Pod shta podrazumevash dobar podsetnik !? Svaki podsetnik je podjednako dobar , bilo da uzmesh Samsung e720 ili SE k750(nisu isti ali dobro.....) ! Objasni detaljnije>
brate, opet vechito pitanje : jel hocjesh symbian tel ili ne? predpostavljam, iz tvog posta, da necjesh symbian tel.
ako necjesh, kao shto je poshtovani Cyber, rekao, objasni detaljnije shta smatrash pod dobrim reminderom???!
Hm,pa verovatno ne zeli symbian,a dobar reminder treba da ima pretpostavljam shto vishe opcija i da dobro radi...e sad ne znam dal ti treba svakodnevni reminder tima kao organizer ili ovako za rodjuse i te tripove...
Posto sada imam neki Samsung x450, treba mi nesto ozbiljnije.Zapravo treba mi telefon sa remainderom u koji mogu da napisem podosta texta i da ga prakticno koristim kao podsetnik.Nece mi prvensvo biti upisivanje raznih rodjendana ali moze i za to da posluzi.Prvenstveno kao organizer.Inace sam ljubitelj preklopnih telefona ali nije neophodno da bude.Kakva je Motorola Mpx 220,posto sam procitao da ima Windows operativni sistem?
moj ortak je ima, ona ima dosta dobar reminder, to je smartphone, mali pc
super je telefon u sushtini, i na preklop je (a ti reche da si ljubitelj toga) !
Za tebe su kao stvoreni Motorola MPX 200 (preklop) ili Nokia 6600... Koštaju otprilike toliko (Motorola i dosta manje), imaš za njih gomilu programčića podsetnika (pa i neke default aplikacije), a i beleški (notes) možeš da uneseš koliko te volja...
SIMICN, ja sam mislio da prichamo o mpx200.
pazi , ona je dosta jeftinija od 6600, ali nema kameru(kamera mozhe da se kupi za 20 eura)
ali ima zato ooodlichan reminder, a i , kao shto je Sasa_NS, rekao , mozhe da se instalira goomila aplikacija koje sluzhe svachemu!!
da ne otvaram novu temu i mene interesuje sto jednostavniji tel bez kamere i ostalih stvarcica,ali mora da ima dobar podsetnik,tj da ima automacko ponavljanje ma odredjen broj dana (7,14,30...)
vidim da ste preporucili mpx200 i 6600 ali njih je sada tesko naci pa ako moze preporuka nekih telefona koji se mogu naci.
6630 polovan, ili SE m600, koji ima bruka sredjen program za organizovanje, podsetnik, kalendar, a moze i da se instalira dodatno program koji ima jos vise opcija za organizovanje, sastanke itd...eto i cena je oko 135e sto stvarno nije mnogo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.