najbolji remainder

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Simicn
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 13:51

najbolji remainder

Post od Simicn »

Da li neko moze da mi da savet pri kupovini novog mobilnog telefona?Kupio bih tel. do 200E ali mi je mnogo bitno da ima dobar podsetnik.

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Pod shta podrazumevash dobar podsetnik !? Svaki podsetnik je podjednako dobar , bilo da uzmesh Samsung e720 ili SE k750(nisu isti ali dobro.....) ! Objasni detaljnije> 8)

Alice_in_Chains
Banned
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 17:29

Post od Alice_in_Chains »

brate, opet vechito pitanje : jel hocjesh symbian tel ili ne? predpostavljam, iz tvog posta, da necjesh symbian tel.
ako necjesh, kao shto je poshtovani Cyber, rekao, objasni detaljnije shta smatrash pod dobrim reminderom???!
this is my thruth, now tell me yours

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hm,pa verovatno ne zeli symbian,a dobar reminder treba da ima pretpostavljam shto vishe opcija i da dobro radi...e sad ne znam dal ti treba svakodnevni reminder tima kao organizer ili ovako za rodjuse i te tripove...

Alice_in_Chains
Banned

pa ne znam, chova se josh nije oglasio! da sachekamo shta cje da kazhe, shta mu treba , pa da ga posavetujemo :D :D 8)

Simicn
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Simicn »

Posto sada imam neki Samsung x450, treba mi nesto ozbiljnije.Zapravo treba mi telefon sa remainderom u koji mogu da napisem podosta texta i da ga prakticno koristim kao podsetnik.Nece mi prvensvo biti upisivanje raznih rodjendana ali moze i za to da posluzi.Prvenstveno kao organizer.Inace sam ljubitelj preklopnih telefona ali nije neophodno da bude.Kakva je Motorola Mpx 220,posto sam procitao da ima Windows operativni sistem?

Alice_in_Chains
Banned

moj ortak je ima, ona ima dosta dobar reminder, to je smartphone, mali pc :D :lol:
super je telefon u sushtini, i na preklop je (a ti reche da si ljubitelj toga) !

Simicn
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Simicn »

I meni se cini da je ta Motorola odlicna ali ipak je to previse para za telefon.Oko 200 Suski je nesto sto bih izdvoio za fon. :smutny:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Za tebe su kao stvoreni Motorola MPX 200 (preklop) ili Nokia 6600... Koštaju otprilike toliko (Motorola i dosta manje), imaš za njih gomilu programčića podsetnika (pa i neke default aplikacije), a i beleški (notes) možeš da uneseš koliko te volja...

Alice_in_Chains
Banned

SIMICN, ja sam mislio da prichamo o mpx200.
pazi , ona je dosta jeftinija od 6600, ali nema kameru(kamera mozhe da se kupi za 20 eura)
ali ima zato ooodlichan reminder, a i , kao shto je Sasa_NS, rekao , mozhe da se instalira goomila aplikacija koje sluzhe svachemu!!

Jure
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 13. Avg 2005. 20:27

Post od Jure »

slazem se sa sasom :D . Ako ti treba podsetnik i tel uzmi mpx200. jeste da nema kameru ali ti to nisi
ni trazio... :|

Brkic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Avg 2008. 04:14

Post od Brkic »

da ne otvaram novu temu i mene interesuje sto jednostavniji tel bez kamere i ostalih stvarcica,ali mora da ima dobar podsetnik,tj da ima automacko ponavljanje ma odredjen broj dana (7,14,30...)

vidim da ste preporucili mpx200 i 6600 ali njih je sada tesko naci pa ako moze preporuka nekih telefona koji se mogu naci.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Neki od blackberry rešenja,oni imaju najbolje organajzere! :wink: !
Nokia C6

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

6630 polovan, ili SE m600, koji ima bruka sredjen program za organizovanje, podsetnik, kalendar, a moze i da se instalira dodatno program koji ima jos vise opcija za organizovanje, sastanke itd...eto i cena je oko 135e sto stvarno nije mnogo.
5130+Koss the plug....

Brkic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Avg 2008. 04:14

Post od Brkic »

ok hvala puno na pomoci,ako neko zna jos nekih telefona neka napise,jeftinijih modela. .

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Nemas bolje od M600i, za te pare nudi previse. Ako ti ne smeta to sto nema kameru kupuj bez razmisljanja.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E61. Jos na active stan-by screenu sve izlazi i po 8 dana unaprd (tako odradjen softver), pa mozes sve unapred da planiras. Need I say more?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori