6630 ili 6680???
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
6630 ili 6680???
Imam Nokia 6630 ali na sam na ovom site-u vidio test Nokia 6680 pa me interesuje da li ima neko iskustvo sa tim telefonom i da li se isplati mijenjati??? Da li neko zna gdje mogu da skinem programe za Nokia telefone... 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Sto se tice programa, igrica i sugestija sve to mozes pronaci na http://www.symbian-mobile.co.sr/. Samo treba da se registrujes i napises 10 postova.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Najveca softverska razlika je active desktop (i jaaako korisna razlika) a hardverski je razlika ta sto ima bolji ekran,blic (bukvalno,ne lampicu) i dodatnu kameru ali i,po meni,lepsi zgled zbog hromiranih detalja a da li to vredi razlike od 80-ak evra... to je na tebi da odlucis,tvoje su pare!
Pozdrav

Pozdrav

- zavodnick
- Expert
Re: 6630 ili 6680???
puno hvala na informacijama...malo su mi smanjene tenzije sto se tice Nokia 6680...ipak kupicu ga!Doduse samo da kazem da sam iz Banjaluke i da imam frenda koji mi povoljno moze da nabavi telefone...a Nokia 6680 nova kostala bi oko 680KM, to vam je nesto malo vise od 340EUR.Hvala jos jednom
- zavodnick
- Expert
Hmmm imam jos jedan problem.Imam SmartMoivie player preko kojeg pustam spotove i tako to,ali mi nekad malo zastane, na sekund, pa sad ne znam da li je to playera ili je do procesora!?I kad prebacujem sa kompa neke zajebancije na phone tipa .wav ili .mp3 datoteke, neke mp3 datoteke mi otvara a neke ne... zasto sad to?
Ima li neko onu pjesmu od Axel F- Crazy frog ili neki link gdje moze da se skine
?

- EsCoBaR
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
- Kontakt:
Evo ovako.. Citam malo po forumu i ucinilo mi se zanimljivim ovaj 6680.. Kao sto sam vec rekao uzecu 6630 ali me je 6680 malo zagolicao..
E sad par pitanja da bi mogao da donesem konacnu odluku.. (u ovoj temi pisem da ne otvaram identicnu)..:
Da li vredi dati 100-tinak evra vise za 6680 a za tu cenu dobiti blic, vise boja i poklopac na kameri..?!? Jer vredi uopste taj blic i da li je ekran lepsi i bolji (ne po papiru vec da li tu razliku moze da uoci prosecno ljudsko oko)..?!
Sto se tice oblika ta stavka mi nije bitna..
U jednoj temi sam spomenuo da volim extremne oblike a 6630 je takav!! 

E sad par pitanja da bi mogao da donesem konacnu odluku.. (u ovoj temi pisem da ne otvaram identicnu)..:
Da li vredi dati 100-tinak evra vise za 6680 a za tu cenu dobiti blic, vise boja i poklopac na kameri..?!? Jer vredi uopste taj blic i da li je ekran lepsi i bolji (ne po papiru vec da li tu razliku moze da uoci prosecno ljudsko oko)..?!
Sto se tice oblika ta stavka mi nije bitna..

- Lomnica_city
- Expert
Oblik je komotniji za koriscenje nego 6630 (ima ga batica pa sam ih uporedjivao),izgleda elegantnije zbog onog hroma sa strane,ekran je malo bolji ali samo kad gledas jedan pored drugog (uporedjivano sa istom slikom na ekranima,isto osvetljenje i primetna je MALA razlika),blic je stvarno blic i to dobar,naravno do par metara udaljenosti,dodatna kamera jos uvek slabo korisna sem kad slikas autoportrete ili sebe sa drugom,devojkom... ali ko zna,prica se da stize 3G i kod nas sa lastama!Ali po meni je najvrednija razlika u softveru jer je meni active desktop veoma koristan (pet ikonica na desktopu koje sam odredis za pokretanje aplikacija bez trazenja istih po menijima) a da li se isplati dati oko 100 evra vise?Moj batica misli da se isplati ali sad necu ja da menjamo! 
Pozdrav

Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
A zasto mislis da razlike izmedju 6630 i recimo N70 vrede DUPLO VISE PARA!?Za te pare bolje da odma uzme dve 6630 ili 6680 i RS DV MMC od 512MB i neku dooobru bluetooth slusalicu i jos da mu ostane za put nego da ih"baci"na N70!
Uzmi 6680 i vecu memorijsku,PQI ili Kingston,neces se pokajati!
Pozdrav
Uzmi 6680 i vecu memorijsku,PQI ili Kingston,neces se pokajati!
Pozdrav

- zavodnick
- Expert
Lomnica_city u pravu si! I ja mislim da vrijedi sad da se daju pare za Nokia 6680 i neka kartica koja ima 256MB,jer taj telefon kako stvari sada stoje (isto mislim i za Nokia 6630) nece ubrzo uizaci iz "mode" jer je telefon stvarno uradjen!To su telefoni (bar po meni) koji su prije bili kao Nokia 7650!A po meni,mislim da su N serie telefona prerano pustene u prodaju ali da se jos doradjuju!Vidjeli ste i sami da su N 90.91 i 92 malte ne izasli jedan za drugim,sto znaci da se jos usavrsavaju i da ce im cijena vrlo brzo pasti!