S obzirom da sam resio da kupim nov telefon a razlika u ceni skoro da ne postoji zanima me Vase misljenje sta je bolje uzeti
Upoznat sam sa svim manama i prednostima oba modela pa me zanima vase misljenje iz iskustva
Hvala
NOKIA 6630 vs 6230i
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
6630 ti daje mnogo vece mogucnosti nego 6230i jer mozes da se naskidas raznih programa i igrica koji su ti potrebni!
i ja imam 6630 i prezadovoljan sam!!!
i ja imam 6630 i prezadovoljan sam!!!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Interesantno,svi preporucuju coveku"najbolje"resenje (i skuplje) po njihovom misljenju a mozda covek nece koristiti ni 20% mogucnosti Symbian-a!Ako mu je potreban telefon za pozive,SMS,mp3 i mozda pokoju slicicu koji ce mu djavo cigla od telefona (bez uvrede ali u poredjenju sa"obicnim"...) i Symbian!?Mozda je ipak bolje da dobije upravo ono sta mi treba a da mu ostane jedno 60-70 evrica u dzepu,sta mislite!?Aj sad nek se oglasi on da cujemo sta mu treba i neka bude iskren prema nama i sebi ako zeli najbolji predlog!
Pozdrav
Pozdrav

Prvo hvala na predlozima.
Mislim da ste mi puno pomogli. Sto se tice cene ona je na danasnji dan bar sto se tice ova dva modela izjednacena. Symbian naravno da ima svojih prednosti, i to jako cenima i postujem. S obzirom da sam i do sada imao i koristio telefone sa Symbianom iskoristicu dosta njegovih mogucnosti.
Zanima me samo pitanje kvaliteta telefona, autonomije, ponasanja u radu (da nema ispadanja iz mreze...)...
Prvenstveno me zanimaju Vasa iskusta u vezi sa ova dva extra telefona.
hvala
Mislim da ste mi puno pomogli. Sto se tice cene ona je na danasnji dan bar sto se tice ova dva modela izjednacena. Symbian naravno da ima svojih prednosti, i to jako cenima i postujem. S obzirom da sam i do sada imao i koristio telefone sa Symbianom iskoristicu dosta njegovih mogucnosti.
Zanima me samo pitanje kvaliteta telefona, autonomije, ponasanja u radu (da nema ispadanja iz mreze...)...
Prvenstveno me zanimaju Vasa iskusta u vezi sa ova dva extra telefona.
hvala
ja nemam problema sa prijemom signala, baterija mi drzi 2 dana sa redovnim koriscenjem mp3, razgovor, koja porukica i sa po kojom uslikanom slikom!
sto se tice kvaliteta on je max nivou!
pa ti sam odluci sta ti treba u jednom telefonu i takav onda i kupi!
sto se tice kvaliteta on je max nivou!
pa ti sam odluci sta ti treba u jednom telefonu i takav onda i kupi!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●