6681 vs N70

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

6681 vs N70

Post od cale »

Interesuje me vase misljenje,realno.Vredi li menjati 6681 za N70? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Ukoliko su ti 2.0Mpx kamera i FM Visual radio neophodni + jos neke softverske kozmeticke prepravke, kao sto je 3D meni, menjaj ga. Naravno uvek je najvece pitanje koliko se isplati tako nesto, posto ne znam koliko se sada moze dobiti za polovnu 6681.
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

pa po meni n70 je bolji od 6681 isto koliko je i on bolji od 6630. :dry: nista revolucionarno. naravno ako se zanemare ove kamerice za video razgovor koje se i onako ne koriste kod nas. pa zbog toga treba sacekati da padne cena 8)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Da dodas 200-tinak evra za jos jednu VGA kameru,malo bolju glavnu kameru i radio,nebih bas to nazvao dobrim poslom ali ako neznas sta ces sa parama... :wink:
Pozdrav 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

cale, mislim da to nije loše ali kad još padne cena N70...Sačekaj do nove godine...moj savet :wink: :)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

normalno da je bolji n70, prvo kamera 2.0mpx, koja je svi kazu odlicna (samo se k750 ima bolju), visual radio, PTT i druge stvari....

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ma u redu je to Mirko ali jos uvek mu ta druga kamera nije potrebna a i PTT je slabo koristan jer ga nase mreze ne podrzavaju,jedino radio,malo bolja kamera i vise interne memorije ali ipak oko 200 evra...? :?
Ja cekam da stigne N80,tad cu zameniti 6680 a dotad skupljam lovu (tj pokusavam jer sve potrosim na pribor za pecanje) :D
Pozdrav 8)

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

Lomnica_city,
lave samo se ti nadaj da ce n80 imati dobru kameru :uhuh: :uhuh: :wink: :wink:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Gde sam ja rekao nesto za kameru?Uopsteno govoreci bice to veliki pomak u odnosu na 6680 a ove gluposti koje Nokia pravi tipa:"dodaj jednu-dve opcije vise i debelo naplati kao novi model"necu ni da uzmem u razmatranje!Ne kazem da ce biti losi ali to je kao da neko ima 6630 i hoce da predje na 6680 a razlike su tako male da nije vredno tolike razlike u ceni zato cekam N80 ili njen pandan koji ce biti monoblok tipa!
Pozdrav 8)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

nesto ne verujem da ce bas da pada cena n70... mislim da ce se zadrzati na oko 500e ove prodavnice s MS sam zvao u petak najjeftiniju nokiu sto sam nasao bila je 550e...
inace sta fali kameri kod nokie? meni je ona sasvim ok

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ima razlike izmedju sasvim ok kamere i odlicne kamere za jedan telefon!Nije mi jasno zasto ovi iz Nokije ne skapiraju da treba da poboljsaju malo kamere da budu u skladu sa renomeom firme a ne da su ispred njih Sharp,SE,Samsung i mozda jos neki cije kamere jos nisam probao,uglavnom nije to jos na nivou koji treba da bude!Zamislite neku novu mecku bez servo volana naprimer,vrsi posao ali bruka za reputaciju firme.
Pozdrav 8)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

8) Hvala na odgovorima!Ja je ipak uzeh :lol: :lol: :lol: I uverih se zasto je zovu "UNIVERSAL FIGHTER" :roll: :roll: :roll:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

cale, verujem da si oduševljen...I čestitam ti... 8)
Ali mogao si da uštediš da si još malo sačekao, ali tvoj izbor :wink: :roll:

Odgovori