E pa dosta vise o tim dzojsticima m... mu!Slagao te neko a i tog nekog isto neko slagao i sad... Moj burazer ima radnju i servis i u zadnjih godinu dana je prodao silne T610/30,K500/700 i samo JEDAN je dosao na popravku tako da je to postao urbani mit!
Ja sam licno imao od SE T68i,610,630,K700i i NIJEDAN nije imao problema sa dzojstikom a naprimer K700 je bio kod mene oko 9 meseci (all time record sto se mene tice)!
Sto se kvaliteta ostalog tice sve je na visokom nivou a razlike izmedju K750 i W800 su:
Drugacije zadnje maske,drugaciji meniji ali se mogu medjusobno menjati kako bi recimo K750 dobio flight mode gde mozete slusati muziku bez paljenja telefona,zatim drugacije (bolje) slusalice kod W800 i naravno veca kartica,znaci ima dosta razlika ali srecom ne prevelikih a sad evo ni preskupo naplacenih pa koji ti se svidja taj uzmi!
Sto se tice 6680 mogu da potvrdim da je dobar,fino lezi u ruci (ne najbolje,moje su sake velike pa opet ne stane cela"sirina") ali kao i svaki Symbian,bez obzira na procesor,sporo radi i da bi usao u neki deo menija cekas po nekoliko sekundi i to me nervira pa se razmisljam i ja da je se otarasim i da kupim bas K750 ili W800!
Pozdrav