Ok, jasno mi je da te smorio 6630 i 6600. Kada izadje p990 bice mu velika cena (to je svima jasno) al nakon 1-2 meseca ce naglo da mu padne cena. Ja bih ti ipak predlozio da sacekash januar da vidish o cemu je rec a takodje kada izadje p990, cena p900 i p910i ce da padne, a to znaci da ce ti se mozda vise isplatiti da qpish jedna od ta dva telefona i ustedish malo para, zar ne ?
Ja znam da ti kazem samo sa UIQ software (jer sam i ja imao u planu da qpim p900), znaci na P2P programima imas da skidash 2 fajla, jedan je 250mb a drugi je oko 600 mb-a. To su zipovani fajlovi sa mnoooooooogo programa, crackova, upustva...itd za uiq software. Tako da skinesh ta dva fajlova i ima da prodje godinu dana dok sve ispobash tj. necesh imati potrebu za josh software-a.
Pozdrav
Znaci ja glasam za P910i (zato sto je jeftiniji od p900, proveri i sam, a bolji je po tome sto ima bolji display, novu verziju uiq software-a i qwerty tastaturu). O 7710 ne znam nista, nikada ga nisam video niti drzao u ruke za razliku od SE-a.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.