znam da je uglavnom 6630 bolji (symbian 8.0, procesor, baterija), ali mi nije jasno zasto svi kazu za 3230 da je super telefon a niko je nema?!

1. Većina tih programa ustvari koristi osnovni softver u telefonu koji opslužuje kameru i samo dodaje još neke dodatne opcije, efekte i slično, tako da je (po meni) taj osnovni softver presudan (kao i brzina procesuiranja podataka prilikom pravljenja fotke). Npr. 6600, iako ima hardverski istu kamericu kao i moja 3650, pravi dosta bolje fotke od nje (provereno), iako su na oba telefona instalirani isti kamera programi. Verujem da bi rezultat bio isti da ubaciš i bilo koji drugi program.zma_y napisao: 1. Za kameru znam da je bolja hardverski na 6630 (delom zbog same kamere a delom i zbog procesora), ali sto se tice svetlosti i kontrasta zar ne postoje programi koji to resavaju?![]()
2. Za MP3 reprodukciju znam da su oba telefona odlicna, ali mi nije jasno: da li stvarno postoji razlika izmedju MONO i STEREO na telefonu, i ako postoji da li bi je ja zaista primetio?![]()
3. Ispravite me ako gresim, ali sto se tice memorije, za ovakve telefone koje mozes natrpati muzikom, filmovima, itd. mislim da je 128mb neki minimum...?