pomozite pri izboru

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Leila
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 28. Nov 2005. 12:35

pomozite pri izboru

Post od Leila »

Od kad su najavili nokiu 6111, vec mesecima cekam da izadje da bih je kupila. Stalno sam gledala po stranim sajtovima najave i najavljivana cena bila je 270e a sad je izasla po 350,
interesuje me da li vredi te pare, ipak je nesto skromnijih mogucnosti, lai sam odusevljena izgledom!
e sad znam da kod drugih proizvodjaca mogu da kupim telefon sa boljim moguc. za manje pare, ali ja hocu nokiju a ovaj malisa mi je prelep!
vredi li? ima li neko savet?
pozdrav :?

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Ja bi te posavetovao da sacekas jos malo,telefon je tek izasao tako da je ocekivano da mu je tolika cena bez obzira na skromnije mogucnosti.Cena ce verovatno dosta pasti za mesec-dva...
MNJIH!

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Mnogo para za ono sto nudi.. I ako ima relativno dobru kameru mislim da je ipak modni detalj by NOKIA...

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

Slazem se, tako je uvek sa novim telefonima...u pocetku su im cene extra velike i onda kako prodje mesec-dva pocnu da padaju cene...Pogotovo nokia ;)

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

Post od jok_jok »

meni osobno je nokia 6111 bezveze, puno je dat 350e za nju, dobro su te drugi posavetovali, pricekaj do cjena ne pocne padati :D

Pozdrav! 8)

lucas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 28. Nov 2005. 15:13

Post od lucas »

kupiš nokiu 6230 ili 6230i ( jača kamera, ali sporiji telefon ) i završiš sa kupovinom aparata u dogledno vrijeme. 8)

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Devojci se sviđa izgled baš tog telefona, tako da sve naše sugestije padaju u vodu...
Da li vredi? Pa sad, i da i ne. Mali, lep, mp3, radio, solidna kamerica, odličan displej... Po mojoj proceni, tako nešto trebalo bi da košta oko 250, možda nešto malo više evrića. Sada je skup jer se tek pojavio. Ako imaš dovoljno para kupuj odmah, u suprotnom sačekaj. Pašće cena sigurno...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Xe, i moja majka je zapela za taj fon. :)
Mislim da ne vrijedi tih para, tj. i ja mislim da mu je realna cijena nekih 250e... I mislim da ce brzo pasti, mozda je i vec, s obzirom da nema Milana par dana na sajtu, vidim nema ni novih slika uzivo nit su cijene update-ovane...

Odgovori