6230i vs 6230
6230i vs 6230
Koja je u razlika izmedju ova dva fona, ako se izuzme kvalitet kamere???
da li vredi davati toliko vise novca za 6230i ?
da li vredi davati toliko vise novca za 6230i ?
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert
Tvoje misljenje,meni je lepse bilo slusati 10 pesama (vise mi je koristio odlican radio) i uzivati u ostalim fukcijama i kvalitetima koji prevazilaze prednosti 6230 a 6230i treba uporedjivati sa K750,mada bolje da to izbegnemo,sigurno je vec o tome bilo price i utvrdilo se vec jednom da svako ima svog favorita!
Pozdrav
Pozdrav

Da ima slot za karticu bio bi 50x bolji nego 6230 al posto nema nije mnogo bolji nego 6230. Inace da se ja pitam da bih kupio lepo 6230, stavio karticu od 256 ili vise (moze da se stavi i 1gb) i to je to.
Inace da ne skrecemo temu moj savet je da ne kupish ni jedan ni drugi
. Ozbiljan sam, znaci 6230 je dosta skupo resenje za takav telefon, 6230i je bolji i po ceni:D i po svemu ali kada browsujesh galeriju je ULTRA SPOR i to ume JAKO DA IZNERVIRA
. Ja ti savetujem da lepo kupish 6630 (dok je niska cena) jer je po svemu bolji od 6230i a ujedno i malo jeftiniji (15 evra je razlika u marvelu odakle sam ja kupio 6630) naravno ako ti ne smeta velicina.
POz
Inace da ne skrecemo temu moj savet je da ne kupish ni jedan ni drugi

POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
6230i se vise isplati u svakom pogledu. Mogu ti nabrajati prednosti i razlike, izmedju ova dva telefona, ali necu to raditi. Reci cu samo da sam posedovao oba telefona i jednostavno 6230i je
drasticno zanimljiviji za koristiti (iz nekog razloga ne smori tako brzo). A sto se ekrana tice, ne mogu se porediti, sta vise cak se i taj milimetar ili dva primeti, o rezoluciji da i ne govorim.
Na kraju me je ipak smorio i sad koristim 6680.
Moram konacno da priznam symbian je zakon.
drasticno zanimljiviji za koristiti (iz nekog razloga ne smori tako brzo). A sto se ekrana tice, ne mogu se porediti, sta vise cak se i taj milimetar ili dva primeti, o rezoluciji da i ne govorim.
Na kraju me je ipak smorio i sad koristim 6680.
Moram konacno da priznam symbian je zakon.
- neven
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 10. Dec 2005. 23:15
- Kontakt:
Imao 6230 i namjeravao kupit 6230i koji je znatno bolji, ali me nerviralo što izvana izgleda jednako... A 6230 sam imao godinu i pola pa mi je dosadio taj izgled.
Izuzev sporih i nepotrebno komplciranih Symbian Nokia, 6230i im je trenutno top model.
Ja sam ipak rađe uzeo K750i, prvenstveno radi solidne kamere.
Izuzev sporih i nepotrebno komplciranih Symbian Nokia, 6230i im je trenutno top model.
Ja sam ipak rađe uzeo K750i, prvenstveno radi solidne kamere.
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Razlika između ova dav modela je više kozmetičke prirode i u funkcionalnosti, kao i u tome koliko velike kartice podržavaju. Cena im se sada približila, li ima jedna stvar: kod 6230i procesor je ostao isti kao i kod 6230, a pritom je jača kamera, bolji ekran i grafički podsistem i zato je 6230i spor u nekim stvarima. Cena oba modela je u suštini previsoka, pogotovo 6230, zato što za te pare može da se kupi Symbian telefon(po ceni 6230 modela može da se nađe 6600, a po ceni 6230i model 6630, da ne govorimo o prednostima Symbiana).
Ghost
- Lomnica_city
- Expert