Sta da uzmem umesto k750...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Sta da uzmem umesto k750...

Post od popste »

Dakle pitanje je sta da uzmem, tj da zamenim za k750 i po potrebi mogu da dodam pare....?
Menjam telefon jer me k750 smorio :)
Razmisljao sam o n70, ali mi je to puno para da dodam za nov, a polovnih skoro da nema

Kakva su iskustva sa n70 i da li se isplati menjati ga za k750 u doplatu?

Dosta se razumem u telefone, ali sam sad bas u dilemi, i ne znam sta da radim, pa reko da postavim pitanje, mozda neko bude dao koristan savet :)

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Eto sta reci.. Vidite i sami da covek sa k750 cilja na symbian telefon.. Sta vise reci! ;)

A najjace od svega mi je:

Menjam telefon jer me k750 smorio Srećan sam. :)

p.s - Uzmi 6680 ili 6630.. Ako imas da dodas naravno N70.. ;)

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Pa mislim da neće mnogo "dobiti" kupovinom 6630...

N70 je sigurno najatraktivniji (P990 ne treba ni pominjati :D ), ali takvo zadovoljstvo košta...

Možda da malo probaš "touch screen" i UIQ (P910i)?

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

ili da probas touch screen na 7710 :) :wink:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Ma imao sam i 6630 i 6680 tako da to otpada :)
Sto se tice toga sto me smorilo, mene svaki telefon brzi smori, pa i onaj symbian :wink:
Tako da to i nije bas jer nema symbian, nego jednostavno sam zaradio neke parice, pa reko da malo izmenjam telefon :D

Sto se touch screen-a tice, hvala na predlogu, ali nista od toga, jer su mi ti telefoni dosta glomazni i nisu za svakodnevno koriscenje, a ja bas puno pricam tako da mi to i nije toliko prakticno, a usput ioanko imam pda, tako da mi to i nije toliko potrebno :)

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Prelaskom na N70 ces sigurno izgubiti kvalitetniji MP3 plejer, RDS funkciju radija i ne znam da li jos nesto...?! Pa, posle K750i prosto ne znam sta da preporucim, ali evo:
- Nokia N70
- Samsung D600
- Sharp 903 (ako ga gde nadjes)
Dajte ljudi, kako vam nije smor da "pipkate" stilusom po displeju P serije Sony Ericsson telefona, a i sam displej je na P990 manji, jer je ispod njega smestena QWERTY tastatura, ne znam, ko voli, moze i to da bude opcija!
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Hvala na savetu, evo odmah da odgovorim...

1.N70 mi se najvise svidja
2. Samsung organski ne podnosim, po meni ubedljivo najgori telefoni, svi isti
3. Extra telefon, samo ga je nemoguce naci kod nas, a jos teze posle prodati

Tako da opet spadam na n70 :D

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

popste napisao:Sto se touch screen-a tice, hvala na predlogu, ali nista od toga, jer su mi ti telefoni dosta glomazni i nisu za svakodnevno koriscenje, a ja bas puno pricam tako da mi to i nije toliko prakticno, a usput ioanko imam pda, tako da mi to i nije toliko potrebno :)
Onda je ipak najbolje da se malo "smiriš'" i sačekaš da N70 padne cena na još malo razumniji nivo... :D Neće to biti dugo, jedno tri-četiri meseca...

Od toga što trenutno imaš po meni bolja je kombinacija samo nešto u fazonu "Symbian+stereo mp3+radio+dobra kamera (+ eventualno touch screen)"...

Dakle N70, P990 ili neki sličan model... Sve ispod toga je bacanje para.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

popste, slažem se sa Sasa_NS, onda ti je najbolje da sačekaš da još malo padne cena n70 :wink: :)

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

kako vidim popste je imao sve zivo i sve ga je smorilo.ne vidim zasto bi ga duze drzala n70...... .....pa nista onde ostaje vertu :D :D
posle toga ne znam sta ces :D :D

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Low Rider, ako su ga gore navedeni telefoni smorili, onda će ga Vertu smoriti posle dva sata :D :lol:

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

ja sam mislio na kategorije. symbian, dobra kamera, veliki, mali, skup, skuplji-sve je imao.
eeeeeeeeeeeeee ostala je kategorija NAJSKUPLJI :wink:
pa naravno da ce da ga smori al bi bar overio i tu kategoriju :lol: :lol:
shalim se naravno :lol:
Poslednja izmena od Low Rider u Uto, 06. Dec 2005. 00:08, izmenjeno 1 put ukupno.

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Ma kakav crni Vertu, ne bih to nosio da mi neko pokloni, a kamoli tako bacio tesko zaradjene pare :D :)

Imao sam gomilu telefona, i jako cesto menjam, sad sam se bas nesto ,,primio'' na n70, tako da cu vas poslusati i najverovantije sacekati malo (ne bas 3,4 meseca, to je bas mnogo, toliko sam najduze imao jedan telefon (6600) :) )da mu padne cena ili ako nadjem neku povoljnu ponudu

E sad jednini problem je sto za pasti cena i k750 tako da mi na kraju isto dodje :dry: :D

voodoons
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Maj 2005. 10:04
Kontakt:

Post od voodoons »

kupi Sharp TM200, vidim da ga niko nije spominjao.

Izmenio:gameforce:zabranjeno dopunjavanje tačkicama

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Imao sam prilike da se igram sa tim Sharpom, i telefon je super, mada je kod nas problem sto su svi sa mreze skinuti (uglavnom vodafone) i pola funkcija im ne radi... a sto je najgore nemoguce ih je prodati posle jer to nije nece da kupuje

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Imam isti problem kao ti, doduse umesto k750 je tu w800, ali to je tu negde! Probao sam sharp 903i i vrh je telefon, ali taj koji sam ja probavao( i dobijao skoro besplatno) nije mogao da nadje mrezu i po nekoliko minuta, tako da sam skoro stalno bio nedostupan, sto pripisujem losem dekodiranju, tako da sam odustao od tog sharpa, moram priznati jedva i pored tog problema! :(
N70 ne bih uzimao, jer pored mp3 sa w800 to bi bio prelazak sa konja na magarca, a pored w800 skoro da i ne nosim Ipod-a! :roll:
o w900 sam razmisljao, ali koji tje mi djavo 3G, a i ne nudi preterano puno stvari u odnosu na w800!
Tako da sam odlucio da:
1. Sacekam novi SE high end telefon, sa novim menijem( prvenstveno), boljim ekranom, i pozeljno je da ne bude candybar!
2. Sacekam N80 i ako je dobra kamera uzmem njega! :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Hehehe

Kakve ,,muke''
Sto se n80 tice, ko ce to da ceka toliko, pa izacice negde u martu, aprilu, i bice 1000e kad bude dosao, pa onda 3 meseca jos da cekam da padne cena : :)
A meni se w900 uopste ne svidja, isti ko w800 osim 3G-a, a prema mr testu, ima dosta mana, i zale se na ekran :wacko:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

N80 izlazi tako kasno? sto se ja istripovah da tje izatji ranije nije mi jasno! :roll: onda N80 definitivno nestaje sa spiska i ostaje samo SE, izgleda da tje naslednik k750 biti predstavljen pre Cebita, sto je cudno! Nadam se da tje ove godine izbaciti sve sto planiraju :)
A muke su bile zbog sharpa, poludeo sam totalno!
Sto N80 ne izlazi ranije, opasno se lozim na slajdere u poslednje vreme, cak razmisljah da uzmem d600! :roll:

dugi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Dec 2004. 23:50

Post od dugi »

Ima jos proizvodjaca osim Nokie, SE i Sharpa :D Ako ti se da cekati sacekaj ova dva telefona, imaju strava karakteristike i dobar dizajn, a to su Motorola V3x, Siemens SXG75.
Neki dan sam se igrao sa LG U880, pravo dobar telefon samo meni se nije svidjelo sto ima mali ugao otvaranja ( kao i vecina samsunga) tako da ekran gledas "odozgo" kad je ruka u normalnom polozaju. Inace su funkcije sasvim OK.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Motorola v3x je budzet telefon a kamera je losa, jer ugradjuju jako jeftin chip (rece Eldar :D ) a siemens ne uzimam ni u razmatranje kao ni LG! :roll: :roll:

Odgovori