Aj posto si nov na forumu da ti oprostimo, al stvarno ima mnoooogo ovakvih tema...
Jednostavno - ako ti treba Symbian uzmi N70, a ako ne W800i. Slicne su im ostale opcije...
Bio sam pre 2 dana u Austriji, u jednoj trgovini postavljeno je oko 100 fonova i po svima mozes tipkati i isprobavati ih. ja sam se pola sata poigrao sa n70, i ocaran sam , bolji fon nisam video! to je telefon bez mane! ja dajem svoj glas n70
Jel ti TREBA Symbian i mozes da se pomiris sa vecim dimenzijama i tezinom!?Onda uzmi N70!
Ako ti NE treba Symbian sto bi davao vise para i morao da se pomiris sa nekim manama koje on sa sobom nosi kao sto je velicina,tezina i ne narocita autonomija?
Samo treba da sednes,razmislis i kupis sta ti zadovoljava potrebe!
Pozdrav
gle, n70 nije uopce glomazan, taj kojeg sam ja isprobao, odmah je ulazio u meni, kad ulazis u galeriju mu treba oko sekunda. jedina mu je manja mana sta ima sitne tipke
Po meni N-70 je mnogo bolji izbor,moja preporuka ako se dvoumis izmedju ta dva telefona,jer su slicni po mogucnostima plus Simbian o.s(neogranicene mogucnosti prosirenja i nece ti brzo dosaditi)
po ko zna koji put duel SE vs nokia!!! jedino sto bih naveo kao razliku je veliki ekran kod nokije i mislim da je to bitna razlika...lepsi prikaz slika,ipak velicina jeste bitna!!!
symbian je super samo što me zanimaju ostale funkcije,npr koji ima bolju kameru i te stvari.oba su jako dobra ali jednostavno ne mogu da se odlučim.da zanemarimo symbian,koji je u prednosti... moram se odlučiti do sutra,do 12...
i bez symbiana n70 je moderniji, noviji i u svakom slucaju bolji telefon uzmi njega i neces nikako pogresiti, video snimak na n70 je u duplo boljoj rezoluciji od w800
mislim da su rezolucije snimanja iste na oba modela ali ipak kvalitet je na nokijinoj strani... mozda ako ne zelis nokiju ili symbian il bas volis SE telefone(koji su jako dobri i sve lepsi) onda uzmi W800i...
ooo,hvala na obavestenju jok_jok:oops: zaista nisam zano ali zato i sluze ovi frumi da se nauci nesto i pametno... i naravno,nebojsa-izvini na preuranjenoj konstataciji
e QL taj ti je drug onda pravi sreckovic ......jeli to on dobio onako ko na poklon od nokie ? jer ovaj mobitel na ovim prostorima jos i nije izasao.....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.