Pomoc oko odabira modela
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 13. Jan 2006. 11:48
Pomoc oko odabira modela
Pozdrav svima,
Treba mi mala pomoc oko odabira telefona!
Ono sto meni treba je:
1. povezivanje na PC (preko usb) u cilju kacenja PC-ja na net. Znaci treba da ima modem i gprs
2. email klient sa POP protokolom. Bilo bi lepo da mogu mailovi da se sinhronisu sa PC-jem, bar u smislu da na PC pisem i citam mailove a da mogu da ih prebacim na mob i posaljem kasnije
3. pristojan PIM (planer, kalendar, notes, ToDo...) Nista PREVISE specijalno (ipak kupujem telefon a ne PDA). Mogucnost sinhronizacije sa PC PIM softverom je pozeljna ali ne neophodna
4. stabilan rad (bez ili sa sto manje zaglavljivanja/zaglupljivanja). Naravno varijante 18 flashovanja dnevno...nisu opcija.
5. kamera mi netreba
6. fm nije neophodan
7. mp3 nije neophodan
Hvala unapred.
Milos
Treba mi mala pomoc oko odabira telefona!
Ono sto meni treba je:
1. povezivanje na PC (preko usb) u cilju kacenja PC-ja na net. Znaci treba da ima modem i gprs
2. email klient sa POP protokolom. Bilo bi lepo da mogu mailovi da se sinhronisu sa PC-jem, bar u smislu da na PC pisem i citam mailove a da mogu da ih prebacim na mob i posaljem kasnije
3. pristojan PIM (planer, kalendar, notes, ToDo...) Nista PREVISE specijalno (ipak kupujem telefon a ne PDA). Mogucnost sinhronizacije sa PC PIM softverom je pozeljna ali ne neophodna
4. stabilan rad (bez ili sa sto manje zaglavljivanja/zaglupljivanja). Naravno varijante 18 flashovanja dnevno...nisu opcija.
5. kamera mi netreba
6. fm nije neophodan
7. mp3 nije neophodan
Hvala unapred.
Milos
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 13. Jan 2006. 11:48

moze i n6630 a moze i treo600 .... ali nemoze

Ono sto sam naveo od mogucnosti je ono sto mi treba (+vopice call & sms)...NISTA vise...ni bluetooth ni IR ni DivX ni mem kartice ni puno $$
Znaci : pouzdan mobilni telefon sa gorenavedenim mogucnostima za sto manje para
... 150e npr, kao neka okvirna gornja granica
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
U al si dao strog spisak!Za pocetak izbaci opciju 1 iz mozga,zauvek,to pod pretpostavkom da nisi sadista milioner koji uziva u surfanju brzinom puza po ceni dobrog rucka u skupom restoranu!
Ako ti nista od naprednih mogucnosti ne treba,uzmi 8210,polovnu naravno!
Ako hoces dobar telefon za oko 150 evra uzmu SE K700,moraces da se pomiris da ima kameru i FM i mp3 ali i SVE ostalo sto ti treba!Ako neces takav telefon,ne verujem da ces naci neki koji ima napredne mogucnosti ali ni kameru ni radio ni mp3,sem ako 1100 nema to sto ti treba!?
Pozdrav
Ako ti nista od naprednih mogucnosti ne treba,uzmi 8210,polovnu naravno!
Ako hoces dobar telefon za oko 150 evra uzmu SE K700,moraces da se pomiris da ima kameru i FM i mp3 ali i SVE ostalo sto ti treba!Ako neces takav telefon,ne verujem da ces naci neki koji ima napredne mogucnosti ali ni kameru ni radio ni mp3,sem ako 1100 nema to sto ti treba!?
Pozdrav

SonyEricsson K608i? http://www.mobilnisvet.com/mobilni/776/ ... sson/K608i
Lomnica_city, mozda mu treba samo ponekad, npr. meni treba u slucaju nuzde (kad mi prifali sati)
ili kad odem nedje dje nema fixnog telefona... 
Lomnica_city, mozda mu treba samo ponekad, npr. meni treba u slucaju nuzde (kad mi prifali sati)

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ma daj stefank,preracunaj koliko ce da ga kosta prosecno surfovanje ako sam ja za oko sat surfovanja po forumima na upload i download (mislim da se naplacuju oba kod gprs-a) potrosim svega oko 5MB,da to radim preko gprs-a trajalo bi dooosta duze a kostalo bi oko 250 dindzi,ako se ne varam!?I to samo sto ja zvrjim po forumima a zamisli da se skida nesto,slike,muzika... odrace ga!!
Pozdrav
Pozdrav