LG U8330 ili SE K300i ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Andesila
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 13. Jan 2006. 19:57

LG U8330 ili SE K300i ?

Post od Andesila »

Vidim da su po ceni, a i performansama, slicni. Ipak, na prvi pogled, LG za iste pare nudi vise. Ali ipak, ja nekako imam blagu rezervisanost prema toj firmi. Mozda, predrasuda?

Dakle, sta preporucujete? Kakva su konkretna iskustva?

Vec sam u komentarima pitala, ali nije na odmet ponoviti: da li kod SEK-a mogu da se ubacuju mid. melodije za zvono?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Kod SE mozes da ubacis i mp3 a kamoli midi za zvono!LG na izgled nudi bolje performanse ali ako imas malo vise love da spremis bolje razmisli o 8380,jos bolji od 8330 (kojeg ionako kod nas svi flesuju na 8130) a nije nesto skuplji!
Pozdrav

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

K300i mozda bi trebao izbaciti iz kombinacije jer je skoro po svemu isti kao stari T610,sem ekrana,mp3.Sestricu sam za rodjendan hteo uzeti K300i,ali kad sam procitao neke testove u novinama,razocarao me i uzeo sam mu K508i koji je odlican !!! :) :)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

K-300 nikako,jer nikome nije jasno kako je SE ugradio tako los displej u telefon,kada se zna kakav kvalitet ima pomenuta firma po pitanju ekrana.Za pomenuti Lg sve najbolje,konacno maksimum funkcija,kvaliteta za male pare.(Kog LG mozes imati malo problema kod instaliranja igrica ali je i to resivo)Naravno da bi bilo bolje kupiti 8360-8380 ali ako je u pitanju pomenuta suma novca LG nenadmasan.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Imao sa k300 i fon ti ne pruza mnogo,on je sasvim solidan za razgovor i za slanje sms-a i to je to(za to i sluzi telefon prvenstveno) tako da...A pomenuti LG nisam isprobavao al moguce da daje neshto malo vishe od SE-a...

Odgovori