SE z800 ili N 6630?
SE z800 ili N 6630?
Zanima me koji od ova dva telefona ima bolju kameru i mp3 player?Da li je na 6630 moguce minimizovati mp3 player, i da li ona korsti iskljucivo dv mmc kartice ili mogu i one na 3v?
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Kamere su slicnog kvaliteta,da li je neka bolja morace da ti kaze neko ko je malo vise slikao u razlicitim uslovima sa oba telefona!
MP3 player kod SE telefona je uvek bio super a ako ti se ne svidja onaj,stvarno siromasan,na 6630 ti ces lako naci neki program i ubaciti da malo popravis stanje!
U 6630 idu SAMO RS-MMC DV i nece ti raditi obicne a preporucujem da trazis MMC Mobile kartice (one su isto RS-MMC DV ali brze od obicnih NEMobile modela)!
Pozdrav
MP3 player kod SE telefona je uvek bio super a ako ti se ne svidja onaj,stvarno siromasan,na 6630 ti ces lako naci neki program i ubaciti da malo popravis stanje!
U 6630 idu SAMO RS-MMC DV i nece ti raditi obicne a preporucujem da trazis MMC Mobile kartice (one su isto RS-MMC DV ali brze od obicnih NEMobile modela)!
Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ha ha
Sta ces kad hocu sa svima da podelim svoje znanje a doskora sam bio samo na Benchmarku pa onda dosao ovde pa sam sad nasao i forum na Mobile reviews... i sad me ima malo vise.Nije mi bio interesantan chat preko foruma ali rekoh ajd da se ubacim!
Nego jel tebi treba Symbian pa pitas za Nokiu 6630 ili samo poredis ove telefone po funkcijama i nije ti potreban Symbian da vidimo sta da te"ubedimo"da kupis?
Pozdrav

Nego jel tebi treba Symbian pa pitas za Nokiu 6630 ili samo poredis ove telefone po funkcijama i nije ti potreban Symbian da vidimo sta da te"ubedimo"da kupis?

Pozdrav