SE z800 ili N 6630?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Stefanko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Jul 2005. 00:06

SE z800 ili N 6630?

Post od Stefanko »

Zanima me koji od ova dva telefona ima bolju kameru i mp3 player?Da li je na 6630 moguce minimizovati mp3 player, i da li ona korsti iskljucivo dv mmc kartice ili mogu i one na 3v?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Kamere su slicnog kvaliteta,da li je neka bolja morace da ti kaze neko ko je malo vise slikao u razlicitim uslovima sa oba telefona!
MP3 player kod SE telefona je uvek bio super a ako ti se ne svidja onaj,stvarno siromasan,na 6630 ti ces lako naci neki program i ubaciti da malo popravis stanje!
U 6630 idu SAMO RS-MMC DV i nece ti raditi obicne a preporucujem da trazis MMC Mobile kartice (one su isto RS-MMC DV ali brze od obicnih NEMobile modela)!
Pozdrav 8)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Malo bolja kamera, po meni, na z800 i mp3 je bolji, mada sto kaze Lomnica moze se natji i za 6630, na ostalo je odgovorio Lomnica ( koji se bdv podosta aktivirao na forumima sirom neta :wink: ) :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ha ha :D Sta ces kad hocu sa svima da podelim svoje znanje a doskora sam bio samo na Benchmarku pa onda dosao ovde pa sam sad nasao i forum na Mobile reviews... i sad me ima malo vise.Nije mi bio interesantan chat preko foruma ali rekoh ajd da se ubacim!
Nego jel tebi treba Symbian pa pitas za Nokiu 6630 ili samo poredis ove telefone po funkcijama i nije ti potreban Symbian da vidimo sta da te"ubedimo"da kupis? :wink:
Pozdrav 8)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

da slozio bih se sa lomnica_sity oko toga da ipak treba imati u vidu da nokija 6630 (koju sam imao i odlican je telefon) ima symbian i malo vece dimenzije... :shock: treba imati u vidu jel ipak je SE malo "smekerskiji" telefon,manji je a i na preklop je,pa ono... 8) 8) 8)

Odgovori