samsung x640 ili lg u8180

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
muca
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 17. Jan 2006. 22:34

samsung x640 ili lg u8180

Post od muca »

pomagajte ljudi,hocu da kupim fon a dvoumim se izmedju ova 2 modela....ako neko zna nesto o njima nek javi... ;)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ono,bash sam chachkao oba modela danas,LG je bolji na papiru,ima veliki ekran al treba malo privikavanja dok mu se naviknesh na raspored dugmica,dok samsung je simpa,nishta posebno,mnogo je manji i tako... A koliki ti je budzet za fon?

muca
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 17. Jan 2006. 22:34

Post od muca »

Dexter napisao:Pa ono,bash sam chachkao oba modela danas,LG je bolji na papiru,ima veliki ekran al treba malo privikavanja dok mu se naviknesh na raspored dugmica,dok samsung je simpa,nishta posebno,mnogo je manji i tako... A koliki ti je budzet za fon?
pa oko 130e
interesuje me telefon na preklop,sa standardnim opcijama i pristojnom kamerom...predlozi jos neki ako znas da je ok.
ma samo mi je bitno da nema neke bagove...ne mogu da se borim s tim... :shock:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Shto se tiche bug-ova sa LG bi mogao mozda da imash neke probleme da podesish GPRS mozda,a sad samsung nema puno memorije bash(10 mb valjda) tako da...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

postujem tvoj izbor i budzet ali ako smem da dodam :oops: ,trebalo bi da pogledas nokiju 6101 koja je ,do duse 150e ali je sasvim ok telefon (i na preklop)... 8)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Od ova dva telefona daleko bolja kupovina je LG,jer sam imao oba telefona i samsungom nimalo nisam zadovoljan .Mozes imati problema sa podesavanjem mms kod LG.

Odgovori