w800 vs w900 sta mislite
w800 vs w900 sta mislite
Ej sta mislite sta je bolje ja sam se ipak opredelio za w800 imao sam love i za w900 ali mi se pozadi nesvidja pogotovo sto je svivel.Nedostaci kod w900: 1. nema aktivni poklopac kamere. 2. ima manji blic. 3. i mnogo je dugacak kada se otvori! Pisite ljudi zelim da znam sta mislite! 

- mihajlovic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39
u principu sam proizvodjach je osmislio klase Walkman serije i izlisno je komentarisati studiju SE koncerna koji je pristupio jako ozbiljno sa test market strane...(opet stvar ukusa)
ja licno sam za SE W900i jer je ipak nesvakidasnji tel sa boljom specifikacijom u odnosu na W800i!
ali w800i zasluzuje best buy...
ja licno sam za SE W900i jer je ipak nesvakidasnji tel sa boljom specifikacijom u odnosu na W800i!
ali w800i zasluzuje best buy...
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
po meni bolji je w900 , ali ukoliko planirash da uzmes neki od ovih telefona , onda bolje uzmi w800 , jer w900 nema aktivni poklopac kamere , ima manji blic , mnogo je veci i tezi , ima prednju kameru , ali je skoro neuotrebljiva , ali ipak ima veci displej , i ima bolju polifoniju , ali ionako svi stavljaju mp3 kao melodiju , i skuplji je , a za te pare mozes da uzmes neku vecu mem. karticu.
sve u svemu odluka pada na tebe , ukoliko imas novaca za w900 , onda uzmi njega , a ako ne onda w800

sve u svemu odluka pada na tebe , ukoliko imas novaca za w900 , onda uzmi njega , a ako ne onda w800

- mi2scg
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
- Kontakt:
W900i je svakako bolji, ali se nikako ne moze porediti sa w800i jer su totalno suprotna klasa telefona! w900i je UMTS/Walkman telefon sa rotirajucim mehanizmom, dok je w800i "obican" candy-bar telefon. Svaka stavka tehnicke specifikacije je na strani w900i, sem tezine, dimenzija i naravno - cene!
Pozdrav svima!
Marko MI2
Pozdrav svima!
Marko MI2
Stop the madness!
trebalo bi ceniti jedan telefon po onome sto mi kao,da kazem prosecni korisnici koristimo...ja iskreno po toj filozofiji ne vidim bitne razlike izmedju ova dva telefona...mozda je interesantniji W900 (mehanizam otvaranja,bogatija specifikacija,jaci ekran...) meni je W800i trenutno najlepsi i preporucujem ti njega jer stvarno jos uvek ne vidim bitne prednosti W900i u odnosu na njega... 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS