6630 Da ili Ne?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Petrovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Mar 2006. 11:35

6630 Da ili Ne?

Post od Petrovic »

Razmisljam se izmedju cetiri modela nokiinih telefona 6260, 6630, 6670 i 7610, ali nekako sam najblizi 6630! Zanimaju me misljenja sadasnjih vlasnika, da li ga vredi uzimati, da li opravdava svoju cenu...? Cuo sam samo reci hvale za ovaj model!
P.S. Zna li neko aktuelne cene gore pomenutih modela u Italiji?

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Post od napster »

Petrovic, definitivno vredi jer se razlikuje od pomenutih modela u mnogim opcijama koje mozes vidjeti na ovome sajtu pa napravi poredjenja izmedju jih a imas i masu tema koje se ticu ovoga modela pa malo procackaj :)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ipak DA iako ima dosta tema sa problemima u vezi s ovim modelom.Dovoljno nudi za ulozenu kintu! :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Ima puno tema sa problemima na 6630 zato sto najvise ljudi ovde ima upravo taj telefon... :)

A problem resen na 6630 gotovo uvek znaci i problem resen na jos nekim Nokia symbian telefonima...pa nije neophodno postaviti isto pitanje za npr. 6680... :roll:

I moja preporuka je 6630, jer za ulozen novac daje zaista mnogo, ako ne i najvise...Jedino je diskutabilan dizajn, jer se nekom dopada ili ne, pa se na osnovu toga mozda odlucuje za drugi telefon...Ako ti se i po dizajnu dopada 6630 ne treba vise da se razmisljas...

Dakle...moj glas za 6630... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

A i taj dizajn, dok sam ga gledao na netu, na slikama bio mi je ruznjikav, kada sam ga prvi put uzeo u ruku, rekoh sebi Milane to je to i kupio sam ga, hocu da kazem da je lepsi uzivo nego na slici :) :wink:
HOX Titanium gray

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

definitivno vrijedi , to ce ti reci skoro svaki clan ovog foruma , i skoro pola njih je imalo ovaj telefon.
imao sam ga i ja i mogu ti reci samo jedno odlican je
taj telefon je trenutno best buy (za svojui cijenu nudi mnogo)
toplo preporucujem 8) :wink: :) :D :lol:

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Samo moras malo da pazis pri kupovini, da ima hologram na bateriji, da nije skinut sa Vodafon mreze, telefoni sa TIMa su ok jer nemaju nikakva ogranicenja, toplo preporucujem 6630 :D
HOX Titanium gray

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Takodje ga preporucujem ja sam ga prosle godine uzela u Italiji i mogu ti reci da je tada bio jeftiniji za nekih 50 eura nego kod nas, sada verujem da su cene slicne, a ako razlika postoji, neznatna je.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

slazem se sa ostalima - odlican telefon! :) ........ imam ga oko 4 meseca i sluzi me odlicno, a mogucnosti su mu stvarno dobre ..... jedino je displej mogao biti bolji.... sto se izgleda tice, slazem se sa mkvb - lepsi je uzivo (ili manje ruzan, kako hocete ;) )nego na slikama.......... ostali koje si naveo nisu mu ni prineti...

pozdrav

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

6630 definitivno. Za te pare je telefon ubedljivo najbolji. 6670 i 7610 IZBACI ODMAH IZ GLAVE !!!! ULTRA MEGA GIGA SPORI !!!! :angry: :x . 6630 ti je bash strava fon, kupi ga, necesh se pokajati. Ostale telefone koje si naveo OBAVEZNO zaobidji.

Mozesh slodobno da kupish 6630 sa TIM mreze, vecina ima takav i ne pravi probleme uopste. Pogledaj cene na sajtu i trk i kupi.

POz :wink:
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

...i vodi racuna o pratecoj opremi :D

kartica rs mmc dv 64MB + adapter
slusalice
punjac
cd sa drajverima itd
usb kabl

pozdrav

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Petrovic, zadovoljni korisnik 6630 preporučuje ti ovaj mob i slaže se sa ostalima 8) :D :)

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Post od napster »

Petrovic, i gledaj da uzmes sa novim firmware ako mozes :)

viewtopic.php?t=5339

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

Petrovic-u, evo i moj glas za 6630! Imam ga dva meseca, i stvarno sam zadovoljan... Sve sto ti treba, u malom... Dizajn je pitanje ukusa, ali kao i vecina, nisam bas bio odusevljen izgledom dok ga nisam video uzivo... E onda sam definitivno odlucio! :wink:
Pozdrav! 8)

chalx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 22:08

Post od chalx »

Imam Tim 6630 i radi olicno. Nikakvi problemi, ne koci, ne resetuje se i prilicno je brz. Sinhronizacija sa PC-ijem je besprekorna, bluetooth radi lako i prosto. Preporucljivo je da na njega instaliras najnovije verzije aplikacija sa podrskom za 6630. Odusevljen sam kako radi kao bluetooth wireless web kamera!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

man... nijedan lik nije rekao nista lose o top modelu 6630 u svim ovim postovima ovde a to znaci samo jedno: trebas ga uzeti bez obzira na sve :wink: ja sam ga cackao malo kod ortaka i u pravu je mkvb,lepsi je uzivo nego na slici,odusevio me je dizajn kada sam ga drzao u ruci i ne izgleda uopste veliki naprotiv ako si setao vece cigle kao npr. ja izgledace ti komotniji od ostalih :wink: preporuka 100% 6630
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

I ja kao jedan od zadovoljnih korisnika 6630 ti preporucujem da uzmes taj telefon. Imam 6630 koji je sa TIM mreze vec 16 meseci i odlicno se pokazao. :)
Tako da i moj glas ide za 6630 :D
and justice for all...

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

6630 da ili ne ? Definitivno DA. imam ga od januara, ( zelena tim-ova 6630) za sada nemam problema.

:) pozdrav :)
HTC Desire S

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

Moj predlog ti je da prvo "osetish" 6630 u ruci... da ga malo iznjakas, a najbolje bi bilo da upoznas nekog ko ima tej telefon... Kada sam ja trebao da odlucim koji cu da uzmem, prvo sam gledao 6630, a 6680 posle. Istina je, 6630 je BRŽI od 6680, mada razlika i nije toliko velika. Meni se 6630 nije svideo zato sto ima taj polukružni deo na kome je tastatura, liči mi na ping-pong reket :D ... samo sam se zato odlučio za 6680. Razlika u ceni je oko 70e... pa ti vidi... Jedno upozorenje: 6680 ima klimava vratanca za kameru otpozadi (to se da "sanirati") :smutny: ali ume da iznervira... Takođe, mislim da se Nokija mnogo više potrudila oko sklapanja 6630 i 6600 nego 6680.... nekako mi deluju kvalitetnije.....

Odgovori