6630 Da ili Ne?
6630 Da ili Ne?
Razmisljam se izmedju cetiri modela nokiinih telefona 6260, 6630, 6670 i 7610, ali nekako sam najblizi 6630! Zanimaju me misljenja sadasnjih vlasnika, da li ga vredi uzimati, da li opravdava svoju cenu...? Cuo sam samo reci hvale za ovaj model!
P.S. Zna li neko aktuelne cene gore pomenutih modela u Italiji?
P.S. Zna li neko aktuelne cene gore pomenutih modela u Italiji?
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Ima puno tema sa problemima na 6630 zato sto najvise ljudi ovde ima upravo taj telefon...
A problem resen na 6630 gotovo uvek znaci i problem resen na jos nekim Nokia symbian telefonima...pa nije neophodno postaviti isto pitanje za npr. 6680...
I moja preporuka je 6630, jer za ulozen novac daje zaista mnogo, ako ne i najvise...Jedino je diskutabilan dizajn, jer se nekom dopada ili ne, pa se na osnovu toga mozda odlucuje za drugi telefon...Ako ti se i po dizajnu dopada 6630 ne treba vise da se razmisljas...
Dakle...moj glas za 6630...

A problem resen na 6630 gotovo uvek znaci i problem resen na jos nekim Nokia symbian telefonima...pa nije neophodno postaviti isto pitanje za npr. 6680...

I moja preporuka je 6630, jer za ulozen novac daje zaista mnogo, ako ne i najvise...Jedino je diskutabilan dizajn, jer se nekom dopada ili ne, pa se na osnovu toga mozda odlucuje za drugi telefon...Ako ti se i po dizajnu dopada 6630 ne treba vise da se razmisljas...
Dakle...moj glas za 6630...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
slazem se sa ostalima - odlican telefon!
........ imam ga oko 4 meseca i sluzi me odlicno, a mogucnosti su mu stvarno dobre ..... jedino je displej mogao biti bolji.... sto se izgleda tice, slazem se sa mkvb - lepsi je uzivo (ili manje ruzan, kako hocete
)nego na slikama.......... ostali koje si naveo nisu mu ni prineti...
pozdrav

pozdrav
6630 definitivno. Za te pare je telefon ubedljivo najbolji. 6670 i 7610 IZBACI ODMAH IZ GLAVE !!!! ULTRA MEGA GIGA SPORI !!!!
. 6630 ti je bash strava fon, kupi ga, necesh se pokajati. Ostale telefone koje si naveo OBAVEZNO zaobidji.
Mozesh slodobno da kupish 6630 sa TIM mreze, vecina ima takav i ne pravi probleme uopste. Pogledaj cene na sajtu i trk i kupi.
POz

Mozesh slodobno da kupish 6630 sa TIM mreze, vecina ima takav i ne pravi probleme uopste. Pogledaj cene na sajtu i trk i kupi.
POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Doolentije
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34
Imam Tim 6630 i radi olicno. Nikakvi problemi, ne koci, ne resetuje se i prilicno je brz. Sinhronizacija sa PC-ijem je besprekorna, bluetooth radi lako i prosto. Preporucljivo je da na njega instaliras najnovije verzije aplikacija sa podrskom za 6630. Odusevljen sam kako radi kao bluetooth wireless web kamera!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
man... nijedan lik nije rekao nista lose o top modelu 6630 u svim ovim postovima ovde a to znaci samo jedno: trebas ga uzeti bez obzira na sve
ja sam ga cackao malo kod ortaka i u pravu je mkvb,lepsi je uzivo nego na slici,odusevio me je dizajn kada sam ga drzao u ruci i ne izgleda uopste veliki naprotiv ako si setao vece cigle kao npr. ja izgledace ti komotniji od ostalih
preporuka 100% 6630

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Moj predlog ti je da prvo "osetish" 6630 u ruci... da ga malo iznjakas, a najbolje bi bilo da upoznas nekog ko ima tej telefon... Kada sam ja trebao da odlucim koji cu da uzmem, prvo sam gledao 6630, a 6680 posle. Istina je, 6630 je BRŽI od 6680, mada razlika i nije toliko velika. Meni se 6630 nije svideo zato sto ima taj polukružni deo na kome je tastatura, liči mi na ping-pong reket
... samo sam se zato odlučio za 6680. Razlika u ceni je oko 70e... pa ti vidi... Jedno upozorenje: 6680 ima klimava vratanca za kameru otpozadi (to se da "sanirati")
ali ume da iznervira... Takođe, mislim da se Nokija mnogo više potrudila oko sklapanja 6630 i 6600 nego 6680.... nekako mi deluju kvalitetnije.....