Ne zam vase ukuse/razmisljanja ali ja sam prodao 6630 da bih uzeo k750i (sutra treba da mi stigne).... Prosto taj telefon mi se mnooooogo vishe svidja, 6630 mi se nimalo nije svideo. Evo ovako je bilo:
Hteo sam provo da qpim 6230/e389 (onda su bili 190 i 170evra a 6630 230evra) i ja sam prosto sebi rekao "necu da se sada stekujem za 40-60evra jer i onako kupujem telefon jednom u dve godine". Tako sam i uradio, kupio sam 6630 (iako mi se nimalo nije izgled), izigrao sam se dva meseca sa 6630, imao sam oko 1gb softvera za S60, sve i svasta sam probao i telefon me smorio (iritirao me uzasan zvucnik i jako losha kamera indoor) pa sam prodao telefon u zelji da kupim k750 koji je bio, i jeste "ljubav na prvi pogled" od kad sam ga prvi put video ali tada je bio oko 350evra (predaleko za moj dzep) pa sam planirao da uzmem tada neki jeftiniji telefon pa posle kada padne malo cena da se dokopam k750i. Kao sto vidite, sve je islo po planu, i sada, ako bih trebao da qpim neki bilo koji telefon, nezavisno od para gledao bih STROGO da izbegavam Symbian S60 (too ugly, too big, too slow). 6630 i nije bash tako spor, moze da se kaze "podnosjivo" ali sve iza njega "6600,7610,6670 = UZAS!". Za lepotu, to je stvar ukusa ali ni jedan od ta tih telefona ne mogu da se pohvale lepotom (osim 7610). Izuzetak pravi n80, koji je isto postao ljubav na prvi pogled i mislim da cu i njega da se dokopam za kada mu cena padne.
Elem, to sto hocu da kazem je: Ako ti se neki telefon svidja, cak i da ne bude "neki" po specifikacijama, taj ce najvishe da te zadovolji. Ako te smorio 6630 i ne odlucish se za w800, mogao bi da razmislish za kupovinu p900 ili p910

, what do you think ???

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.