n6630 za w800i???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

n6630 za w800i???

Post od yamaha-tzr50 »

Imam 6630 2 meseca i radi kao zmaj ali mi je pomalo dosadio pa sam mislio da menjam za W800i ali nekako nemam poverenja u sonyerisson imao sam z1010 crko za 4 dana pa z800 gubio mrezu.Da li bi vi menjali?W800i ima samo bolju kameru i bolji mp3 ako se nevaram!Jel se isplati? :? :? :? :? :? :?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

W800i ti je kvalitetan telefon. Ako ti je 6630 dosadio i ako ti Symbian vise nije interesantan zameni ga, neces sigurno da pogresis. A sto se tice SonyEricssona po meni su to najbolji telefoni...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

yamaha-tzr50, pa ako ti je 6630 tako brzo dosadio...sto mi je pomalo... :shock: ...bojim se da ce ti W800 jos i pre dosaditi... Ima bolji MP3 i nesto bolju kameru...ali ostalo sto mozes sa symbianom, moraces da zaboravis na ovom fonu...Sa 6630 uz malo losiji MP3 i kameru imas ipak mnogo vece mogucnosti...i stalno se nesto novo od programa pojavljuje... 8)

Pa evo ja sam pre 3 meseca otkrila symbian i sada bi mi svaki fon bez OS-a bio dosadan...Ako samo zbog dosade menjas 6630...bolje ga menjaj za neki interesantniji mob...Recimo neki sa Windows-om... :wink: Pa da i to probas...Mada odluka je ipak na tebi... :D

Pozdrav...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od yamaha-tzr50 »

ja sam imao n-gage pa mpx200,6600 i sada 6630 znaci imao sam sve verzije symbiana osim 9.1(3250) i windows 2002,2003 i 2005 sve to na mpx200 jednostavno mi je vec dosadilo da ubacujem neke aplikacije,programe ali volim kada telefon ima sve 8) pa mi je palo na pamet da uzmem w800i ili tako nesto ali najverovatnije ako tata da para bice n70 :) :) koji po vama telefon moze da zameni 6630 a da je isto tako kompletan???

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

yamaha-tzr50, :wink: pa ja sam bas trenutno u fazi kupovine n70, i sto se tice kompletnosti, od trenutne ponude...meni je stvarno najbolji... Ako si vec razmisljao o n70, ja bih ti ga preporucila, mada...ako su ti ovi modeli koje si imao dosadili...sacekaj jos koji dan, pa lepo uzmi n80 koji ima OS 9.1 ...a sa njim ces, bas zbog verzije OS-a, imati u pocetku malo muke sa podrzanim programima...I pored toga N80 je ipak "zver" od telefona...i ima veliki potencijal... :D

Dok n80 malo ne podrze softverski i dok mu cena ne bude realnija...N70 je najbolje resenje...(lep dizajn, dobra kamera, dobar MP3, FM, napredniji OS, lep interface, i td.) Mnogo dobro upakovan i unapredjen naslednik 6630...... :wink:

Pozdrav... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

kao shto kazhe ninolina, , i ja ti preporuchujem N70 , jer je "kompletan" , tu su takodje i neke novije nokie poput 3250 , n80 , e70 , mada kao shto kazhe ninolina, oni su skuplji , i nema mnogo software-a za njih , mada neki od njih nisu josh ni pushteni u prodaju. 8) :wink: :) :D :lol:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

DREAM WEAVER, pa svi ga zeljno ocekujemo... :wink: A jos koji dan je figurativno... neodredjeno vreme... 8) Ipak, trebalo bi da se pojavi uskoro...a to je i bila poenta...... :roll:

Pozdrav... :lol:

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

e sad sam se smorio :smutny: :smutny:
ja sam bukvalista, kad neko kaze za koji dan ja mu verujem da je za koji dan :lol:
Nemogu vise da izdrzim!!
Imam 6630 i extra sam se smorio a ne znam sta drugo da uzmem :x

pozdrav.............. :wink:
and justice for all...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

DREAM WEAVER, pa i ja sam u nestrplivom iscekivanju N80, odlucila da kupim N70 i da sacekam da se N80 stabilizuje na trzistu... :D Ne bih ni tebi preporucila da ga uzmes cim se pojavi, jer cuo si valjda vec...problemi sa softverskom podrskom...a moguci su i neki jos neotkriveni bug-ovi...kao i kod svakog drugog modela...Sacekas lepo da ga isprobaju...naprave vise programa za njega i da mu padne malo cena...Tad ga kupis i uzivas...A svakako da je to telefon vredan paznje... :wink:
A ja sam otisla u off...Sorry... :oops:
Pozdrav... :lol:

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od yamaha-tzr50 »

za symbian 9.1 ima svega par programa ali svakim danom se razvija znaci bice mu potrebno oko 1 god da bi se rasprostranio kao sadasnji programi za 6.1, 7.1 i 8.1. :smutny: :smutny: Ali sada ce nam sve manje trebati programi posto su symbian sve kompletniji telefoni :D :D :D Sta mislite o E61?meni je ok ali kamera... :( ali ipak to je poslovni telefon i verujem da ce raditi kao zmaj po brzini!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

yamaha-tzr50, E 61 stvarno izgleda mocno i ima dobre mogucnosti...i mislim da mu cak ni kamera nije mana...pa ustvari, zavisi koliko inace koristis kameru...Ali zato ima mnoge druge prednosti.. 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ne zam vase ukuse/razmisljanja ali ja sam prodao 6630 da bih uzeo k750i (sutra treba da mi stigne).... Prosto taj telefon mi se mnooooogo vishe svidja, 6630 mi se nimalo nije svideo. Evo ovako je bilo:
Hteo sam provo da qpim 6230/e389 (onda su bili 190 i 170evra a 6630 230evra) i ja sam prosto sebi rekao "necu da se sada stekujem za 40-60evra jer i onako kupujem telefon jednom u dve godine". Tako sam i uradio, kupio sam 6630 (iako mi se nimalo nije izgled), izigrao sam se dva meseca sa 6630, imao sam oko 1gb softvera za S60, sve i svasta sam probao i telefon me smorio (iritirao me uzasan zvucnik i jako losha kamera indoor) pa sam prodao telefon u zelji da kupim k750 koji je bio, i jeste "ljubav na prvi pogled" od kad sam ga prvi put video ali tada je bio oko 350evra (predaleko za moj dzep) pa sam planirao da uzmem tada neki jeftiniji telefon pa posle kada padne malo cena da se dokopam k750i. Kao sto vidite, sve je islo po planu, i sada, ako bih trebao da qpim neki bilo koji telefon, nezavisno od para gledao bih STROGO da izbegavam Symbian S60 (too ugly, too big, too slow). 6630 i nije bash tako spor, moze da se kaze "podnosjivo" ali sve iza njega "6600,7610,6670 = UZAS!". Za lepotu, to je stvar ukusa ali ni jedan od ta tih telefona ne mogu da se pohvale lepotom (osim 7610). Izuzetak pravi n80, koji je isto postao ljubav na prvi pogled i mislim da cu i njega da se dokopam za kada mu cena padne.

Elem, to sto hocu da kazem je: Ako ti se neki telefon svidja, cak i da ne bude "neki" po specifikacijama, taj ce najvishe da te zadovolji. Ako te smorio 6630 i ne odlucish se za w800, mogao bi da razmislish za kupovinu p900 ili p910 :roll: , what do you think ??? :D
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

N80 sigurno necu uzimati prvih mesec dva od kada se bude pojavila, a u tome i jeste problem :x
Treba sacekati da se pojavi pa jos par meseci dok mu padne cena na neku koliko toliko razumnu cenu :(
A JA NE MOGU vise da cekam :x :angry: :x :angry: :x
Ova 6630 me ubi u pojam, nije da je los telefon cak naprotiv ali posle 16 meseci i da kuva rucak i jede malu decu bi me smorila.
and justice for all...

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od yamaha-tzr50 »

Ja odlucio da zadrzim 6630 posto cekam e61 ili n80 ali posto kameru bas i ne koristim mozda E61 bude pravi izbor a cena mu mora biti niza od n80.Tako da cekamo svi novu E seriju i drugu ediciju N serije!!!Dotle tesko da nesto budem uzeo a kao sto NINOLINA svaki fon bez symbiana je dosadan!!! :D :D :D Tata ima D600 i sve sto mi se svidja je ekran,tv-out i eventualno kamera(video 352x288) Dario (asdf) ti kazes symbiani cigle a meni preporucujes p910i koji mozes da koristis za samoodbranu i to vrlo efikasno!!! :lol: :lol: :lol:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

yamaha-tzr50, mislim da ti je odluka potpuno ok...Evo, ja sam kupila N70, pa ce mi biti mnogoooo lakse da sacekam N80...A ako stvarno ne koristis kameru ... E61 je pravi fon...za koji mislim da bi mogao da zadovolji tvoje kriterijume... :wink:

Pozdrav ... i nadji neke nove aplikacije za N6630 i bice ti ponovo zanimljiv... 8) ... bar dok ne stigne N80... :D

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@yamaha-trz50: medju telefonima je veliki a medju (ako se moze reci) PDA uredjajima nije veliki.Imao sam telefon u ruke, stvarno nije so big (sa obzirom da ceo telefon je samo display :D , kad mu skinesh tastaturu).
Znaci 6630 ili w800/k750 ili p910 (za sada), a ako cekash onda N80 (ili mozda p990 ako ne budu preterali sa cenom). Btw nisam rekao da su symbiani cigle nego su malo veci od ostalih telefona (ne mnogo) ali zato vecina mogu da dobiju medalju za ruznocu :lol: :lol: . (bar ih moji oci tako vide). 6630 je strava telefon (al samo iznutra :))
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od yamaha-tzr50 »

niniolina blago tebi imas Nseriju ali valjda cu se ja ogrebati kasnije za neki N ili E posto sam sada dobio motor tesko da ista smem da trazim.............. :cry: :cry: :cry: A sada kada si kupovala jel ti palo na pamet 3250?gledao sam taj fon danas u gradu i ok mi je ali symbian 9.1 mi kvari generalni utisak o ovom extra fonu :angry: :angry:

Dario (asdf) meni ne treba PDA jer ipak ne vozim mercedes s klasu i nemam skupoceno odelo :D :D :D ali bice do tada nemam potrebe za PDA telefonom nego mi treba klasican mobilni sa brdo funkcija po pristupacnoj ceni max(250-280) evra!Sta kazete za novi BENQ s88?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

yamaha-tzr50, nisam, veruj, ni razmisljala o 3250...prvo, aplikacije su trenutno mnogo problematicne za njega...drugo, tek se pojavio..sad tek treba da se pokaze i dokaze...i trece, dizajn mi se uopste ne dopada...
A sa druge strane... N70 mi je mnogoooo lep i mnogo mi se dopadaju njegove mogucnosti i interface, a i zelim ga vec neko vreme...tako da...kad se i budem upustila u avanturu zvanu OS 9.1 to cu sebi dozvoliti jedino u drustvu N80... :wink:

Tako da cu sad uz N70 ...mirno da sacekam da se N80 sredi na trzistu i dokaze svoje mogucnosti...pa da se onda jos jednom castim novim fonom... a nece se to desiti jos neko duze vreme ...... 8)

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od yamaha-tzr50 »

NINOLINA jesi li videla E60???Tako mali a tako mocan a ekran.... :o :o :o i njemu fali kamera ali nema veze sve mu je super i vise mi se svidja od E61 zato sto je manji a ima bolji ekran.Reci mi jel tebi na N70 skripe vrata od kamere???Svi se zale na taj klizac i na testovima mu oduzimaju poene bas zbog njih ali ja ne mislim da to jedna nokia moze da dopusti sebi!!! :roll: :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

yamaha-tzr50, :wink: sto se tice E60 eto pogledacu ga pa cu ti javiti utiske... :roll:
A poklopac na kameri na mom N70 savrseno lezi i necujem nikakvo skripanje prilikom otvaranja...Prethodno sam imala N6680,...e a tu je vec bilo svega...od prvog dana raskliman poklopac, ali i to se dalo resiti sa dva papirica...Ne znam kako ce se ponasati poklopac na N70 posle nekog vremena koriscenja...to cu tek da otkrijem...ali eto vec znam kako cu i to da resim, isto kao i na n6680... :wink:

Cula sam i ja da se mnogi na to zale...ali mozda je ovo neka nova i poboljsana serija ... :D

Odgovori