Voleo bih da cujem vasa misljenja o ova dva modela [Samsung],naime voleo bih da telefon bude na preklamanje,ima fm,video zapis,mp3 i blic
Puno trazim ali nemam dovoljno para 150 min a max 200 e
Da li da uzmem neki od ova dva ili imate neku bolju varijantu da mi preporucite ???
Dvoumim se izmedju E360 i E730 ili mozda nesto trece...
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
kao shto kazhe jeglupo, nechesh pogrijeshiti ukoliko uzmeh E730 , on ima bolji displej , bolju kameru , 56mb vishe memorije .
a shto se tiche necega treceg , pa mozhda ukoliko ti treba vishe mem. X700 koji ima sve iste funkcije kao i e730, ali ima proshirivu mem.
mada ti ja preporuchujem da uzmesh velichanstvenu 6630 i uvjeravam te da se nechesh razocharati , jer telefon je trenutno best-buy i njega je ili imalo ili ima skoro pola clanova ovog foruma.
6630

a shto se tiche necega treceg , pa mozhda ukoliko ti treba vishe mem. X700 koji ima sve iste funkcije kao i e730, ali ima proshirivu mem.
mada ti ja preporuchujem da uzmesh velichanstvenu 6630 i uvjeravam te da se nechesh razocharati , jer telefon je trenutno best-buy i njega je ili imalo ili ima skoro pola clanova ovog foruma.
6630

dobar je 6630 ali napomenuo sam da bih zeleo telefon na preklapanje ali upotpunosti su me svi nagovorili da kupim e730 jer ima stvarno sve ono nasta se ja lozim,samo me zanima kakav je video zapis [ako neko moze da uploduje neki svoj pa da vidim nasta lici
,za slike znam da su odlicne...e da jos i ovo,koliko je glasan,dali je dovoljno jak zvuk da moze da se cuje recimo u jakom saobracaju 
hvala svima

hvala svima
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
prsic, moja drugarica ima E730...gledala sam video snimak kod nje i lepo izgleda i zvuk sa videa se dobro cuje...A nema problem da cuje kad joj zvoni, a znam da bi se zalila da ima takav problem...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***