K750i vs W900

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
slavomil
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 14:02

K750i vs W900

Post od slavomil »

Tražim pomoć , dvoumim se između K750i i W900 , ima nekih razlika ali one nisu velike , POMOZITE MI DA ODLUČIM :unsure:
m!l@n

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Ja da sam na tvom mestu bih kupio w900 ipak je walkman ,dizajn je lepsi ,3g,....
Ista je kamera ali je veci ekran na w 900.
Nadam se da sam ti pomogao!!! 8) 8) 8) 8)
......Smej se smej,uvek se smej........

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

w900 je mnoogo bolji telefon , ali je zato skuplji ,
w900 je 3g telefon , znaci ima UMTS ,ima bolji displej (veci) , ima vise memorije 470 mb a k750 38mb , kamere su ima iste , w900 ima bolji zvuk preko slusalica , tj. ima bolje slusalice koje dolaze uz njega , w900 ima mogucnost reprodukcije muzike dok je telefon ugasen (tj. kada ga palis pojave ti se 2 opcije , da ga upalis da radi normalno ili da ga upalis da moze pustati samo muziku (nadam se da razumijes sta hocu da ti kazem)) , dok na stranu k750 idu samo dimenzije i tezina
w900 je mnogo bolji , ali zato skuplji , ali i k750 je OK telefon 8) :wink: :) :D :lol: , pa ukoliko imas kesha onda uzmi w900 8) :wink: :) :D :lol:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@del boy: i bolji video :P

Ako ti se vash svidja w900 (i imas para) onda uzmi w900 mada ja ti predlazem da bolje uzmesh k750 ili pak w800 jer je to skoro isti telefon ali ovaj ti je dosta jeftiniji i manji. Ista kamera, isti mp3, 3g ti ne treba kod nas, skoro identicno...

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Kupi ono za sta imas para i to je to... verovatno ce w900 da ti bude interesantniji, tako da ako si ustanju da ga kupis- kupi ga. Mada i K750 je odlican tako da ces dosta ustedeti, a puno dobiti ako ga kupis.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Evo danas sam uzeo k750i,konacno sam nasao slobodnog vremena da odem da uzmem,pola radnji imaju sa vodafona,i jedva sam nasao telefon koji nije sa mreze.I mogu reci da je mnoooogo lepsi u prirodi,onako malecki,sad trenutno punim bateriju,jer je prazna,ne formiram jer sam poslusao vase savete :D :wink: .I svima preporucujem telefon. :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Aj malo da odem u offtopic,ocu da prebacim igrice i programe,i slike,melodije na memorijsku ali ne mogu da nadjem u telefonu,mogu da prebacim na telefonsku memoriju.Da li ima negde da se podesi da mi sve ide na mem. karticu,inace zadovoljan sam telefonom,imam najnoviji sw,koji nisam ni trazio,bio ej ubacen u fon :D

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

eh nezelim da te sada dovodim u daljnje dvoumljenje , ali moram ti reci( da ako si imao love za w900 ) da si se zeznuo sa kupovinom k750....telefon jeste exxxxtra brat mi ga ima i prezadovoljan je , ali kada sam u prodavnici drzao w900 mnogo mi se dopao , nekako je gotivniji , pocevsi samo od onog ogromnog displeya.... 8)
rocK for ever

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

w900 je svakako gotivniji fon, pogotovo sto ce ljudi sa padom cena k750 poceti masovno da ga kupuju, sto ce dovesti do jos veceg pada cena i bice fora da ce ga pola grada nositi......... sto ne znaci da je los telefon, ali nije ni blizu modelu w900. Pozdrav

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Imao sam priliku da uzmem w900 iz inostranstva,ali sam rekao ne,zbog svakakvih nalepnica koje ce sigurno biti po njemu,dobio bih ga tek u julu,a i ne bih znao kakav je,onda bi morao da menjam sw.I meni se svidja w900,ima taj veliki ekran uhh,ali nema se para,jedva sam ustekao i za k750i,tako da me od w900 vukla samo cena.

Odgovori