Nokia 3250, Sonyericsson W810i ili Samsung D820

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Stefan 13
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 06. Okt 2005. 21:36

Nokia 3250, Sonyericsson W810i ili Samsung D820

Post od Stefan 13 »

Hocu da kupim jedan od ovih telefona ali nemogu odluciti koji? Mozete li me vi savjetovati za neki od ovih 3 ili neki drugi sto je slicano? Trazim kvalitetan telefon i da mu ne pada cjena brzo. Volio bi da ima dobre zvucnike za muziku i dizajn a i kamera isto.

Hvala U napred

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Po meni i po svemu sto si nabrojao best buy ti je SE W800 a sta god da kupis cena ce padati i padatiiiiiiiii :cry: :cry: :x :P
and justice for all...

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Re: Nokia 3250, Sonyericsson W810i ili Samsung D820

Post od 6630 app »

Stefan 13 napisao:Hocu da kupim jedan od ovih telefona ali nemogu odluciti koji? Mozete li me vi savjetovati za neki od ovih 3 ili neki drugi sto je slicano? Trazim kvalitetan telefon i da mu ne pada cjena brzo. Volio bi da ima dobre zvucnike za muziku i dizajn a i kamera isto.

Hvala U napred
U sve ovo se uklapa W810.
Cena ok,trenutno miruje i zadrzace se neko vreme
kamera najbolja
MP3 najbolji + dobijas 512mb

Isprobao sam dobro 3250(totalno razocarala kamera) i W810,sebi uzeo W810.
D820 nije dolazio u obzir zbog slabe kamere i mp3,lose u odnosu na gore navedena dva modela

Savetujem i da pogledas ne svakidasnji model W900,odlican displej,najbolji video zapis,mp3,3G...meni je mana velicina telefona.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

i ja ti preporucujem w810i jer ima najbolju kameru i najvise memorije , dok ukoliko ti treba operativni sistem onda tj. da na tel. stavljas programe i sl. onda uzmi 3250 8) :wink: :D

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Nemoj 3250 bez obzira da li ti treba OS ili ne, cuo sam da se taj mehanizam kvari vremenom. A posto covek trazi nesto sa boljom kamerom onda definitivno ne dolazi u obzir nikakva Nokia (cast skupim izuzezima). Samsung kao samsung uglavnom nije bolji od SE u klasi. Definitivno w810i. Vremenom su se SE telefoni iz ove serije (i slicni) pokazali kao jako kvalitetni. Tako da sigurno neces pogresiti, Hteo bih ti preporuciti jedan model - SE w900 - ovaj model ima faaaantasticnu memoriju!!! Odlicna stvar (citaj: radi BRZO). Pored toga,standardno dobra kamera, a mislim da ce se cena dugo zadrzati (sa malim oscliacijama). Malo je skuplji od ovih, pa ti razmisli.

poz
...shit happens... keep d smile!

6630 app
Mobil fan
Mobil fan

Post od 6630 app »

blade_bre napisao:Nemoj 3250 bez obzira da li ti treba OS ili ne, cuo sam da se taj mehanizam kvari vremenom.
poz
Ja sam imao takav utisak dok sam ga koristio svaki put dok kucas poruku,koristio sam 1 dan taj telefon i totalno razocaran mp3,kamera a sto jos uvek nema programa za njega je jos jedan minus,uzeo ga je moj ortak kome se samo svideo izgled i bilo je bitno da je Nokia i ima MP3 a inace ne ma pojma sta je to Symbian. Za sad mu je ok mehanizam,mada ga i ne koristi bas nesto,vise stoji na stolu u kaficu i pokazuje fon

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Za sad... Videces ako mu samo jednom ispadne... odeeeeeee A to sto nema programa je samo SADA kao problem, resice se to vrlo brzo,nema brige oko toga...
...shit happens... keep d smile!

6630 app
Mobil fan
Mobil fan

Post od 6630 app »

Dok se resi programi spade njemu cena na normalne grane,onda i bude prihvatljiv za kupovinu obzirom sta nudi. Pored W800 i W810 ne isplati se kupovina 3250. Ovakvo je moje misljenje.

veca505
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Feb 2006. 21:45

Post od veca505 »

Imam ja N3250 i ispadao mi je dva puta i nista mu nije, mehanizam i dalje radi extra, ako hoces telefon samo kao mp3 player onda SE, a ako ti je potrebna funkcionalnost i mp3 player onda 3250, ja sam prezadovoljan telefonom i Nokia uvijek drzi cijenu.

Noni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 04. Apr 2006. 17:25

Post od Noni »

Ja bih ti preporucio da razmislis o samsungu d600, ima sve sto si naveo gore, a po meni je i najlepsi. :D :D :lol:

Odgovori