Hocu da kupim jedan od ovih telefona ali nemogu odluciti koji? Mozete li me vi savjetovati za neki od ovih 3 ili neki drugi sto je slicano? Trazim kvalitetan telefon i da mu ne pada cjena brzo. Volio bi da ima dobre zvucnike za muziku i dizajn a i kamera isto.
Hvala U napred
Nokia 3250, Sonyericsson W810i ili Samsung D820
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Re: Nokia 3250, Sonyericsson W810i ili Samsung D820
U sve ovo se uklapa W810.Stefan 13 napisao:Hocu da kupim jedan od ovih telefona ali nemogu odluciti koji? Mozete li me vi savjetovati za neki od ovih 3 ili neki drugi sto je slicano? Trazim kvalitetan telefon i da mu ne pada cjena brzo. Volio bi da ima dobre zvucnike za muziku i dizajn a i kamera isto.
Hvala U napred
Cena ok,trenutno miruje i zadrzace se neko vreme
kamera najbolja
MP3 najbolji + dobijas 512mb
Isprobao sam dobro 3250(totalno razocarala kamera) i W810,sebi uzeo W810.
D820 nije dolazio u obzir zbog slabe kamere i mp3,lose u odnosu na gore navedena dva modela
Savetujem i da pogledas ne svakidasnji model W900,odlican displej,najbolji video zapis,mp3,3G...meni je mana velicina telefona.
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
Nemoj 3250 bez obzira da li ti treba OS ili ne, cuo sam da se taj mehanizam kvari vremenom. A posto covek trazi nesto sa boljom kamerom onda definitivno ne dolazi u obzir nikakva Nokia (cast skupim izuzezima). Samsung kao samsung uglavnom nije bolji od SE u klasi. Definitivno w810i. Vremenom su se SE telefoni iz ove serije (i slicni) pokazali kao jako kvalitetni. Tako da sigurno neces pogresiti, Hteo bih ti preporuciti jedan model - SE w900 - ovaj model ima faaaantasticnu memoriju!!! Odlicna stvar (citaj: radi BRZO). Pored toga,standardno dobra kamera, a mislim da ce se cena dugo zadrzati (sa malim oscliacijama). Malo je skuplji od ovih, pa ti razmisli.
poz
poz
...shit happens... keep d smile!
Ja sam imao takav utisak dok sam ga koristio svaki put dok kucas poruku,koristio sam 1 dan taj telefon i totalno razocaran mp3,kamera a sto jos uvek nema programa za njega je jos jedan minus,uzeo ga je moj ortak kome se samo svideo izgled i bilo je bitno da je Nokia i ima MP3 a inace ne ma pojma sta je to Symbian. Za sad mu je ok mehanizam,mada ga i ne koristi bas nesto,vise stoji na stolu u kaficu i pokazuje fonblade_bre napisao:Nemoj 3250 bez obzira da li ti treba OS ili ne, cuo sam da se taj mehanizam kvari vremenom.
poz