Najbolji, ali ne preko 40e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Najbolji, ali ne preko 40e

Post od Lobachewsky »

Dajte neki predlog za najbolji telefon do 40e (ali max max 40e), nov ili polovan- sve jedno, jedini i primarni uslov je da ima polifone melodije.
2. Sekundarni uslovi bi bili: male dimenzije,duga autonomija baterije, neunistivost :), izmenljive maske,monoblok (posto se najmanje kvari)
3. uslov NIJE: kolor display, gprs, MMS, mp3, 3mpx camera with AF, 3G, wi-fi, symbian, HDD :)
Koja je vasa ideja?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

3. uslov NIJE: kolor display, gprs, MMS, mp3, 3mpx camera with AF, 3G, wi-fi, symbian, HDD
Ma najbolje da za te pare dobijes i kameru od 5 megapixela sa optickim zumom :P 8) :D
Sagem my100x koliko vidim ima da se kupi za 25 e nov i ima polifone melodije ili motorola c139 ili siemens a70 ovaj prvi ima i kolor ekran.
A ako nije tajna sta ce ti fon do 40e?
and justice for all...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Da ima polifone melodije a da nema kolor display? Pa to je samo 3510 ali taj nema da se kupi. Ako ti treba telefon (po upustvrima iz tvog drugog reda i treceg :D ) best buy je nokia 1101. Samo sto je 5evra vishe nego sto trazish.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

a da pogledas i SE J300i , samo sto je skuplji za 5e , ali mislim da nudi najvise za te pare 8) :wink: :D

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Treba mi kao sekundarni mobilni,da ga nosim kad idem na mesta gde k750 ne mogu da drzim u dzepu sa sobom,nego mora da ga ostavim negde (bazen na primer).Telefon od 40e niko nece da dira,a i ako ga dira neka ga dira :) Ne bih ga koristio ni zasta drugo osim za razgovor,sms i sat, ali kad vec kupujem neka lici na nesto. A zasto polifone? Monofone piste,a ja bih da budem inertan :) kao i svi ostali

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

mozda je najbolje da uzmes neki Siemens? .... a51, a57, a60, a65, a70, a75 ....svi ispunjavaju tvoje uslove ....

pozdrav...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Onda kupi J300 :). To je bash strava fon, kada sam ja otishao u prodavnicu da vidim za sluske za k750, video sam taj fon i bash sam trazio da ga vidim. Odusevio sam se, vishe mi se dopao nego moj k750 :(. Izgled je svtvarno HOT (bar ga ja tako vidim), ima 12mb mozesh da nabacish 5-6 pesama na njemu pa dok (se suncash npr.) da pustish nesto da peva :)

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Muzika... odlicna bi bila fora kad bi imao radio (kod kineza je on 50-100din,tako da ne verujem da ima uticaja na cenu). He he... kako sam poceo da mu nabijam funkcije,na kraju ce ispasti da je najbolje da kupim jos jedan k750 :)
Videcu za taj J300,ako nadjem polovan u dobrom stanju, jer nema potrebe da dajem preko 40e za sec mob. HVALA SVIMA NA DOBRIM PREDLOZIMA,ako se setite jos kojeg- dodajte

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

E onaj Telit nije los za takve stvari. Smesne su cene, a mozes coveka ubiti s njim! A Italijanska je firma pa imaju kao neki sexy dizajn. Mislim da imam kod kuce jedan, ako te interesuje mozemo se dogovoriti... :-) Dobijes i handsfree :D
...shit happens... keep d smile!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ma necu te telit cigle :) Jedna moja drugarica je imala tako neki telit telefon. Ja sam kao hteo da pozovem druga sa njenog fixnog i uzimam taj telit sa stola i zovem, a ne provaljujem da je mobilni. Tek ce ona: ej, to mi je mobilni :) Ja kao- izvini :) na uvredi :)
Evo video sam Panasonic GD55, mali, ima polifone, polovan 35e, ali tesko se nabavlja... Pogledacu specifikacije jos malo...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

GD55 nije losh izbor, ali je ipak J300 mnogo bolji. Btw ne vidim razloga da se stekujesh za 5evra, zasto mora da bude bash 40 evra ?

Bolje uzmi nov J300 i to je to (SE je, bar lici malo na w800 :) ili k750 sta vec imas)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ja bih zaobisao te jeftine SE modele ..... ako je k500 los, k300 takodje, ne vidim zasto bi ovaj bio bolji ...... uzeo bih neki stariji model kome je pala cena ...

pozdrav...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ma J300i uopste nije los telefon , i za svoju cijenu mnogo nudi , imao sam prilike da se igram sa njim jedno 5-6 sati (kada sam isao na exkurziji na njemu sam 5-6 sati igrao igrica) , i mogu ti reci da mu je dzojstik kvalitetniji nego na k500i (barem koliko sam ja primjetio) , a i baterija moze dosta da izdrzi.
ja ti preporucujem J300i 8) :wink: :D

Odgovori