Motorola v3x ili nesto drugo ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
NeXuS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 19. Maj 2006. 20:18
Kontakt:

Motorola v3x ili nesto drugo ?

Post od NeXuS »

Ovako imam 6630 a pre toga sam imao pozamasan broj symbian OS telefona i sve me je to smorilo.Sad razmisljam da uzemm v3x ali opet se kolebam da li je to dobra investicija ?Veoma bi mi pomogla misljenja :) >?

poz

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja sam uzeo taj telefon i mogu ti reci da sam zadovoljan...i ja sam imao pozamasan broj symbian telefona,SE-a...ovaj telefon mi se svidja iz vise razloga,jako lep ekran,veoma je funkcionalan,preklop mu je ok,MP3 cist i bez "usputnih" zvukova kao na nokiji,u razgovoru zvuk je cist nema nikakvih problema...ostaje na tebi da se odlucis da li ti se svidja,ovako vizuelno, jer pored te odluke ti ga preporucujem...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@nexus: razmisli i o k750 jer je po svemu sudeci bolji telefon od v3x a cena im je skoro ista. Ja sam sa 6630 presao u k750 i mogu ti reci da se ne bih vratio nazad. Znaci sa magarca u ferrari, bukvalno tako.

Mislim da znas koje su prednosti k750 u odnosu na v3x (najbolja 2mpix kamera sa autofokusom, jako dobra mp3 reporodukcija, radio, flashlight.... itd..)

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

NeXuS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od NeXuS »

[

Ma za radio mi nije toliko ja lomim se izmedju v3x i k750 Mene interesuje kako se cuje taj zvuk kad se pojaca zamenom onih audio fajlove neka mi9 kaze neko ko je to probao pa kako se cuje ?Na 6630 me nervira jer cim se nalazite na nekom bucnom mestu i zvuk se pojaca do kraja on je nerazumljiv e interesuje me da li je tako kod motorole kad se pojaca i ovako uopste ??

@luca

Reci mi vrate gde stoji oznaka na vodafone modelu gde je logo? posto ovde u kv prodavac moze da mo nabavi samo vodafone model :( I sta se sve dobija od opreme uz vodafone model a sta uz 3 poz

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

mislim da je softver vodafonov to u cemu je problem. oni imaju neka svoja podesavanja koja ne mozes promeniti a i taj se softver nije dobro pokazao na nasim mrezama...inace meni stoji logo na obe strane telefona,napred i pozadi u obliku malog broja "3" koji cak i lepo izgleda... 8)

NeXuS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od NeXuS »

Znam za 3 da lepo izgleda ali kao sto rekoh ja mogu da nabavim samo vodafone pa me zato interesuje gde stoji njihov logo na telefonu >?
GameR FoR LifE

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

na v3x mi se mnogo dopao ekran koji ima odlican prikaz boja i odlicnu rezoluciju (240x320), medjutim po svemu ostalom mi se k750 vise svidja - vise mi se svidja oblik, a i generalno vise volim monoblok telefone, ima odlicnu kameru, zvuk, UI mi se jako dopada kod SE, itd. ... samo mi nije jasno zasto vas je smorio 6630? :?
NeXuS, ako mislis na pojacavanje muzike, onda je verovatno problem u hds-3 slusalicama, posto ja u autobusu nikada ne pojacavam na max (a i inace, jer bi mi otpala glava) .... koristim ad-15 + sony bubice...

pozdrav...

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Znam da je svako misljenje subjektivno ali meni ta motorola tako izgleda zenski :roll: i vecini sa kojima sam razgovarao mada to ne treba da te pollakoumi ako se tebi svidja :chytry: :wink:
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

kroko035 o ukusima se ne raspravlja tako da...zavisi koliko je finansijski ogranicen ali preporuka do 200€ je definitivno k750 :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

NeXuS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od NeXuS »

b_udder napisao:na v3x mi se mnogo dopao ekran koji ima odlican prikaz boja i odlicnu rezoluciju (240x320), medjutim po svemu ostalom mi se k750 vise svidja - vise mi se svidja oblik, a i generalno vise volim monoblok telefone, ima odlicnu kameru, zvuk, UI mi se jako dopada kod SE, itd. ... samo mi nije jasno zasto vas je smorio 6630? :?
NeXuS, ako mislis na pojacavanje muzike, onda je verovatno problem u hds-3 slusalicama, posto ja u autobusu nikada ne pojacavam na max (a i inace, jer bi mi otpala glava) .... koristim ad-15 + sony bubice...

pozdrav...
Brate ja nisam pomenuo sluhe u mom predhodon postu vec sam mislio na obico kad pustis glasno tj preko spikerfona.Znaci jednostavno lose se cuje nije toliko lose ali kao sto rekoh kad je buka neka i vi pojacate do kraja krajnje je nerazumljivo sta je pusteno ...

A vi ljudi pricate u prazno
Znam da je svako misljenje subjektivno ali meni ta motorola tako izgleda zenski Ma, neću da ti kažem. i vecini sa kojima sam razgovarao mada to ne treba da te pollakoumi ako se tebi svidja Čik probaj! Mig, mig!
Ako je tebi fon zenski mada neznam sta ti je onda muski :blinky: onda stvarno imas neki poremecaj licnosti :disgust:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Lomnica_city, u potpunosti se slazem :D ...... symbian ipak ima daleko vise mogucnosti, a cak ni zvuk preko dobrih sluski uopste nije los ..... pogotovo ako se uzme u obzir da muziku na telefonu nikada ne slusam potpuno izolovan od buke....... e sad, da su mogli da stave bolji zvucnik, mogli su .... jedino zbog zvona, nije da mi treba za slusanje muzike preko njega...

pozdrav...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

NeXuS, i ja ti preporucujem k750i , koji je po meni bolji telefon od v3x , bolja kamera , memorijska kartica... , dok v3x ima bolji diplej , 2. kameru i UMTS (skoro pa neupotrebljivo)
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=697&b=671&c=
8) :wink: :D

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Ovaj, back to the roots -> mislim da je kompletna V3 serija motorole smejurija. (slicno kao D500/600 kod samsunga...) Drugim recima- jedini razlog za kupovinu V3 (bilo koje) je "VIDI STA JA IMAM" i nista vise. Ako ti treba TELEFON postoji gooomila drugih, boljih, ne tako sminkerskih telefona.
Ako te je smorio Symb, mozes da razmislis o prelasku na drugi OS. Recimo wm5 ili Linux... A ako neces OS uopste, SE je tu najjaci.

Ta prica oko displeja... ovaj, da, pazi(te), jedini nacin da vidite koji je ekran bolji je da ih stavite jedan pored drugog! Nikako drugacije! Konkretan primer - 6630vsK750i, bas sam danas imao oba u ruci i poredio ekrane. Kao SE ima bolju rezoluciju, vise boja... Hm,da, ima,ali ga NIKAD ne bih odabrao! 6630 je PRAKTICNIJI! Mnogo bolje se vidi na njemu!!! Bas zato sto je veci!
Tako da taj famozni ekran na V3x treba lepo uporediti (live) sa nekoliko drugih pa odluciti da li je isplativo uzimati ga samo zbog "dobrog" ekrana....

eto

8)
...shit happens... keep d smile!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

blade_bre, ekrani v3x i 6630 se ne mogu ni porediti .... pored v3x ovaj na 6630 izgleda jos losije ... medjutim to je sve sto nudi .... nikada ne bih menjao 6630 za v3x :) ..... i definitivno bih pre uzeo k750i nego v3x...

pozdrav...

ninjaboy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 20:13

Post od ninjaboy »

Nekako Nokiju ne volim,uvek nekako kasne sa inovacijama,ne znam...možda grešim ali 750i je
mnooogo bolji izbor. Eto i pozdrav 8) .

NeXuS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od NeXuS »

Pa istina loimim se mnogo neznam sta da radim k750 se sad dosta kupuje i kad posle odredjenog vremena kad ljudi pocnu da ga prodaju cena ces da padne jos vise (inace isto se desilo sa 6630)
Mada niko od vas nije pomenuo po meni extra mogusnost motorole v3x da se prijavi kao flash disk na racunaru sto je veoma korisno :P dok za SE i nokiju su potrbni driveri '_)
GameR FoR LifE

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Dobro to niko nije pomenuo,ali jos nesto nije pomenuo neko,da v3x ima gps prijemnik,nadjes mape,i imas gps :wink: :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Motorola koristi sharp displayeve, a sharp su....(khmmm, da ne kazem bogovi).... tako da.... pustite vi na stranu to uporedjivanje jer nema vajde...

I motorola v3 (koja ima moj brat) ima EXTRA DISPLAY (nikada bolji nisam video) a to sve vazi i za V3x. Pored v3x-a bilo koji telefon da stavish izgleda uzasno :P .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

A zasto je to vazno sad ko ima bolji displej i veci,decko je ima 6630 i zna koliki je displej i zna da ako uzme k750i nece imati toliki displej,imace manji,ali po meni cistiji i bolji,a to sto je mali uopste ne smeta,sasvim je dobra velicina ekrana.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

NeXuS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od NeXuS »

milan91 napisao:A zasto je to vazno sad ko ima bolji displej i veci,decko je ima 6630 i zna koliki je displej i zna da ako uzme k750i nece imati toliki displej,imace manji,ali po meni cistiji i bolji,a to sto je mali uopste ne smeta,sasvim je dobra velicina ekrana.
V3x ima vecu rezoluciju displeja nije vazna fizicka velicina vec rezolucija :)

Odgovori