poz
Brate ja nisam pomenuo sluhe u mom predhodon postu vec sam mislio na obico kad pustis glasno tj preko spikerfona.Znaci jednostavno lose se cuje nije toliko lose ali kao sto rekoh kad je buka neka i vi pojacate do kraja krajnje je nerazumljivo sta je pusteno ...b_udder napisao:na v3x mi se mnogo dopao ekran koji ima odlican prikaz boja i odlicnu rezoluciju (240x320), medjutim po svemu ostalom mi se k750 vise svidja - vise mi se svidja oblik, a i generalno vise volim monoblok telefone, ima odlicnu kameru, zvuk, UI mi se jako dopada kod SE, itd. ... samo mi nije jasno zasto vas je smorio 6630?![]()
NeXuS, ako mislis na pojacavanje muzike, onda je verovatno problem u hds-3 slusalicama, posto ja u autobusu nikada ne pojacavam na max (a i inace, jer bi mi otpala glava) .... koristim ad-15 + sony bubice...
pozdrav...
Ako je tebi fon zenski mada neznam sta ti je onda muskiZnam da je svako misljenje subjektivno ali meni ta motorola tako izgleda zenski Ma, neću da ti kažem. i vecini sa kojima sam razgovarao mada to ne treba da te pollakoumi ako se tebi svidja Čik probaj! Mig, mig!
V3x ima vecu rezoluciju displeja nije vazna fizicka velicina vec rezolucijamilan91 napisao:A zasto je to vazno sad ko ima bolji displej i veci,decko je ima 6630 i zna koliki je displej i zna da ako uzme k750i nece imati toliki displej,imace manji,ali po meni cistiji i bolji,a to sto je mali uopste ne smeta,sasvim je dobra velicina ekrana.