Trebam da kupim telefom pa se dvoumim

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
milanmkg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 30. Maj 2006. 23:10

Trebam da kupim telefom pa se dvoumim

Post od milanmkg »

Trebam da kupim telefon do 200e pa se dvoumim se izmedju d500,6230i,3230Ako mislite da ima neki bolji za ove pare predlozite mi :smutny:

hvala u svakom slucaju,a to da se bira naj tel. ja bi predlozio da se na primer glasa za naj tel do 200e,300e. . . .
Poslednja izmena od milanmkg u Pet, 02. Jun 2006. 21:24, izmenjeno 1 put ukupno.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

milanmkg, ako hoces symbian...razmisli o N6630...a ako ne...mislim da ce SE K750 biti bolji izbor od bilo kog koji si ti uzeo u razmatranje...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ako vec razmisljas o Symbian-u onda obavezno uzmi i 6630 u razmatranje jer je bolji od 3230
Pozdrav :)
HOX Titanium gray

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

provalio sam da svi predlazu samo 6630 i k750...znaci bolje bi bilo napisati sticky:do 200€ je trenutno best buy opcija 6630 i k750 jer ne vredi ovako svaki drugi lik koji kupuje fontel ima isti problem :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ja ti predlazem 6630 ili k750i
po milioniti put "ukoliko ti treba OS tj. da ugradjujes nove programe i te stvari u telefon uzmi 6630 , a ukoliko hoces multimedijalni telefon bez OS onda uzmi k750i"
8) :D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

PAzi Nokiu 3230 momentalno odpishi ! Za D500 i 6230i ipak su to starije fonovi i ono... Ako hocesh Symbian tu ti je N6630 a ovako pa SE k750 bi bilo lepo reshenje... 8)

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Haha! Stvarno bi bila najbolja varijanta jedan deo foruma sa BEST BUY telefonima !!!!
Moze jadan APEL na adim...? Cujete li? Moze li tako nesto da se napravi? Kao ,recimo, glasanje, pa da clanovi (ne svi,recimo svi sa preko 100poruka) mogu da glasaju svakog meseca za best buy telefon...
ODLICNA IDEJAfain2daniel
8)
...shit happens... keep d smile!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

drago mi je da se neko slaze samnom :wink: bilo bi sigurno 50% lakse pocetnicima da se snadju na forumu idu u poseban odeljak gde imaju BEST BUY svakog meseca i vec znaju sta ce kupiti a ovako :uhuh: svi mogu samo da glasaju a ne da stavljaju post :wink: to bi svima olaksalo muke :disgust:

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

slazem se i ja i to napraviti kategorije best-buy telefon do 100e , do 200e..... , i to napraviti kao sticky temu.
i to da ne bude samo jedan best-buy npr. do 200e , nego 3-4 njih , pa mozda napraviti i malo poredjenje tih modela , mane prednosti , ovaj je bolji zbog kamere , ovaj zbog zvuka..... 8) :wink: :D

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Sve je to lepo, ali što reče fain2daniel, sve se samo svodi na savete za 6630, i K750i, kao da ništa drugo ne postoji. Kad bi se malo veći procenat Srbije informisao ovde na forumu, Samsunga i ostale niko ne bi ni kupovao. Ja se slažem sa vama da su ovo dobri telefoni, ali ne vole svi ove dve firme, i ova dva modela. Ima toga još. Poenta je da ljudi koji imaju neki od telefona koje neko traži, kažu svoje utiske pri korišćenju istog, a ne da čovek pita za tri modela, a vi mu kažete, ne TA tri, nego OVA dva.

Za 3230 ne znam, ali jedan burazer mi ima d500, a drugi 6230i, i obojica su extra zadovoljni. Ja sam se konktretno za svoj odlučio, samo čitajući recenzije/testove, i vaše komentare, a ne postavljajući temu oko koje će da se lome koplja.

blade_bre, jel zaista misliš da je
blade_bre napisao:Kao ,recimo, glasanje, pa da clanovi (ne svi,recimo svi sa preko 100poruka) mogu da glasaju svakog meseca za...
ODLICNA IDEJAfain2daniel
8)
dobra ideja :disgust: :disgust: :disgust:
Pa ja ne bih tu ostavio svoj komentar ni da imam 28.000 postova. Niti će Admin. da postavi ovakvo pravilo, niti neko treba da se oseća loše jer si ga ti isključio, nego se samo ti malo zamisli šta si rekao. :uhuh: :uhuh: :uhuh: Šta si ti to sa 100 postova, što nisi sa 85? Jel poenta da neko počne da ih budži da bi se negde svrstao?

OK malo sam se iznervirao, ali nemojte da se ponavljate. :)

Usput mislim da sve ovo, samo možda ne baš toliko jednostavno kao što predlažete, već ima na pretraživanju. Samo ima 5-6 klikova više. :wink:
Poslednja izmena od gargamel4 u Pet, 02. Jun 2006. 10:00, izmenjeno 1 put ukupno.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

gargamel4, pa ovo sto je proporuceno jeste BEST BUY...:P covek je pitao da li mu nesto bolje od njegovog izbora predlazemo...i to smo svi i uradili...onako kako mislimo...i po iskustvu... :wink: I kako da mu neko preporuci npr. bilo koji samsung ako ga nije probao, ili nije bio zadovoljan s njim...Ako neko zeli siguran i stabilan mob za odredjenu cifru, nece da kupuje neisprobane modele, koje ni u servisu, u slucaju kvara ne umeju da poprave...e sad opet se vracamo na to da je ovo Srbija...a o tome ne vredi polemisati... :uhuh:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ma Ok, ali savete da su to best buy telefoni je čovek mogao da pročita na 68 tema ovog foruma. Verujem da nije potrebna još jedna takva, a i svi su se samo uhvatili saveta na temu nekog drugog telefona. Niko da mu prokomentariše one koji su tema troumljenja. Verujem da je čovek mislio na neke specifične karakteristike telefona na koje ne može da se naleti u testovima, nego iz prakse. ;)

Rekao sam šta sam imao. Neću da se nastavljam. :)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

gargamel4 svoje frustracije i negativnu energiju sacuvaj za sebe...nema potrebe da je siris okolo :uhuh: nego neka se oglasi milanmkg i sve ce da bude reseno.
mozda mu ne smetaju ovi predlozeni aparati i marke a ako je tako reci ce nam zar ne i bacicemo komentar za navedene aparate :wink: opushteno ljudi ovde smo da pomognemo a ne da se pljujemo a i uostalom sta ce decko pomisliti kad bude procitao ovu temu a prvi put je pustio post?!

gargamel4: Šta si ti to sa 100 postova, što nisi sa 85? Jel poenta da neko počne da ih budži da bi se negde svrstao?

verovao ili ne ima i na drugim forumima neka pravila sto se tice postova primer:najpoznatiji benchmark forum ne mozes staviti mali oglas ako si manje od 6 meseci uclanjen na forumu i ako nemas 100postova minimum e takva pravila su zbog raznih stvari da ne bi svako pisao nebuloze itd. :wink:
pozz :)

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Milanmkg imas i polovnu 6680 za oko 200 nije za podcenjivanje takva opcija ili SE 750 :wink: A ostalo drustvo je zastranilo kolko vidim izmisljate ameriku :lol: :lol: opcije za poredjenje modela vec postoje ali individualna iskustva mogu da budu i ne moraju biti vazna :P ali zasto mora da bude jednostavno ako moze komplikovano :lol: :o ne podcenjujem misljenja iskusnih korisnika i forumasa :D mozda sam ja u tom slucaju :oops: pogledajte dole samo (tolko malo )postova :lol: :lol: :dry:
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Ovaj, nisam ovekivao da ovo ode tako daleko. Nisam nista lose mislio, samo mi je palo na pamet. A sto se tice tih 100 postova, i ja mislim da broj postova nije neko merilo znanja, ali ne znam da postoji neki bolji nacin klasifikacije, jer MORA postojati neko pravilo ko MOZE, a ko NE moze da glasa, kada bi svako imao mogucnost, onda mozes narpraviti 10 profila i sa svakog glasati.... Nebitno. :uhuh:

A covek je pitao lepo da li ima neki bolji za te pare. IMA. Hajde reci gargamel4, da li su 6630 i k750i bolji od d500,6230i i 3230? Iskreno... :)

I opustite se ljudi... ovo je samo razgovor... 8)
...shit happens... keep d smile!

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Ako ti symbian nije vazan a biras od pocetna tri telefona, ja bih ti preporucio 6230i
Koristim ovaj tel oko godinu dana, i nemam vecih zamerki, ispunio je sva moja ocekivanja! Primarna f-ja telefoniranja radi savrseno :D a ima i ostale karakteristike da zadovolji vecinu prosecnih potreba pa i malo iznad proseka... Naravno da ako uzmes neki tel sa symbian softverom ta funkcionalnost ide korak dalje, ali ako ti symbian nije vazan...

Jedino sto bih mu zamerio je da pored tolike memorije mozes da sacuvas samo 200 poruka u njemu, to i nije neka velika mana ali meni smeta :dry:

d500 sam imao priliku da koristim i ok je telefon ali meni nije "legao". Ne mogu ti reci konkretan razlog,ali jednostavno bih uvek uzeo n6230i pre njega...

PozZ

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

fain2daniel napisao:provalio sam da svi predlazu samo 6630 i k750...znaci bolje bi bilo napisati sticky:do 200€ je trenutno best buy opcija 6630 i k750 jer ne vredi ovako svaki drugi lik koji kupuje fontel ima isti problem :wink:
Odlicna ideja,skoro i ne otvaram ovakve teme bas zbog ponavljanja jednog te istog kad vidim 6630 vs k750 grh,dokle vise,sumnjam da ce imati odziv od admina jer ko bi onda kupovao 6230i ili D500 kad mi ovde favorizujemo jedno a u radnji ima mnogo vise telefona.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

otishli ste u off topic ! Nemoj da shirite diskusiju vishe u ovoj temi...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ja bih rekao da je najbolje da uzmes 6630 ili k750 ako ti ne treba Symbian :D :P ..... problem sa poredjenjem modela je sto nedostaju iskustva korisnika, jer cesto specifikacije na papiru nisu bas iste u realnosti ...... e sad, na ovom sajtu je moguce ostaviti komentar za bilo koji telefon, postaviti pitanje, itd, a da uopste ne moras da se uclanis na forum, medjutim problem je u tome sto to ljudi najceshce dozivljavaju kao mesto za lecenje frustracija :uhuh: ...... bilo bi ok, da postoji deo za komentare svakog telefona ali u kome samo clanovi foruma mogu da postuju i glasaju ...

pozdrav...

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Re: Trebam da kupim telefom pa se dvoumim

Post od vlaki »

Lik je sam pitao da li ima bolji phone za te pare...
Ne razumem zashto svi dizu paniku oko toga...
Bolje neka svako iskaze svoje mishljenje, pa nek on odluchi shta ce i kako ce...
Ja sam uzeo n6630 pre neki dan, i extra je phone, prezadovoljan sam...
6230i je vrh phone, mali, lagan, solidna kamera, ali nema symbian... Zavisi shta ti treba...
Kao shto su rekli, bilo je milion tema o tome...
i ja sam postavio takvu temu tek shto sam doshao... :oops:
vidi na 'poredjenje mobilnih telefona', tamo imash sigurno teme u vezi tih phonova koje si naveo... :D

Pozz! 8)

Odgovori