K750 ili Motorola V3x
- macakbl
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 09. Dec 2004. 14:56
- Kontakt:
K750 ili Motorola V3x
Kratko i jasno, ja imam k750i i zadovoljan sam, znam sve o njemu i totalno mi je dosadio e sad imam extra ponudu dobijam novu Motorolu V3x u zamjenu
interesuje me vase misljenje sta je bolje i sl. Znaci prednosti - mane!!!

N95 8GB, idemo dalje
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
pa sve je do tebe , ali ja da sam na tvom mjestu ja nebih mjenjao k750i za motorolu , jer smatram da je k750i bolji telefon , osim ukoliko ti ta osoba sa kojom zelis da mijenjas telefon zeli i da ti pored motorole da jos kesha tj. da ti da motorolu i jos kesha za k750i
evo pogledaj ovu temu
viewtopic.php?t=5056&highlight=k750++v3x

evo pogledaj ovu temu
viewtopic.php?t=5056&highlight=k750++v3x

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Nije bash za menjanje, ali sa obzirom da te smorio fon, ako ti se bash dopada v3x mozesh da uzmesh. Btw ne bi bilo loshe da uzmesh neki symbian (mozda on nece da te smori tako brzo) tipa 6630 ili pak p900 ako ti se ukaze prilika.
Prednosti:
-Display
Mane:
-kamera
-(mp3 je bolji kod k750)
-radio
-nema lampicu
...... itd....
Prednosti:
-Display
Mane:
-kamera
-(mp3 je bolji kod k750)
-radio
-nema lampicu
...... itd....
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Moj ortak ima V3x mesec dana i nije bas nesto odusevljen!
Mp3 se slabo cuje i na zvucnicicma i na sluskama,a i kamera mu nije bas nesto!
Na tvom mestu bih zadrzao k750i posto ga i ja imam i sasvim sam zadovoljan!

Mp3 se slabo cuje i na zvucnicicma i na sluskama,a i kamera mu nije bas nesto!
Na tvom mestu bih zadrzao k750i posto ga i ja imam i sasvim sam zadovoljan!

Poslednja izmena od McLaren F1 u Sre, 19. Jul 2006. 01:04, izmenjeno 1 put ukupno.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
Mclaren jako mocan nick VELIKI sam FAN F1 a mclaren-mercedes tim pratim od kad znam za sebe
ako je vec resio da menja svoj k750 mislim da je V3x losija varijanta jer se moze naci po jos koji u tom rangu ali opet sve je stvar ukusa

ako je vec resio da menja svoj k750 mislim da je V3x losija varijanta jer se moze naci po jos koji u tom rangu ali opet sve je stvar ukusa

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
ali pitanje je da li ce on ikada koristiti UMTS i 2. kameru , jer nece sigurno doci uskoro , a i ako dodje bit ce veoma skupo , tako da to i nije neka prednost , dok sto se tice displeja si upravu , ali zato k750i ima bolju kameru
a sto se tice memorije , jakoliko vidim na sajtu mem. kartica i ne dolazi uz v3x
, mada ukoliko dolazi onda asi sto se tice memorije upravu.
ali opet je meni k750i bolji , ali macakbl, ukoliko te k750i zaista smorio onda uzmi v3x ili pak probaj da nadzes neki symbian telefon , koji te sigurno nece brzo smoriti

a sto se tice memorije , jakoliko vidim na sajtu mem. kartica i ne dolazi uz v3x

ali opet je meni k750i bolji , ali macakbl, ukoliko te k750i zaista smorio onda uzmi v3x ili pak probaj da nadzes neki symbian telefon , koji te sigurno nece brzo smoriti