K750 ili Motorola V3x

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
macakbl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 09. Dec 2004. 14:56
Kontakt:

K750 ili Motorola V3x

Post od macakbl »

Kratko i jasno, ja imam k750i i zadovoljan sam, znam sve o njemu i totalno mi je dosadio e sad imam extra ponudu dobijam novu Motorolu V3x u zamjenu 8) interesuje me vase misljenje sta je bolje i sl. Znaci prednosti - mane!!!
N95 8GB, idemo dalje

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

pa sve je do tebe , ali ja da sam na tvom mjestu ja nebih mjenjao k750i za motorolu , jer smatram da je k750i bolji telefon , osim ukoliko ti ta osoba sa kojom zelis da mijenjas telefon zeli i da ti pored motorole da jos kesha tj. da ti da motorolu i jos kesha za k750i
evo pogledaj ovu temu
viewtopic.php?t=5056&highlight=k750++v3x
8) :wink: :D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

znaci sve je stvar ukusa ali performanse su na strani k750 kako okrenes ali neka dizajn presudi jer je to ipak preklop vs monoblok.. 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Nije bash za menjanje, ali sa obzirom da te smorio fon, ako ti se bash dopada v3x mozesh da uzmesh. Btw ne bi bilo loshe da uzmesh neki symbian (mozda on nece da te smori tako brzo) tipa 6630 ili pak p900 ako ti se ukaze prilika.

Prednosti:
-Display
Mane:
-kamera
-(mp3 je bolji kod k750)
-radio
-nema lampicu
...... itd....
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

NeXuS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 19. Maj 2006. 20:18
Kontakt:

Post od NeXuS »

Interesuje me da li na k750i moze da se namesti kad slika da na fotografiji stoji datum kada je slikano ?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Bolji ti je k750 i ne bih ga menjao, bar ne za tu Motorolu.
Sto se tice postavke datuma- ukljuci kameru, udjes u meni kamere i listas dok ne vidis slicicu sa kalendarom. Na slikama ce ti onda u donjem desnom uglu sitno i crvenim slovima stajati datum.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

predlog je da ostanes ti lepo na svom k750 i nece glava da zaboli jer je ipak za nijansu bolji isti a verovatnoca je da ce te vx3 smoriti jako brzo i pokajaces se :wink:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Moj ortak ima V3x mesec dana i nije bas nesto odusevljen! :unsure:
Mp3 se slabo cuje i na zvucnicicma i na sluskama,a i kamera mu nije bas nesto!
Na tvom mestu bih zadrzao k750i posto ga i ja imam i sasvim sam zadovoljan! :)
Poslednja izmena od McLaren F1 u Sre, 19. Jul 2006. 01:04, izmenjeno 1 put ukupno.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Mclaren jako mocan nick VELIKI sam FAN F1 a mclaren-mercedes tim pratim od kad znam za sebe 8)

ako je vec resio da menja svoj k750 mislim da je V3x losija varijanta jer se moze naci po jos koji u tom rangu ali opet sve je stvar ukusa :wink:

marko07
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 21. Okt 2005. 13:55

Post od marko07 »

Po meni bi trebalo da menjas za v3x,koristio sam oba i po meni je v3x mnogo lepsi,takodje ima bolji i veci display(sto je po meni velika mana na k750),uz tel ces dobiti 128mb karticu+60 na telefonu=180 tako da ne moras da kupujes vecu karticu za razliku od k75,takodje v3x je 3G i ima dve kamere

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ali pitanje je da li ce on ikada koristiti UMTS i 2. kameru , jer nece sigurno doci uskoro , a i ako dodje bit ce veoma skupo , tako da to i nije neka prednost , dok sto se tice displeja si upravu , ali zato k750i ima bolju kameru
a sto se tice memorije , jakoliko vidim na sajtu mem. kartica i ne dolazi uz v3x :unsure: , mada ukoliko dolazi onda asi sto se tice memorije upravu.

ali opet je meni k750i bolji , ali macakbl, ukoliko te k750i zaista smorio onda uzmi v3x ili pak probaj da nadzes neki symbian telefon , koji te sigurno nece brzo smoriti 8) :wink: :D

Odgovori