dakle potreban mi je telefon koji pre svega ima dobru kameru,prosirivu memoriju,mp3 reprodukciju i bluetooth.
Citajuci neke prethodne teme zainteresovao me je LG u8360,ali nekako nemam poverenja u LG telefone.Da li ima neki telefon od drugih proizvodjaca(motorola,samsung,nokia) koji ispunjava ove kriterijume do 150e?Ili da li je ovaj lg najbolji izbor za te pare?
Unapred hvala.
preporuka za telefon do 150e
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
ja mislim da je LG najbolji za te pare , ali je i samsung x700 takodje odlican telefon za te pare.
ja da sam na tvom mjestu uzeo bih u8360 i za ostatak novca kupio memorijsku karticu.

http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=857&b=856&c=
ja da sam na tvom mjestu uzeo bih u8360 i za ostatak novca kupio memorijsku karticu.

http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=857&b=856&c=
nemoj da te brine LG uopshte!Neznam zashto su u Srbiji tako nepopularni,ali ovde u Izraelu recimo vaze za dobr i pouzdane,a jeftine telefone,pogotovo 3g modeli!Baci oko na ovaj novi u8550,deluje mnogo dobro,a josh moze da se nadje u kompletu sa onim stereo stalkom upravo za tu cifru koju si spreman da dash.Bash sam preturao po netu i ljudi su mnogo zadovoljni s njim.Ja planiram da ga mozda pazarim kao sporedni telefon kad dodjem u BG za par dana...
moguce,pazi tu se svi zale i na 6280 ili kako vec bese onaj 3g slajder,a ovde ljudi prezaovoljni njime,u zadnjih par meseci samo to kupuju,tako da ko ce ga znati???
ja i dalje preporuchujem taj lg.....neshto mi zapao za oko.......a i smorio me p910,zbog kamere najvishe........
a onaj sharp tm200???kazu da je kamera mnogo doba,a i nashao sam na nekom forumu da moze da se flashne i da se pobrishu one t-mobile gluposti.....
ja i dalje preporuchujem taj lg.....neshto mi zapao za oko.......a i smorio me p910,zbog kamere najvishe........
a onaj sharp tm200???kazu da je kamera mnogo doba,a i nashao sam na nekom forumu da moze da se flashne i da se pobrishu one t-mobile gluposti.....
Roy Fokker, u pravu si, ali sam citao raznorazne price po netu kako moze to da se sredi, ali ono... ne znam da li mozesh sam da ga sredish ili treba da nosish u servis. Ako treba u servis onda je bolje da shvatish da je nemoguce da se to sredi (jer retko ko se razume u taj telefon).
POz
POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Kupio sam x700 i zadovoljan sam kvalitetom fotografija,dobar ekran,solidan zvuk,bluetooth radi sa svim uredjajima(ne znam zbog cega toliko frke oko ovoga) koje sam probao i vizuelno lepo izgleda a i fm radio dobro dodje.
Losiji kvalitet video snimaka(sto i ne cudi za ove pare) i baterija koja traje prekratko po mom misljenju su mu glavne mane,kao i cinjenica da nemoze da se namesti istovremeno vibracija i zvono nasta sam navikao sa mojom bivsom nokiom.
To su utisci posle 4-5 dana koriscenja.
Generalno sam zadovoljan.
Losiji kvalitet video snimaka(sto i ne cudi za ove pare) i baterija koja traje prekratko po mom misljenju su mu glavne mane,kao i cinjenica da nemoze da se namesti istovremeno vibracija i zvono nasta sam navikao sa mojom bivsom nokiom.
To su utisci posle 4-5 dana koriscenja.
Generalno sam zadovoljan.