dvoumljenje....pa ''cetvoroumljenje'' :S

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Udja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 19:15

dvoumljenje....pa ''cetvoroumljenje'' :S

Post od Udja »

zanima me koji fon da uzmem do jedno 300-340 evra :P
3250/n70/6680/w810 uglavnom bih koristio za muziku ali mi je symbian pa.....neophodan :)

a da....symbian my je za igrice apllikacije i te stvari :)
Poslednja izmena od Udja u Sub, 03. Jun 2006. 15:31, izmenjeno 2 puta ukupno.

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Ako ti ne smeta što su bez kamere, imaš E60 i E61 za te pare... sve im je ekstra nabudženo, sem toga s kamerom. Interesantne mašine.... ekstra ekrani.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Udja, moja preporuka ja N70... :D
...imam ga i ja...ostala dva koja si naveo nisu vredna poredjenja sa njim...Kamera i video su dosta dobrog kvaliteta, kao i mp3...sa karticom od 512mb ili 1gb imaces sa ovim telefonom ogromne mogucnosti...usput da navedem i RAM memoriju koja je inace problem kod N6680...s tim neces imati problema ukoliko uzmes N70... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Udja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Udja »

ok izgleda da cu uzeti n70 samo....zna li neko kolko kosta kartica od 512-1gb
i ovaj AD-15 gde ima se kupi :oops:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Udja, ako sad kupujes MMC moja preporuka ti je da uzmes od 1GB...cene memorijskih kartica su pale tako da ova od 1GB kosta oko 40 eura... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Udja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Udja »

ninolina,da li bih ipak trebao da cekam ovaj bre....n73 :wink: ili da kupim n70 pa da ga koristim dosta pa kad spadne cena n73 da zamenim uz doplatu :oops:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Udja, ne bih ti preporucila N73...ipak nema neke opcije koje N70 ima...a sa N70 ces sigurno dugo biti zadovoljan...Evo, ja sam na primer kupila N70 da bi na miru sacekala N80 da se stabilizuje na trzistu, a sad uopste nemam nameru da ga menjam za N80...sacekacu ili N83 ili neki jos noviji model...jer N70 zadovoljava sve potrebe a i vise od toga...Za sada ni ne razmisljam da ga menjam... 8)

Udja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Udja »

weeeeeeee ok ty :P samo sacekam da stignu jos neke pare ( od rodjaka posto mi je bio rodjendan ) i pravac u ''mobile shopping'' a da....ja bih hteo prodam moj 6600 za jedno 120 evra pa ...da li je to izvodljivo obzirom da je novi 180 evra a moj ima karticu od 256 mb :)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Udja, pa moguce je da dobijes i toliko...zavisi kakav si prodavac... :wink: ..ako se ne budes preterano zaleteo i zurio da ga prodas...neko ce sigurno naleteti...i kupiti ga za toliko koliko trazis... 8)

Udja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Udja »

oky :) delete/kljucic ( bolje ) ajd sad cao odo jos malo strebam i skupljam pare :wink: :wink: .................100 karaktera :)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Roy Fokker neznam za e60 ali e61 je trenutno najjeftiniji 399 evra ali mislim da vredi i toliko jer mi se mnogo svidja dizajn a i spec. :)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Roy Fokker »

Ah, da... nisam gledao cijene skoro. Bio je i on mislim ispod 350€. Ali su i on i E60 ekstra nabildovani... rijetko vidim da neko uradi baš jak model čija cijena nije nabudžena prokletom kamerom. Samo da im cijena još samo malo padne... :D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Roy Fokker pa nisu mogli nikako da budu ispod te cene kad su sad na nasem trzistu stigli mislim na ovaj e61 koji je stigao kod nas pre 5dana,nema ni toliko i ovo mu je pocetna cena 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

takodje glasam za n70 , jer mislim da je najbolji , prevenstveno zbog symbiana , medjutim ukoliko ti netreba symbian onda definitivno w810i 8) :wink: :D

Udja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Udja »

pa ono ....jel ima DOSTA :P ''zanimljivih'' aplikacija za ovo bre.....w810i :) verovatno cu prv0 uzmem n70 a posle da doplatim i zamenim za e70.....ili ne :)...........i ako neko zna jel ima negde 'se kupi onaj
AD-15 adapter ili w/e i kolko kosta ( u srbiji ) :P

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Roy Fokker »

fain2daniel, nisam ništa rek'o, samo sam bio pod utiskom da sam u jednom trenutku vidio nižu cijenu... a na Mobilnomsvetu se takve stvari događaju s vremena na vrijeme. 8)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Spominjali su AD-15 u drugoj temi o slushkama...
Koliko sam prochitao, nema u Srbiji da se kupi...
Jedino ti preostaje 'lemilica u ruke' pa sam da spajash zice...
Chini mi se da sam video temu na 'Kafic-upgrade slushki!'... Proveri!
Tamo ti je sve objashnjeno kako da odradish posao 'extra kvalitetno'! :D
I moj glas ide N70!
Bruka je phone, mada mi se ne svidja dizajn, ali to je vec stvar ukusa...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Udja, kod nas jos uvek ne mozes nabaviti ad-15, ali ljudi svaki cas putuju napolje pa naruci nekome da ti donese :) .... a mozda je bolje da od hds-3 slusalica napravis sam adapter ako te ne mrzi da se cimas .... em je jeftiniji, em ima i taster za javljanje/prekid i mikrofon...

viewtopic.php?t=5851
viewtopic.php?t=5105

pozdrav

Udja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Udja »

ako moze neko mi posalje na pp gde ima se kupi rs-mmc dv od 1gb i kolko para :X btw....otac mi sj***o telefon i sad treba na popravku -.- zaglavilo se dugme za paljenje / gasenje ispod ''kucista'' i sad nemoze se upali ....6600 jos uvek :(

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Dobila sam informaciju da u Com trade-u imaju AD-15 adapter...kad i licno proverim javljam cenu... 8)

Odgovori