Moja sestra bi zelela da kupi neki telefon koji ne mora da ima nista extra od funkcija jedini uslov joj je da moze da stane puno sms poruka posto voli da ih cuva(ili je mrzi da brise).U telefonu koji trenutno ima staje 150 i to joj je malo(verovali ili ne).
Imate li nesto da preporucite?
Poz i fala unapred na pomoci
u svaki symbian telefon moze da stane mnoooogo poruka , kao sto kaze Dexter, nisu nesto posebno lijepi , ali su zato dobri , trenutno best-buy symbian telefon je 6630 - 200e http://www.mobilnisvet.com/mobilni/474/Nokia/6630
Pa iskreno da vam kazem i ja sam to mislio ali juce kada je videla slike 3230 i 6670 bas je bila odusevljena tako da joj sada preostaje da ode u radnju i uzivo da ih uporedi pa koji joj se vise svidi.
Hvala svima na odgovorima.
sta tje devojtzi 6670 pored 7610??? po meni suludo da devojka uzme 6670 pogotovo sa plavom maskom... ali dobro ukusi su razliciti, moje je da predlozim...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.