SE K600(K608) ili K750, ali...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ivans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 29. Nov 2005. 18:14

SE K600(K608) ili K750, ali...

Post od ivans »

Iako su u globalu ova dva modela neuporediva,zanima me sta mislite koji telefon je bolji u sledecim kategorijama,koje su mi vrlo bitne pri kupovini:
1. trajanje baterije
2. organajzer
3. postojanost mreze(da ne ispada iz mreze)
4. kvalitet softvera(a to znaci da se telefon ne blokira i ne gubi...)
5. kvalitet hardvera(tj. npr. dzojstik,da se ne kvari)

valjda nisam zaboravio nijednu bitnu kategoriju...

Hvala 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

1. baterija je malo bolja na k750i , kod mog rodjaka traje oko 3-4 dana , uz umjereno koristenje kamere , mp3.... , dok kada ne koristis navedeno , onda moze da drzi dobrih 4 dana (baterija je od 900mAh)
2.organizer imaju i jedan i drugi i koliko znam isti su
3.koliko znam moj rodjak nije imao problema s tim , znaci dobar je i sto se toga tice
4.dobar mu je software , ne blokira...
5.hardware je dobar , osim sto nekada dzojstik za da zeza ,, medjutim ukoliko ga normalno koristis tj. ne pritisces jako , ukoliko ne ulazi prasina u njega tj. ukoliko cuvas telefon onda neces imati problema s njim.

Dok sto se tice k600/k608 ne bih znao da to kazem , medjutim i to je dobar telefon.

Preporucujem k750i , odlican telefon i mnogo nudi za svoju cijenu , ali ipak treba naglasiti da jeskuplji od k600i za 70e , ali je mnogo bolji 8) :wink: :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

ivans, i ja preporucujem k750...bolje da das i malo vise love, pa da si posle miran... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Definitivno k750i. mnogo jak fon, a pogotovo sto sad kosta 200e, u odnosu koliko je kostao kad se pojavio, sad je best buy :roll:
5130+Koss the plug....

Odgovori