qwerty telefoni?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

qwerty telefoni?

Post od Masterokrata »

Koji je trenutno najbolji telefon na nasem trzistu sa qwerty tastaturom? Video sam par modela i nekako najbolje izgleda nokia 6820. Da li je pametna kupovina?
5130+Koss the plug....

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Masterokrata, ma potpuno prevazidjen model ... posebno zato sto ima samo 3.5mb memorije ... pa i da je jos jeftiniji, opet je OFF ... A od trenutne ponude mozes da razmotris E61 ... stvarno dobar fon ... jedino mu je cena visa za duplo + ... ali se svakako vise isplati nego n6820 ... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

E61 je trenutni VRH ponude i po meni nema trenutno boljeg po dizajnu i spec i takvom minimalnom cenom :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

salzem se , e61 je extra telefon , ali je mnogo skuplji , a i sad bi trebao da dodje e70 8) :wink: :D

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Da jeste malo-mnogo preko 300e za fon, ali vidim da mi izgleda nema druge. :wacko:
A treba mi kvalitetna qwerty tastatura, sta cu izgleda da cu morati da kesiram.
Kakve su sanse da se uzme polovan? ili da se donese od preko? :chytry:
5130+Koss the plug....

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

A kolika ce biti cena E70 kod nas, nisu mi bas nesto merodavne vesti..............a telefon je mnogo lepsi od e61.
5130+Koss the plug....

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

bice velika vjeruj mi , pretpostavljam negdje oko 400e , a sto se tice polovnog e61 , to ces tesko da nadjes , jer se telefon skoro pojavio u prodavnicama i rijetko ko i ima ovaj telefon , tako da... ces ipak morati da uzmes nov 8) :wink: :D

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ako ti je bitna samo tastatura onda zasto ne bi uzeo 6820? Kao sto vidish telefon sa qwerty tastaturom i svim ostalim stvarcicama kosta 300+ evra sto je mnogo, ali stvarno (koliko god para da imas, 300 evra za telefon je mnogo). Ja te savetujem da nikako ne kupujesh polovne telefone, tj. nista polovno jer svako ko prodaje nesto zna zasto prodaje.... razumesh sta hocu da kazem...

Tako da uzmi 6820 a jer drugi telefon sa qwerty tastaturom su extra skupi pa se ne isplati ni cekati a ni smuvati nekako za manje para.

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

p910i ima qwerty tastaturu na koju se lako navikava. A polovnjak kosta oko 270e... Proprati oglase.

Alternativna varijanta ti je BILO koji fon sa bluetooth-om + BT tastatura. Moze da se naruci kod nas, kosta nesto jace od 100e!
...shit happens... keep d smile!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

E61 je sasvim ok varijanta kada spadne bar na 300 evra i smatram da za dobar fon nije uopste puno dati 8) pa cak i vise s'obzirom da se fon ne menja svaki dan nego se koristi na duge staze kao i sve inovacije koje on sa sobom nosi 8)

kao i E70 kada bude izasao i spadne na 300 tako da stpi se malo i sacekaj ishod ;)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Pa nije puno po specifikacijama... :oops: ...ali samo kad se setim nokia ngage koji sam kupio skoro odmah po izlasku na trziste... dao sam 2004 godine nesto preko 200e i to je jos bila spustena cena... :cry: a za 6 meseci fon je bas bio solidno izgrebane maske :shock: .. tako da posto je telefon u pitanju gledam da napravim best buy :D sve prenosne sprave brze dotraju nego ostala tehnika kao sto je komp npr...
5130+Koss the plug....

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

uzmi sebi lepo neki pocket pc i miran si jer ako hoces da imas mini lap top u dzepu to ti je jedina varijana 8)

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Ovo je trenutno veliko pitanje, jer su se cijenom smartphone kvazi-kompjuteri opasno približili cijenom pravim PDA računarima koji su puno bolji što se tiče "računarskih" funkcija, a zadovoljavajući su za telefoniranje. Štaviše, za 300€, može se uzeti u BG stariji ali jako dobar HP iPaq h3970 + telefon za 100€. :D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

kako kome ali ipak je bolje za tih 400€ uzeti SVE u jednom a ne par aparata posebno za svaku funkciju po jedan 8)

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Roy Fokker »

Nekome je mnogo tih 100€ razlike. Sve je pitanje potreba.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

taj kome je to mnogo nek se strpi i steka koju godinu ili neka smanji sebi zahteve ako vec nema kesha za top modele tj. sve u jednom 8)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Pa znas da takozvani top modeli nisu uvek top... imaju sve u sebi ali nista od toga ne obavljaju savrseno! Mozda je bolje uzeti 2 aparata... ali opet...
5130+Koss the plug....

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Cilj savremenog vremena jeste da sve uredjaje koje koristimo stavi u JEDAN. Konica ne pravi vise digitalce jer je prejaka konkurencija kako na tom polju tako i na polju mobilnih, jer su sve bolji i bolji objektivi, masa ljudi se zadovoljava aparatima sa fona. Ista stvar se blizi na polju mp3-playera. Vec neko vreme postoje telefoni sa PDA funkcijama, svakim danom su sve slicniji i slicniji. Ako se toliko tezilo ubaciti sve u jedno, ne vidim svrhu posedovanja 2 uredjaja.
...shit happens... keep d smile!

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Roy Fokker »

Problem je što je staro pravilo da uređaj koji radi sve ne radi ništa od toga što radi savršeno... moja poenta je bila da u zavisnosti od onoga što korisniku treba, može da napravi izbor koji ga puno manje košta, a puno bolje odrađuje to što mu je bitno od nekog "Swiss knife" modela koji radi sve, a kuva i kafu.

Heh... sad sam bio na jednoj izložbi... ponio sam moj digitalac, telefon stavio u džep, i slušao muziku na mp3 playeru... sve zajedno bi danas koštalo manje od 250€, nisam ni jednog sekunda primijetio da mi smeta što imam tri mala uređaja kod sebe, a imam bolje slike s izložbe nego što bih snimio bilo kojim telefonom, bolji mi je bio zvuk u slušalicama nego iz bilo kojeg telefona, a telefon nisam ni koristio. :D

Naravno, svako ima različite sklonosti i potrebe... ovo je moj slučaj, i sve super funkcioniše, a budžet koj imi preostane trošim na stvari kojima zarađujem novac: Wacom Intuos3 A5 grafička tabla je puno, puno bolja kupovina od Nokie E60, a isto me je koštala. :wink:
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ovde je prica o fontelima a ne o grafickoj :wink: a ipak sve je stvar ukusa...ja ne bih nikad setao 5 razlicitih aparata kada mogu jedan?!!? 8)

Odgovori