E60 vs. E70, naslednici 6310i
E60 vs. E70, naslednici 6310i
Kao i mnogi od Vas korisnik sam 6310i, vec vise od 5g. Naravno prezadovoljan sam - duzina trajanja baterije <nenadmasan>. Ispadao mi je milion puta, ali i dalje je sjajan. Sada hocu da ga menjam i dvoumim se izmedju ova dva modela. Svako misljenje bi mi pomoglo. Odnos cena/kvalitet. Unapred hvala !
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Razlike su zaista u detaljima i potrebama: ja ću sigurno uzeti E60 kao sljedeći telefon, jer me kamere ne zanimaju, ali uopšte. QWERTY tastatura mi ne treba, a uz E70 bih morao kupovati miniSD karticu, dok E60 koristi MMCmobile (imam već 512MB) tako da memorija nije problem. Plus - mnogo mi je ljepši.
U svim ostalim bitnim stvarima su identični, tako da je pitanje kome treba to više što nudi E70 za više novca, što pomenu DEL BOY.
Dakle, Nemanja, moja je preporuka je da razmisliš treba li ti kamera i tastatura za osjetno više para.
U svim ostalim bitnim stvarima su identični, tako da je pitanje kome treba to više što nudi E70 za više novca, što pomenu DEL BOY.
Dakle, Nemanja, moja je preporuka je da razmisliš treba li ti kamera i tastatura za osjetno više para.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404
s ozirom da se niko ne javlja za E60, ocigledno da je slabo koriscen. Izglrda da je ipak pao izbor na N70. Molimo bih misljenja o telefonu od ljudi koji ga poseduju, posebno sa osvrtom na duzinu trajanja baterije pri normalnom koriscenju, kao i samoj brzini reagovanja aparat sa karticom od 512MB (koja kartica je za preporuku?). Hvala
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Nemanja G, imam N70 vec neko vreme...i ja sam odusevljena s njim...pored dizajna koji mi se mnogo dopada, kamere koja je takodje super(ali tu ces od SE obozavalaca cuti lose komentare)...mp3 zvuk je takodje dobar. Upravo i koristim karticu od 512MB tako da ti i s te strane mogu dati merodavnu informaciju...Ako uzmes MMC mobile karticu, Kingston, PQI, Transcedent...neces imati nikakvih problema...Ja sam moj N70 i fleshovala pre neki dan na najnoviju verziju softvera (i to sad mozes da uradis sam preko USB kabla), i savetovala bih ti da i ti ubacis najnoviju verziju kad kupis telefon...A baterija uz dosta koriscenja traje 2 dana+ nekoliko sati...i gledaj da ti baterija koja je u telefonu bude Made in Hungary a ne China...ove prve su trajnije...kod mene je China...Ako imas jos neko pitanje...slobodno pitaj... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
Nemanja G, najnoviji softver ti je V 5.0616.2.0.3 od datuma 24-04-06...pitanje je da li ce u prodavnici gde kupis fon imati tu najnoviju verziju...A softver mozes i sam da skines sa I-phone foruma..Ako ti to rade tamo gde kupis telefon, ne bi smeli to da ti naplate...Mozes slobodno da uzmes telefon sa Tim mreze...i moj je sa Tim-a, jedino ako ti smetaju Timove nalepnice koje su dosta uocljive, onda bolje nadji koja nije sa mreze...ja sam pokusala da skinem te nalepnice...pa sam ostetila zadji deo maske...poklopac za kameru... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
pre bih uzeo neki koji nije sa mreze, ali koliko sam video po radnjama SVI su skinutu sa neke od mreza, najcesce TIM-ove .... jer nikad nisam imao 'skinut' telefon ....
nisam siguran da li i koliko to smeta ....
pre bih uzeo neki koji nije skinut pa makar i za koji evric skuplji ....
A o nekoj konkretnoj prodavnici ? cini mi se da po gradu postoji jako puno najblaze receno 'sumnjivih' prodavnica ....
Kakva su vasa iskustva? Sa kojim prodavnicama imate + iskustva o telefonima generalno ali i o njihovim servisima ? specijalno sa N70
nisam siguran da li i koliko to smeta ....

pre bih uzeo neki koji nije skinut pa makar i za koji evric skuplji ....
A o nekoj konkretnoj prodavnici ? cini mi se da po gradu postoji jako puno najblaze receno 'sumnjivih' prodavnica ....

Kakva su vasa iskustva? Sa kojim prodavnicama imate + iskustva o telefonima generalno ali i o njihovim servisima ? specijalno sa N70
- Ninolina
- Moderator
Nemanja G, telefon nije nista losiji zato sto je sa mreze...cak Tim-ovu ne moras ni da flashujes da bi bez problema podesio sve potrebne GPRS i Internet parametre...jedino je mozda problem nekome u tim vizuelnim oznakama na masci...
...a za prodavnice cu morati na PP da ti posaljem...bojim se da ovde post biti obrisan ako ih navedem...