E60 vs. E70, naslednici 6310i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Nemanja G
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 15. Jun 2006. 09:33

E60 vs. E70, naslednici 6310i

Post od Nemanja G »

Kao i mnogi od Vas korisnik sam 6310i, vec vise od 5g. Naravno prezadovoljan sam - duzina trajanja baterije <nenadmasan>. Ispadao mi je milion puta, ali i dalje je sjajan. Sada hocu da ga menjam i dvoumim se izmedju ova dva modela. Svako misljenje bi mi pomoglo. Odnos cena/kvalitet. Unapred hvala !

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ako si prezadovoljan modelom koji imas a to znaci da ti odgovaraju monoblok fonteli,predlazem E60 jer ce ti vise trajati nego E70 bar sto se padova tice :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

slazem se da ce ti sti se tice padova duze trajati e60 nego e70 , medjuti e70 je mnogo bolji po funkcijama , najvise zbog kamere i vise ugradjene memorije , a tu je i qwetry tastatura , mada ce biti i skuplji od od e60 kada dodje na nase prostore. 8) :wink: :D

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Razlike su zaista u detaljima i potrebama: ja ću sigurno uzeti E60 kao sljedeći telefon, jer me kamere ne zanimaju, ali uopšte. QWERTY tastatura mi ne treba, a uz E70 bih morao kupovati miniSD karticu, dok E60 koristi MMCmobile (imam već 512MB) tako da memorija nije problem. Plus - mnogo mi je ljepši.

U svim ostalim bitnim stvarima su identični, tako da je pitanje kome treba to više što nudi E70 za više novca, što pomenu DEL BOY.

Dakle, Nemanja, moja je preporuka je da razmisliš treba li ti kamera i tastatura za osjetno više para.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

Nemanja G, mozes pogledati i neki drugi telefon, kao npr. 6630 ili n70 8) :wink: :D

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Imam E60 i ostao je kod mene iz jednog jedinog razloga a to je ekran, fenomenalan je totalno, ja sam prosto odusevljen kako izgleda... :)
naravno i ostale f-je su mu ok, ali mi ne trebaju preterano... ;)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Nemanja G
Novajlija
Novajlija

Post od Nemanja G »

Re:- akki )
s obzirom da si jedan od retkih koji ima E60, molim te jos neki kometar na taj phone. Duzna trajanja baterije je takodje bitan faktor. Brzina aparat. Sto vise to bolje... Mada evo pojavljuje se i N80 ...ali je mnogo skup..

Nemanja G
Novajlija
Novajlija

Post od Nemanja G »

s ozirom da se niko ne javlja za E60, ocigledno da je slabo koriscen. Izglrda da je ipak pao izbor na N70. Molimo bih misljenja o telefonu od ljudi koji ga poseduju, posebno sa osvrtom na duzinu trajanja baterije pri normalnom koriscenju, kao i samoj brzini reagovanja aparat sa karticom od 512MB (koja kartica je za preporuku?). Hvala

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

pazi telefon je tek stigao na nashe trzishte...i e70 i e60! tako da ces se nachekati da dobijesh prave informacije jer ih ne poseduje mnogo ljudi! ja bih se ovog trenutka opredelio za e60 jer je lepshi i trenutna razlika u ceni je prevelika!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Nemanja G, imam N70 vec neko vreme...i ja sam odusevljena s njim...pored dizajna koji mi se mnogo dopada, kamere koja je takodje super(ali tu ces od SE obozavalaca cuti lose komentare)...mp3 zvuk je takodje dobar. Upravo i koristim karticu od 512MB tako da ti i s te strane mogu dati merodavnu informaciju...Ako uzmes MMC mobile karticu, Kingston, PQI, Transcedent...neces imati nikakvih problema...Ja sam moj N70 i fleshovala pre neki dan na najnoviju verziju softvera (i to sad mozes da uradis sam preko USB kabla), i savetovala bih ti da i ti ubacis najnoviju verziju kad kupis telefon...A baterija uz dosta koriscenja traje 2 dana+ nekoliko sati...i gledaj da ti baterija koja je u telefonu bude Made in Hungary a ne China...ove prve su trajnije...kod mene je China...Ako imas jos neko pitanje...slobodno pitaj... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

mixxx, procitaj ponovo post Nemanje G, koji je napisao iznad tvog prethodnog posta...Covek se predomislio i pita za N70... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

taman sam krenuo da te isparvim jer vidim pishesh o n70 a chovek pita za e60 i e70 i onda vidim da se predomislio!

Nemanja G
Novajlija
Novajlija

Post od Nemanja G »

tako je predomislih se ... ipak mi se sada cini da + kamera od 2MP ipak nije tako losa.. jer mi sad Wi-Fi nije toliko bitan ..
ninolina hvala na odgovoru ... koji to bese najnoviji software, i da li da mi to u radnji urade ili da radim sam i odakle mi software?

Nemanja G
Novajlija
Novajlija

Post od Nemanja G »

jos nesto zaboravih .....
koju prodavnicu predlazete za kupovinu telefona, kao i da li phone mora biti skinut sa neke od mreza :blinky: ? vidim da se predlaze TIM-ova mreza i koliko je to zaista bitno, steti li to telefonu?
Hvala

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Nemanja G, najnoviji softver ti je V 5.0616.2.0.3 od datuma 24-04-06...pitanje je da li ce u prodavnici gde kupis fon imati tu najnoviju verziju...A softver mozes i sam da skines sa I-phone foruma..Ako ti to rade tamo gde kupis telefon, ne bi smeli to da ti naplate...Mozes slobodno da uzmes telefon sa Tim mreze...i moj je sa Tim-a, jedino ako ti smetaju Timove nalepnice koje su dosta uocljive, onda bolje nadji koja nije sa mreze...ja sam pokusala da skinem te nalepnice...pa sam ostetila zadji deo maske...poklopac za kameru... :shock:

Nemanja G
Novajlija
Novajlija

Post od Nemanja G »

pre bih uzeo neki koji nije sa mreze, ali koliko sam video po radnjama SVI su skinutu sa neke od mreza, najcesce TIM-ove .... jer nikad nisam imao 'skinut' telefon ....
nisam siguran da li i koliko to smeta ....
:unsure:
pre bih uzeo neki koji nije skinut pa makar i za koji evric skuplji ....

A o nekoj konkretnoj prodavnici ? cini mi se da po gradu postoji jako puno najblaze receno 'sumnjivih' prodavnica .... :x
Kakva su vasa iskustva? Sa kojim prodavnicama imate + iskustva o telefonima generalno ali i o njihovim servisima ? specijalno sa N70

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Nemanja G, telefon nije nista losiji zato sto je sa mreze...cak Tim-ovu ne moras ni da flashujes da bi bez problema podesio sve potrebne GPRS i Internet parametre...jedino je mozda problem nekome u tim vizuelnim oznakama na masci... :roll: ...a za prodavnice cu morati na PP da ti posaljem...bojim se da ovde post biti obrisan ako ih navedem... :wacko:

Nemanja G
Novajlija
Novajlija

Post od Nemanja G »

ok ninolina, mozes da mi pustis informacije na moj privatan mail ...
hvala ti .... izgleda da je ipak N70 pravi phone za mene ...
:) pozdrav

Nemanja G
Novajlija
Novajlija

Post od Nemanja G »

ninolina pomagaj !!!
nasao sam telefon bez oznake na sebi o nekoj mrezi, a po odlicnoj ceni - u Media Mobil u TC milenium. koliko su ti ljudi pouzdani i da li je moguce da telefoni nemaju nikakvu oznaku na sebi, tjs. da nisu skidani sa neke od mreza, a po dobroj ceni?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Nemanja G, moguce je da nemaju oznaku na sebi...a sto se tice prodavnice...pa nisam tamo ni jedan mob uzela ali nisam mni cula da se neko na njih zalio...uzimaj ako je i cena ok... 8)

Odgovori