U dilemi sam,pomoc!!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dalton
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Jun 2006. 18:03
Kontakt:

U dilemi sam,pomoc!!

Post od dalton »

Imam dilemu da li N93 ili N90?N93 ima bolju kameru ali N90 ima vise memorije,zato ne mogu da se odlucim pa bi zeleo neko ko se bolje razume da me posavetuje!! :? :? :? Ili ako ima neki treci fon koji je bolji od ovih koje sam naveo neka kaze cena nije bitna!! :| Hvala u napred,pozzz!!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

N80 ?? SE P990 ?? :roll:

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

chitao sam da n93 ima nekih tehnichkih i 'fizichkih' problema... Zavisi shta ti treba... Tu ti Dexter moze pomoci!

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

dalton
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od dalton »

N80 znam ali P990 sada sam video kada si mi ti napisao :o !!Imam vec god i po S700i pa me je malo smorio SE ali ako ga opet kupim imam od starog m.stick duo 32 8) ! Hehe!Pa bi zeleo da mi ti preporucish znachi kinta nije bitna,to je samo pet minuta straha i eto mi nov fon!:)Salu na stranu,ali ako nije frka zeleo bi da me posavetujesh! Koliko vidim ovaj SE ima symb?Hvala unapred!! :oops:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

N93 i N90 zaobidji jer su OGROMNI a i ne nude nista specijalno da bi se to moglo koristiti kod nas kao sto je gledanje tv'a :uhuh: ali dobro,n93 jos nije ni izasao a i ko zna kada ce stici kod nas kao i p990 koji najavljuju jos od kad...preporuka P990 koji ima sve zive opcije i to spakovane u veoma pristojnoj dimenziji 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ukoliko bas moras neki od ova 2 telefona onda , definitivno n93 , jest malo velik ali je zato bolji od n90 , ali cijena ce pretpostavljam biti :ohmy:
I ja ti preporucujem p990 , extra telefon 8) :wink: :D

dalton
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od dalton »

Hvala na savetima,ali sto se tiche N93 ne nabavljam ga u Srbiji tako da mi nije problem,znaci SE P990?Hvala vam.Ako ima ima jos koji savet,nije na odmet!!??

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Ima jos saveta: P990 !!!!!!!! :D :D Ju, taj telefon je NAJ kompletniji od svih na trzistu!!! Da sad ne smaram sa tim, jednostavno VERUJ mi (nam) ili pogledaj negde review.
...shit happens... keep d smile!

dalton
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od dalton »

Pa da vam ne verujem ne bi vas ni pitao za savete!! 8) Hvala vam na savetima,znaci uzimam P990!!! :D

Odgovori