N6630
N6630
odlucio sam da kupim N6630 na kraju posto mi je n70 ipak malo puno para za mene posto sam jos mali ^^ nego mi prodavac rekao 205 evra koja nije sa mreze ili nije tim mreza to jest bez mreze ili kako god a ova druga je 200 evra sto je tim-ova pa sta se isplati kupiti?
Model sto nije sa mreze ima zamenjenu masku na kojoj nista ne pise i flesovana je. tj. ubacen je cist softver 99%
Pogledaj cene na ovom sajtu ako si iz ili blizu BG
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/474/Nokia/6630
Pogledaj cene na ovom sajtu ako si iz ili blizu BG
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/474/Nokia/6630
Evo ja veC dobrih mesec dana imam polovnu 6630 skinutu sa TIM mreze - i nista joj ne fali/ Radi ko sat. TIM je dobar sto samo ubaci neki svoj dodatni softver a ne gusi kao vodafone sa restrikcijom nekih stvarcica (recimo mp3 kao zvono). U principu razlika nije velika ali mislim da se neces z... i ako uzmes ovu sa TIM-a.
Samo proveri sta sve dobijas uz te fone (a trebalo bi : USB kabal, punjaC, CD, kutiju i uputstvo, sluske i 64 mb RSMMC - ako je full pack)

Samo proveri sta sve dobijas uz te fone (a trebalo bi : USB kabal, punjaC, CD, kutiju i uputstvo, sluske i 64 mb RSMMC - ako je full pack)
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Udja, pa ako ti ne smetaju oznake Tim-a na masci i poneka njihova ikonica u meniju (a i njih sve mozes da sklonis u neki folder pa da ih i ne gledas)..slobodno uzmi Tim-ovu...
... znam mnogo ljudi koji imaju N6630 sa Tim-a i bas nikakvih problema nisu imali... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
@6630 app: pa sta 'fali da uzme i tako. Jeste da sa TIM mreze nista ne smeta, ali ako se vec nudi sa cistim softverom, zasto da ne ?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
ok valjda se nisam z....
uzecu ovu '''ne timovu'' cim prodam moj ( sutra odo da pitam ) i uzimam
uzeo bih ja n70 ali sta ce meni u 13 god telefon od 300 evra :X moj 6600 sam platio 350 ali vise mi ne pada na pamet da placam toliko!!! samo koji broj da uzmem 63 ili 64 vise mi odgovara 64 za cimanje sa skrivenog i toga ali da li radi net/mms lepo ili ...

Udja, ne razumem sta mislis pod tim "cimanje sa skrivenog..."? ..... da ti iskljuci identifikaciju? .... koliko ja znam i 063 ima tu mogucnost... meni na 063 net radi bez problema .... pre neki dan sam probao preko 064 i nije radio kako treba ...... ali to je mozda bilo samo u tom trenutku? ....
pozdrav...
p.s. inace mms me zeza .... tj. ne mogu da posaljem veci od par kB...
pozdrav...
p.s. inace mms me zeza .... tj. ne mogu da posaljem veci od par kB...