N80 vs. N91

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

N80 vs. N91

Post od Spyker »

Imam w800, pa bih da ga promenim za neki od ova dva telefona... N80 ima bolju kameru, a n91 vise memorije,pa mi je tesko da se odlucim...
Takodje me interesuje da li ima razlike u jačini i kvalitetu zvuka?
iPhone + CX300

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Naravno,testeri tvrde da je N91 pravi muzicki telefon,sto bi znacilo da ima zvuk u rangu W800,dok je N80 sto se toga tice u zaostatku!Jos da nije onako ruzna i sa ne bogzna kakvom baterijom... uopste ne bi bilo dileme!Mada sa druge strane,N80 ima jako losu izradu,sudeci po ovim prvim serijama,mada sumnjam da ce se to i kasnije znacajno popraviti,mora da su za ovih par meseci primetilli na hiljade zalbi na slajder pa ni ona nije bas neko resenje,a flex kabal je uvek moguca opasnost,verovatno nije mnogo bolji od opsteg kvaliteta izrade telefona,pa je pitanje dal ce po necemu biti blizu (po pitanju izrade) cuvenog oldtajmera i prvog Nokijinog smartphone slajdera 7650!!
Pozdrav 8)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Izmedju n80 i n91 ima razlike a kvalitet zvuka kod n91 je vrhunski ali to su stvarno detalji i poredjenje sa w serijom je pitanje licnog ukusa, neko tje retji da je bolji kod w serije neko kod n91, meni licno je bolji na n91 dok je drugaru mnogo bolji zvuk na mom w810... n80 se tu stvarno ne moze porediti... kamera na n80 nije puno bolja od one na w800, slajder na n80 kao i kvalitet izrade je, po meni sudetji prema tjaletovom modelu, jako dobar a telefon je lep i lepo lezi u rutzi... oni sto mi se ne svidja kod n91 je to sto se brzo prlja i sto nije poliran kao 8800, pa je to stvarno katastrofa koliko se vide otisci prstiju a o ogrebotinama da ne govorim...
u svakom slucaju ako ti se slusa muzika onda n91 ako ti to nije najbitnije onda n80...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Fino receno,donekle!Jer ipak N91 nije samo muzicki fon,vec smartphone takodje!Mislim da je ovde jedino pitanje:"To slide,or not to slide"!? :wink:
Pozdrav 8)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

a mene zanima koji model ima bolju kameru i da li je zvuk kod n80 toliko los ili je samo los naspram n91. i da li rizikovati i uzeti n80 zbog slide i ako ne sada, koliko bi trebalo sacekati?? :D :D :D
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

objasnjenje

bolja kamera- zato sto neki kazu da slika na kompu sa n80 i nije neka pa zato ja pitam

slide- zato sto opet neki kazu da je slide rizican zbog nekog kabla

koliko bi trebalo sacekati- koliko bi trebalo sacekati da se isprave sitne greske na telefonu jel je ipak nov u proizvodnji

nadam se da ce neko odgovoriti :( :( :(
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Odgovori