Da li menjati n70 za n80???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Da li menjati n70 za n80???

Post od popste »

E ovako...
Znam da je bilo par tema, al ova neka bude neka sa konkretnim odgovorima bez off-a...
Znaci pitanje je u naslovu, tj, da li se po vama isplati doplatiti 200e za ovaj fon, i zasto?

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

popste, NE. Zbog bagovitog i ne doradjenog SW,veruj da ce te nervirati strasno,isti slucaj je bio sa 6630 kada se tek bio pijavio i jos jedan minus je nedostatak programa.
Kada N80 dodje na cenu oko 400e onda bi i vredelo ako ti je bas potrebna neka od njegovih funkcija.
Zasto bi promenio N70? Sta ocekujes od N80?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Nikako.... :uhuh: Ja definitivno ne bih menjao sada n70 za n80...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Pa promenio bih n70 zbog zastarelog ekrana i zbog losije kamere u odnosu na n80
Isto tako mi je wifi veoma potreban :?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa jedino zbog WiFi-ja inache nikako ga ne bih menjao josh...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Jeste bagovit stariji fw, noviji nije bas toliko, koliko sam ja za kratko vreme testiranja pre nego sto sam ga dao tjaletu primetio, do tada sa starijom verzijom wi-fi nije radio, bagovao se non stop... Mirko ima n80 duze od mene pa ti moze retji... ali uvek mozes sam staviti noviji fw... ;)
Ja bih ga menjao zbog toga sto si naveo + sto je mnogo lepsi...

a ja cekam n83... :)
Poslednja izmena od Akki u Pet, 30. Jun 2006. 22:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

popste, mislim da se ne isplati menjati ga jos uvek...sto ne znaci da ce jednog dana to biti ok...kad se stabilizuje softverska podrska kao i sa sam softver u telefonu... :roll: ...inace i ja imam N70...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

6630 app
Mobil fan
Mobil fan

Post od 6630 app »

popste napisao:Pa promenio bih n70 zbog zastarelog ekrana i zbog losije kamere u odnosu na n80
Isto tako mi je wifi veoma potreban :?
Isto tako mi je wifi veoma potreban

Ti znas koliko je to,da li za neki posao koji donosi lovu ili cisto iz zezanja da negde surfujes netom preko Laptopa.Ako je ovo drugo svakako da ne,a digitalac za tu razliku u ceni ima da rascivija N80.
Ako ti se desava da telefon ispadne ponekad bolje zaboravi N80!

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Bice da mi wifi treba jer sam cesto po inostranstvu, a imam sajt i forum koji redovno moram da odrzavam ;)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa onda mozda najbolje da zamenis N70 za N91...to je investicija na duze staze...kad vec sve to imas...to je onda ulaganje u posao... ;) :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

jos uvek se ne isplati........sacekaj pad cene n80, i da malo vise programa bude na trzistu......ali nista posebno neces dobiti sa n80 sem sto ces biti 200 e, kraci........ :uhuh:
5130+Koss the plug....

6630 app
Mobil fan
Mobil fan

Post od 6630 app »

popste napisao:Bice da mi wifi treba jer sam cesto po inostranstvu, a imam sajt i forum koji redovno moram da odrzavam ;)
Kad si vec napisao da moras da odrzavas onda ti je potreban wifi ti pazari i lepo da te sluzi,u ovom slucaju za N70 zavisno od stanja uzmes 250e + 250e dodati za N80 = 250e ulazes ako ti je potrebno ili bacas.
Moj svet,zadrzi N70 i u inostranstvu ako imas laptop povezi se preko GPRS N70 i laptop,naravno sa maticnom mrezom te zemlje,nikako roaming.

Sigurno imaju nesto slicno sa linka ispod pa se informisi preko

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=3114&Type=2

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

hehehe
po meni se isplati... ali kad malo padne cena n80 [mislim tada ce sigurno pasti i cena n70 pa ces biti na istom sto se tice doplate]
Sistem nije BUG-oviit, bila je prosla verzija medjutim ova nova je sve to ispravila
wi-fi stvarno radi lepo... zvucnik je perfektan, novi broswer je odlican [cak u sebi ima i strelicu koja imitira mis i preko nje se vrsi navigacija] IR je klasika, ali ce dobro doci kao IR remonte, kamera je odlicna, blic je bolji nego na n70, i kamera ima vise setovanja... video klipovi mislim da su identicni.. i naravno dizajn ide u prilog n80 po meni crne varijante...
e sad... na tei je da odlucis... ali ako vec imash n70 strpi se malo i uzmi n93 to ce biti pun pogodak... :wink:

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Sada momentalno razlika za doplatu izmedju ta 2 telefona je od 200 do 250 eura kada se cena normalizuje razlika moze biti najvise 100 :D a N70 ne moze mnogo vise da padne od ovoga jer je ekstra model jednostavno ga nema mnogo na trzistu i cak moze i da mu skoci cena :roll: ali sve je to ponuda i potraznja :D 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

A sta mislis da pazaris e61, ima wifi i extra ekran jedino sto nema kameru :cry:
Kazu da ima i extra dobru bateriju
and justice for all...

Odgovori