6630 vs. v3i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
s_a-n_d_r_a-
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 24. Nov 2005. 13:46

6630 vs. v3i

Post od s_a-n_d_r_a- »

e ovako extra se dvoumim izmedju ova dva tela!!
v3i mi je lepsi i cula sam da ima bolji mp3 jbg ne znam da li je to tacno jer nisam imala prilike da gA posedujem neko vreme,cula sam da ako mi ispadne pa puta mogu da se slikam,a 6630 nemam reci sve naj sem nekih bagova sa softwareom ali to se da resiti,a da jedino sto je mana(tako sam cula) dosta tih mp3 ali sad ne znam dal je tisi od v3i!!!au sta ja sad ispisa ko to zna valjda je neko razume.a ja vas molim da mi kazete koji je bolji tel!!??naravno ko je imao iskustva sa oba tela!!!treba da kupim za koji dan al nemam pojma koji da uzmem od ta dva!!!!eeeeeeeeeeee hvala punooooooooooooooooooooooooooooooooooo
pozZ :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :D :D :D 8)

igopirko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Jun 2006. 21:52
Kontakt:

Post od igopirko »

uh,V3i jeste malih dimenzija i po meni je to zenski fon,a 6630 je dobar fon jer ima symbian platformu tako da zwuk mozes da poboljsas odredjenim programima,a kod V3i nemozes!mada moj izbor je 6630!
pozzz :D

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

zenski telefon hm! ali koliko vidim sandra je zensko tako da joj to ne bi smetalo! ja bih ti rekao da uzmes v3i jer je 6630 nekako preglomazan za zenu! ali kako hoces! v31 i meni stvarno lepo izgleda plus ako nadjesh verziju sa iTunes imash telefon koji naslushalicama daje odlichan zvuk i moze da koristi kao mp3 player! a pored toga fenomenalno izgleda!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

s_a-n_d_r_a-, pa izbor je svakako na tebi...ali 6630 nudi mnogo toga...ako imas volje mozes od njega da napravis sto god zelis, programa za njega ima svuda...mozes ga u potpunosti prilagoditi svojim potrebama, kako u vizuelnom smislu preko tema i fontova tako i u prakticnom smislu sa Recnikom za bilo koji jezik koji ti treba,, Qukck office programom za citanje MS Office dokumenata, programa za prognozu vremena, kao i nekih cisto zenskih programa...Ako ti nije preveliki i ako ti se po dizajnu dopada...neces pogresiti ako njega uzmes...A V3i jeste elegantniji u samom dizajnu, ali manje prilagodljiv softverski...kamera i mp3 su im pribliznog kvaliteta... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

pa s obzirom da si zensko ja ti preporucujem v3i , koji je kako kaze ninolina, eligantniji i samim time vise zenstveniji od 6630 , koji je bolji po funkcijama , najvise zbog OS-a tj. Symbiana -> mozes da stavljas nove programe , igrice.... 8) :wink: :D

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

v3i uje mnogggggoooo bolji od nokie 6630 , po svemu , jedino sto 6630 ima symbian , sto tebe sigurno ne interesuje.....
rocK for ever

s_a-n_d_r_a-
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 24. Nov 2005. 13:46

Post od s_a-n_d_r_a- »

heheheh hvala vam puno!!!menni nije bitan izgled eeeee pa da sda sam setala n-gage Boze kolika je to cigla pa zasto bi mi smetao onda 6630.znaci mp3 je isti kao i kod v3i ali kod 6630 moze da se pbljsa kako sam vas razumela :D :D
e imam pitanje cula sam da 6630 ima neke bagove sa sofwareom pa jer moze to da se sredi nadam se da nisu velik bagovi.?
hvala puno PoooooooooooooooZZZZZZZZZZZZZZZzz :D :D

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

s_a-n_d_r_a-, bugovi nisu veliki , to je sve ispravljeno najnovijom verzijom software-a , tako da ukoliko ga uzmes , ne bi skodilo da ga fleshujes na najnoviju verziju software-a , ukoliko ona nije vec u njemu , meni se desavalo dok sam imao 6630 sa softwareom iz 2004god da se telefon sam restartuje ponekad , ali sve je to popravljeno novijim verzijama software-a 8) :wink: :D

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

ja imam iz 2005 (kupio pre mesec dana) pa mi baguje s' vremena na vreme ali zato shto se bukvalnooo izivljavam na njemu!.. (instaliram razne aplikacije, itd.)
ali bagovi su mali, nishta posebno...
nego jel sada ima novija verzija, beshe (6.03.08) ili tako neshto...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Odgovori