D600 vs N70

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
v1lenjak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 04. Dec 2005. 17:32

D600 vs N70

Post od v1lenjak »

U velikoj sam dilemi... Jako blizu sam da kupim N70 (po ostalim temama sam uvideo da je bolji),al mi je,iskreno,ruzan... Dok D600... Ne znam... Ako imate jos predloga,voleo bih da chujem (izuzev SonyEricsson-a,koji mi ne pada na pamet opet da kupim) Thx

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

v1lenjak, joj...pa cemu dve teme...potpuno iste...Ja sam ti odgovorila na drugom mestu...N70 ima velike prednosti...ali ako ti je vizuelan dozivljaj mnogo vazan, onda ne treba da se dvoumis...Funkcionalnost N70 moze mozda i da ti nadoknadi dizjnerski nedostatak, ali samo ako cenis i funkcionalnost stvari koje koristis...Mada je meni i N70 prelep telefon... 8) :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

v1lenjak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 04. Dec 2005. 17:32

Post od v1lenjak »

ninolina, a promasio sam podforum... Ona tema tamo bi trebala da se obrishe :)
Inache,hvala za mishljenje... :wink:

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ja da sam na tvom mjestu , ne bih se ni dvoumio , nego bih odma uzeo N70 jer mi je N70 mnogo bolji telefon od D600 8) :wink: :D

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@del boy: " ja da sam na tvom mjestu , ne bih se ni dvoumio , nego bih odma uzeo N70 " <<<<<< TRUE !!!!
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

zawisi shta ti treba?Razmisli koliko ti je wazan symbian pa prema tome odluchi.Meni je n70 bash lep telefon ali nemamo swi iste ukuse :) i josh neshto,u pochetku tje ti mozda biti wazan izgled telefona (cheshtje tjesh ga zagledati dok se ne priwiknesh :D) a kasnije tje ti to postati nebitno,jedino shto ostaje wazno je ono shto telefon ima "unutra" a n70 nudi po tom pitanju mnogo wishe i tu symbian izlazi u prwi plan :wink:
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Spyda
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 15:26

Post od Spyda »

Nemash shta da razmishljash uzmi odma n70.telefon je wrhunski a da neprichamo koliko je bolji i ljepshi

Odgovori