D600 vs N70
D600 vs N70
U velikoj sam dilemi... Jako blizu sam da kupim N70 (po ostalim temama sam uvideo da je bolji),al mi je,iskreno,ruzan... Dok D600... Ne znam... Ako imate jos predloga,voleo bih da chujem (izuzev SonyEricsson-a,koji mi ne pada na pamet opet da kupim) Thx
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
v1lenjak, joj...pa cemu dve teme...potpuno iste...Ja sam ti odgovorila na drugom mestu...N70 ima velike prednosti...ali ako ti je vizuelan dozivljaj mnogo vazan, onda ne treba da se dvoumis...Funkcionalnost N70 moze mozda i da ti nadoknadi dizjnerski nedostatak, ali samo ako cenis i funkcionalnost stvari koje koristis...Mada je meni i N70 prelep telefon...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
@del boy: " ja da sam na tvom mjestu , ne bih se ni dvoumio , nego bih odma uzeo N70 " <<<<<< TRUE !!!!
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
zawisi shta ti treba?Razmisli koliko ti je wazan symbian pa prema tome odluchi.Meni je n70 bash lep telefon ali nemamo swi iste ukuse
i josh neshto,u pochetku tje ti mozda biti wazan izgled telefona (cheshtje tjesh ga zagledati dok se ne priwiknesh
) a kasnije tje ti to postati nebitno,jedino shto ostaje wazno je ono shto telefon ima "unutra" a n70 nudi po tom pitanju mnogo wishe i tu symbian izlazi u prwi plan 

Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3