Upomoc! Nokia 6630 ili SE K600!?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
day.dreamer
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 04. Avg 2006. 15:42

Upomoc! Nokia 6630 ili SE K600!?

Post od day.dreamer »

Dvoumim se izmedju ova dva modela NOKIA 6630 i SE K600i. Znam da klase nisu iste, ali ono sto je meni bitno su memorija i kvalitet fotografija koje ova dva modela prave. Ne mogu da kazem da sam poznavalac, ali ipak vidim da postoje velike razlike. Ono sto me privlaci ka Nokiji je Symbian i mogucnost raznih aplikacija, ali kako da znam koju seriju 6630 kupujem i da li je ta serija dobra. Koliko je bitna razlika izmedju 65.hiljada i 260 hiljada boja (ili koliko vec)? Da li 6630 i nocu moze da pravi dobre fotke i bez blica koji K600i poseduje. Mozda su ovo ``amaterska`` pitanja, ali uzevsi u obzir da stvarno nisam poznavalac, pomozite! Hvala!!!!!!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

day.dreamer, Symbian+N6630 ti je trenutno najisplatljivija varijanta, ako zelis symbian...i kako si ti pitao...dobra je serija...Razlika u kolicini boja se ne primecuje mnogo, ali je ipak ima...Nocne slike sa 6630 ce biti dosta lose, jer blic ipak donekle cini svoje, a na SE telefonima je to ok uradjeno... 8) :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

day.dreamer
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 04. Avg 2006. 15:42

Post od day.dreamer »

NINOLINA ti si CAR! Malo se bunim sto se svega toga tice, pa mi stvarno znaci pomoc. Pisi mi malo o symbianu, kakve su prednosti, tvoja iskustva i to! Thanx !!!! :D

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

"NINOLINA ti si CAR!"
mala ispravka... CARICA!... :wink:
imam 6630 i prezadovoljan sam i verujem nini na rech da je najisplativija varijanta... phone je vrh! :D

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

day.dreamer, u svakoj trecoj temi na forumu je pisano o Symbianu. Samo malo proshvrljaj okolo, i naci ces sve sto te zanima...

Savet: idi u "Nokia".

8)
...shit happens... keep d smile!

Odgovori