6680 ILI nesto drugo, ajde ljudi pomozite

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Nole83
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 11:48

6680 ILI nesto drugo, ajde ljudi pomozite

Post od Nole83 »

Pozdrav svima!
Vidim da je ovaj forum ekstra i resava neke dileme uz pomoc stalnih posetilaca (sve pohvale)!
Molim vas, neka mi neko od vas da nekoliko dobrih razloga da kupim 6680.Nisam naisao na neke pohvale sto se tice ovog fona, svi kazu da je n70 brzi i bolji, a meni je bas zapelo za 6680 a ni sam ne znam zasto.Uzgred, uspeo sam da prikupim taman toliko para da ovaj fon uzmem u Bg.Inace sam iz Va, a ovde su tel. do 50e skuplji.
Hvala svima i veliki pozdrav.[/b]

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

U slicnoj smo situaciji, i ja sam hteo da uzmem 6680 ali su mi svi na forumu rekli da to ne radim zbog nekih softverskih gresaka koje se javljaju kod tog fona cinimi se da je radna memorija zakazivala, ako se ne varam!!!! Pa cu da ti predlozim ono sto su i oni meni da skupis jos neki kes i da uzmes n70 koji je stvarno extra fon, ja sam pare skupio samo jos treba da odem do bg-a i uzmem ga! :D :D 8) Nervira me samo sto nigde ne mogu da nadjem n70 a da nije skidan sa tim-ove mreze!!!!! :disgust:

Pozdrav za tebe!!!!
.::HTC Desire Z::.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

bigmag, kakve veze ima sto je sa tim mreze?

Nole83, n70 bi bio moj izbor. Xxx puta je receno i od strane vlasnika n70 da je bolji. Ninolina je imala 6680 pa zatim kupila n70, i kaze da je mnogo bolji. Tako da.....

8)
...shit happens... keep d smile!

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

blade_bre, pa ne znam brate nesto me nervira inace znam da nema veze, nerviraju me one slicice po njemu a posebno ona "i" na dugmetu, sta da radim takav sam ti ja!!! :unsure: Inace telefon je stvarno prva liga!!! :D

Pozdrav za tebe!!!!

P.S. izvinite za off topic!!!
.::HTC Desire Z::.

Nole83
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Nole83 »

bigmag hvala, i blade_bre, hvala i tebi...mislim da ce tako i da bude. Sacekacu jos malo ili skupiti jos koji evro, pa ce pasti n70. Uf...bem ti fonove, a secate li se kako je bilo pre 5 godina-"Brate, da vidis s`o sam kupio fontele bre, nokija brate, ima i igrice i kalkulator, brate 3210 i nema antenu, jeee.." :chytry:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Nole83, a zasto ne uzmes 6630? ..... od 6680 je jeftiniji oko 70e, a od n70 oko 100e ...... a veruj mi, ako ne racunas displej koji je na 6680 za nijansu bolji i blic, nema neke razlike (cak je 6630 stabilniji u radu i po testovima za nijansu brzi)... 6680 ima prednju kameru, ali od nje i nema bas koristi ....... n70 je naravno bolji, ali ne bas 100e bolji...

http://www.mobilnisvet.com/compare.php? ... =626&c=722

poz...

Nole83
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Nole83 »

Joj ljudi, hvala, videcu na kraju krajeva sta mi je ciniti. Bicete obavesteni blagovremeno...
Pozdrav najboljoj podrsci...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Nole83, iako sam ponosni vlasnik N70, u tvom slucaju imam bolji predlog... :roll: ...ako ne zelis da dajes puno love za telefon, a opet hoces da imas dobar symbian fon, i moja preporka je N6630... :) ...stvarno legenda od telefona, a jeftiniji je dovoljno da vredi da razmislis o njemu i recimo kartici od 521MB ili cak i o 1GB i opet da prodjes sa lovom koju si vec izdvojio za shoping... :wink: ...Ako te zadovoljava dizajn telefona, uzmi 6630 bez razmisljanja... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Nole83, i moj predlog ti je 6630. I meni je N70 vrh ali 100 jura... sto je mnogo, mnogo je. Uzmi lepo 6630 i 1GB karticu i ima da pevas, veruj. Jedino ako ti se dizajn bas bas ne svidja onda OK inace sve ostalo... nema greske. Ja ga koristim i prezadovoljan sam. 8)

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
Kontakt:

Post od Jager »

6630 je OK telefon, ali sto je ruzaaaaaaaaaaaaaan ......... :) Kao da je "otekao", ne svidja mi se taj stomak koji ima. No, neko ce reci da je to sad stvar mog neukusa i bice apsolutno u pravu! :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

I meni je prilično ružan N6630, s tim da uživo ipak bolje izgleda nego na slikama...A ako Nole83, želi dobar symbian telefon, a ne želi da daje mnogo love za njega, onda mu je svakako N6630 najbolje rešenje... 8) :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Jager, i ja sam isto mislio da je ruzan kad sam ga video na slici,ali kad sam ga video uzivo mnogo mi se dopao, taj "stomak" mu i nije toliko izrazen kao sto ti se cini,osim takav oblik mu daje originalnost i sto je najvaznije odlicna je ergonomija bas zbog "kruskastog" oblika. Naravno,ovo je samo moje licno misljenje,ali verujem da ce se vecina njih,koji imaju ovaj model,sloziti sa mnom.
:wink:

Pozdrav

DusanX
Banned
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 23:14

Post od DusanX »

E vis ovako:
6630
-odnos kvalitet cena: 10
-izgled: 6 (prolazno)
-izdrzljiv tel
-brzina:9
6680
-odnos kvalitet cena: 8
-izgled: 8
-brzina:8
n70
-odnos kvalitet cena: 8
-izgled: 9
-brzina: 9

Iskreno ako ti je zao 270 jura dati za fon, onda brate uzmi n70 i neces se pokajes!!!
Ako ti je "zao" onda izmedju 6630 i 6680 moj izbor je pao na 6630 (naravno ako ti nije "bas toliko" bitan izgled) jer je jeftiniji od 6680 ali nije mnogo losiji (cak neki kazu da je i bolji, naravno iz licnog iskustva)!!!
Mada znas onu: SREDINA JE NAJBOLJA!!!!!

Pozzz za ninolinu!!!
ps: ljudi ona je uvek u pravu! :roll: :roll: :wink:

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od vlajche »

DusanX, e ovo si odlicno odradio :D
uglavnom se slazem sa ocenama sem za izgled. Ja bih za izgled dao sledece ocene:
6630: 8,5
6680: 7
N70: 10

Meni se 6680 (i 6681) uopste ne svidjaju pogotovu uzivo! Na slikama OK ali uzivo... :uhuh:
Dok je recimo sa 6630 potpuno obrnuta situacija!
O ukusima naravno ne treba raspravljati, o tome konacnu rec, ovaj put, treba da da Nole83 jer on kupuje telefon ali ono sto bih mu svakako preporucio pre kupovine je da obavezno uzivo pogleda sva tri modela. :wink:

Nole83
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Nole83 »

Ovde u Valjevu nisam uspeo da naletim na 6680, inace n70 i 6630 sam video i probao. 6630 mi je nekako brzi (valjda ne gresim).Inace 6630 je, kao sto rekoste, ruzan na slici a lep i komforan u ruci...idem ove nedelje u BG. Kad sam vec kod toga, ima li neko iz Bg da mi kaze u koju radnju obavezno da NE IDEM, da mi ne uvale neki krs i na sta jos pri kupovini da obratim posebnu paznju? Hvala evribadi

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od vlajche »

Nole83 napisao:... 6630 mi je nekako brzi (valjda ne gresim)...
Ne gresis. 6630 je, koliko ja znam, najbrzi u ovoj "trojci" o kojoj diskutujemo. Kazu da je to zbog nesto losijeg ekrana. A mislim da cak vazi i za najbrzi symbian fon.

Odgovori