LG KG 800 Chocolate Vs Samsung E 900
LG KG 800 Chocolate Vs Samsung E 900
Molim vas za savet izmedju ova dva telefona..Po meni pre bih uzeo LG.Jesu slicni telefoni ali nekako je LG mnogo sladji.
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=1067&b=1046&c=
ja bih uzeo samsung jer sam upoznatiji sa celom tom markom nego sa lg....lg nikad nisam imao tako da ne znam kakvi su telefoni....plus samsung ima bolju kameru, memorijsku karticu i dosta nizu cenu!
ja bih uzeo samsung jer sam upoznatiji sa celom tom markom nego sa lg....lg nikad nisam imao tako da ne znam kakvi su telefoni....plus samsung ima bolju kameru, memorijsku karticu i dosta nizu cenu!
Re: LG KG 800 Chocolate Vs Samsung E 900
[quote="Stronger"]Molim vas za savet izmedju ova dva telefona..Po meni pre bih uzeo LG.Jesu slicni telefoni ali nekako je LG mnogo sladji.[/quot
e]
slagali su te za cokoladicu da je slatka ima ukus plastike 
e]

Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!
lg je dobra marka ali je manje zastupljena na nashem trzishtu dok je na primer u Italiji LG veoma zastupljen. . .Po funkcijama je samsung malo bolji ali zawisi shta ti hocesh?Tj. koliko cesh uopshte koristiti njegowe funkcije?Ako hocesh telefon koji retko ko ima bar za sada i imash dowoljno para onda uzmi lg,ali samsung mi se ipak chini kao bolji u odnosu cene i onoga shto nudi. . .
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3