najbolji izbor do 140e :)

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Chelle
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 09. Avg 2006. 21:38

najbolji izbor do 140e :)

Post od Chelle »

po mogucstvu nokia eventualno sony ericsson :)
voleo bih da ima dovoljno dobru javu za MSN messenger :)
i pre svega ok kvalitet
hvala !

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ja sam bio ekstra zadovoljan sa SE K700,nisam imao problema sa djostikom za 9 meseci koliko sam ga imao (a ni decko kome sam ga prodao nije duuuugo imao problema sa njim) a sto se tice Nokie,ponuda do 140 eura im je propast,mada za malo vecu cifru (150-160 eura) imas 6230 koji je vec rame uz rame sa SE K700 (s tim sto ima losiju kameru,ekran,masku... ali zato ima MMC memorijsku)!
Pozdrav 8)

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

ali je 6230 toliko losh u odnosu na k700 da osim mogucnosti proshirenja memorije nishta nije na strani tog telefona :D uzmi k700i ili k600i/k608i i bicesh zadowoljan ;)
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Dobro,nije ni on bas los,pogotovo za 150-ak eura,ali eto u 80% funkcija je gori od K700 ali onih 20% odlaze na funkciju koja je nekom veoma potrebna ako hoce da ima puuuuno muzike u mobilnom jer ne voli da slusa radio na primer,mada na K700 moze stati i do 20 mp3 pesama u manjem bitrate-u pa nije ni on ni po cemu los sto se kolicine pesama tice,tako da nije to neki veliki nedostatak sto nema memorijsku jer je ipak u mnogo cemu bolju od 6230!
Pozdrav 8)

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

K-700 los dzoistik,Nokia nema proizvod u tom cenovnom rangu koji zadovoljava ali zato ima LG.Odlican odnos ulozeno-dobijeno.Razmisli o 8360 a ima jos modela ako ne volis ovaj.Vidim da si napisao da zelis telefon od ova dva najaca proizvodjaca ali oni nemaju dobre jeftine telefone.
LG G2 Black,16GB

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Otkud ti to da nemaju dobre!?Mozda Nokia i nema,gledano po funkcijama,ali bar ih SE ima gomilu,a taj dzojstik je vec postao legenda,nekima je stvarno crkavao u prvih 6 meseci koriscenje,sigurno zbog pregrubog rukovanja,ali vecini prezivljava mnoooogo duze,a najcesce je problem prasina pa je dovoljno ocistiti ga i mirni ste jos koji mesec!Ako bas i crkne,em nece tako brzo em je popravka u rangu 5-10 eura,zavisi koliko serviser naplacuje,ne vise,tako da je i dalje best buy!Vazno da su LG telefonu pouzdani :lol: i kad se pokvare delove je lako naci! :lol: :lol:
Pozdrav 8)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

I isto mislim da ti je najbolje u tom cenovnom rangu (do 140e) da uzmes K700,solidna kamera,dobar display,lep i moderan dizajn... 8) :wink:
Sto se tice dzojstika neki se zale da im se brzo kvari,a kod nekih se uopste ne javljaju nikakvi problemi tako da je sve stvar koriscenja (npr. dal ga grubo koristis)! :unsure:
Jedina mana mu je sto mu memorija nije prosiriva :cry: ,al je zato definitivno bolji od 6230! :D
Poslednja izmena od McLaren F1 u Čet, 10. Avg 2006. 17:42, izmenjeno 1 put ukupno.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

I ja mogu samo da pohvalim K700...imala sam ga godinu dana i radio je bez ikakvih problema cak i nakon pada sa 3m visine na beton... :shock: ... Nije se cak ni SIM kartica pomerila iz lezista, a ni maska nije bila ostecena tek malo okznuta...Da ne poverujes... :roll: ... I dan danas radi kod devojke koja ga je kupila od mene... 8) :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Najbolju kameru 1.3mpix (posle S700) ima k510i. Telefon je jako dobar (jedino sto ima 28mb memorije), ali to je sasvim dosta.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1030 ... sson/K510i
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k ... iew-87.php
I ovo nije losh izbor: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/622/ ... sson/K600i (ali bolji je K510)

I btw na nokiu zaboravi !!!! <<<<<<<
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Uh u tom rangu se jedino moze preporuciti neki SE ili LG...mada ti zelis da to bude ili nokia ili SE.Ja bih ti preporucio se k510i ili k600i-super telefoni za te pare...k700i je vec prevazidjen ali ni on nije los...i da SE ima standardno dobtu javu,rade skoro sve aplikacije(opera,MSN,igrice)...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Odgovori