6270 ili D600?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
loooooool
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 31. Avg 2006. 01:48

6270 ili D600?

Post od loooooool »

Pozdrav pre svega
Nacitah se komentara i kritika o mobilnim telefonima na sajtu i sad hocu da kupim dobar telefon do 250e
Prvo sam mislio da uzmem Samsung D600 i taman da ga kupim, kad videh Nokia 6270 i sada tu nastade dilema.
Znam da je razlika u novcu nekih 30-tak evra ,ali mene zanimaju konkretne stvari pa da se odlucim izmedju ova 2 telefona.
Znaci interesuje me prvenstveno kvalitet fotografija,dobre i lose stvari kod ova dva modela, brzina za iste, baterija, vizuelni izgled(Na sajtu ne mogu da procenim) i najbitnije, softwerske ili hardwerske potencijalne greske(stvari koje se dogadjaju ili preterano smetaju), kao i preglednost.
Eto, to bi bilo to i unapred hvala na odgovorima i savetima.Nigde ne zurim.
Pozdrav

loooooool
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od loooooool »

Naravno, pored saveta, za koji god da se odlucim , ne bih da kupim takozvanog "divljaka", pa prema tome bilo bi dobro da mi neko napise i sta ide uz full Samsung D600 a sta uz Nokia 6270, a sto se tice tih divljaka, to zavisi od mibile shopova, pa bih da mi neko preporuci proverene na mail: messiah_774@hotmail.com
Hvala

loooooool
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od loooooool »

Ok, ako sam napisao da mi se ne zuri ne znaci da ne treba niko da mi odgovori :)
U Ponedeljak 04.09 sam mislio zapucati za BG pa sada ocekujem da mi neko "strucno" da savet i pojasni malo stvari oko ova 2 telefona.
Hvala Unapred

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

6270 mislim da ti je bolji izbor, barem bi ga ja licno pre kupio!!! A zasto e pa ovako:
Iako su im displeji iste rezolucije 6270 ima nekako kvalitetniji prikaz!!! takodje ima i veci ekran! Primetno je 6270 veci od d600, ali meni velicina i nije bitna, neznam tebi!!! Takodje mislim da 6270 ima mnogo bolje zvucnike!!! Kamere su istog kvaliteta, gde bi ja dao mali plus 6270 zbog ostrine slike!!!

Pozzz!!

Ex DusanX

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Kod 6270 slajder bas nije dobar,nekako se klima :dry: .Veci je od d600 solidno,mada mislim da ima malo bolji ekran.Samsung pravi mnogo bolje slajdere koji se ne klimaju i koji su dosta izdrzljivi,tako da ja mislim da je to glavno kod izbora ova dva telefona.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

E za to nisam cuo!!! Sve je moguce, a je li to klimanje ozbiljno, mislim da li to moze nesto ozbiljno da se zezne!!!
:cry: :cry: :cry:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Pa mislim da ne moze nista ozbiljno da se zezne.A cuo sam da samsung pravi najbolje slajder telefone.Drug ima d500 vec skoro dve godine i mehanizam je kao nov,a d600 moze samo bolji da bude :roll:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

ja mislim da ti je bolji izbor d600. . 6270 ima weci ekran ali je zato i weci :D a i mnogi se zale na njegov mehanizam. . .
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

Moj drugar ima 6270 vec 8 meseci.....telefon i dalje izgleda kao nov...normalno slajder nije kao kad ga je kupio ali ista stvar je meni bla kad sam imao d500! tako da neverujem da je d600 drastichno kvalitetniji!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@dusanN70: kakve kamere istog kvaliteta, nemaju bash nista zajednicko!

@LooooooooooooL: ja bih ti preporucio da uzmesh D600, kamera je OK, slajder je dobar, ima stereo zvucnike, niko se nije preterano zalio na D600 (za razliku od 6270 na koji su se mnogi zalili), ja mislim da je bolji izbor.

Sigurnije ti je da uzmesh D600 nego 6270, a i D600 ima jako dobar video snimak. Tako da D600 i nek ti je sa srecom.

POZ 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

loooooool
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od loooooool »

Do Ponedeljka cu se odluciti. Citao sam dosta postova gde se zale na mehanizam od 6270, mada je cuvam telefon kao da je od zlata :) Dvoumim se najvise zbog brzine Nokie, koja je mislim ubedljivo najbrzi telefon, dok je Samsung dosta spor(devojka ima D510) i "meni" i te sitnice su mu dosta razbacane, dok kod Nokie neznam.Do sada sam koristio samo Siemens, ali definitivno prelazim na neki od ova 2, jer zivim u nekoj rupi gde je signal dosta los, a recimo Nokia(bez obzira na model) ima po celom mestu odlican signal, na istoj mrezi.Uhhhhh..videcu sta ko jos doda na ovu temu pa cu odluciti, a za dosadasnje odgovore, puno hvala.
P.S.
Niko mi nije preporucio ozbiljan Mobile Shop na mail : messiah_774@hotmail.com(Zbog takozvanih"Divljaka")Zanima me total Full Pack za ova 2 telefona pojedinacno.
Hvala jos jednom

loooooool
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od loooooool »

Danas sam zvao dosta Mobilnih Shopova i dobio dosta razlicitih iznformacija...
Full pack za D600 mora imati ORIGINALNU kutiju sa IMEI koji mora da se poklapa sa IMEI od Phona ili nakon unosenja koda mora biti isti, idu slusalice, TV out, USB, CD negde ima negde nema, punjac....Za 6270 nisam dobio info
Gde je najsigurnije kupiti telefon???
I cene su cudne, konkretno za D600 idu od 215e do famouznih 495e, od shopa do shopa... :unsure:
Help za pitanja

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ako hoćeš d600 idi u predstavništvo mislim da je u njegoševoj ulici i imaš da se odkineš od cene kada budeš video.
od ovih ovako preporučio bih ti logic shop prvo dobre mobove imaju a drugo videćeš kada odeš tamo.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

loooooool
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od loooooool »

@VeNoM
Vidim da je Logic Shop ok, ali ja se definitivno nisam odlucio izmedju D600 i Nokia 6270...
Sutra rade do 15h, a moram sutra da rezervisem neki od pomenutih da bi mogao u Ponedeljak 04.09 da zapucam za BG (140km) i kupim jedan od ta 2
Ajde ljudi brzo jos par saveta u vezi pomenutih telefona, pa da neki rezervisem sutra/danas
Hvala

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

rezervishi ti oba ako moze i tamo na licu mesta izaberi fon koji ti se svidja! ja se na primer ne bih plashio da uzmem 6270 jer je po meni fon ekstra! vec sam ti napisao jedan post tako da...znash moje mishljenje!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Telefon je mozda ekstra sto se tice softvera ali je izrada jadna i samo zbog toga bih isao na D600!
Pozdrav 8)

loooooool
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od loooooool »

@Lomnica_city
Evo nisam stigao da rezervisem danas/juce nijedan, tako da moram cekati Pondeljak 04.09....
Mislim da zbog raznih stvari (los slajder,puno softverskih gresaka,velicine pa i cene) moram da odustanem od Nokie 6270, jednostavno se bojim da je kupim ,jer sam procitao mnogo toga loseg o njemu. Samsung D600 isto ima mana( losa baterija, bezveze meni, gubi signal(procitao),nemogucnost setovanja MP3 formata kao dolazni SMS i tako gomila sitnica koje znaju jako da iznerviraju+TransFlash memeorija,koja uopste nije popularna(externa)
Ako gresim oko ovih kritika, pre nego sto se definitno odlucim, voleo bih da mi jos neki pravi expert poput tebe pomogne.
Jos jednom, unapred hvala

loooooool
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od loooooool »

Iskreno,najvise me nervira ta nemogucnost setovanja MP3 melodija kao dolazni SMS(devojka ima D510 i ne moze to da uradi, pa pretpostavljam da i ovaj D600 isto nemoze),kada se setuje slika kao incoming call nije u Full Screnu i BATERIJA...devojci drzi jedva jedan i po dan, a ne koristi telefon nesto preterano...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Kad bih ja sad kupovao telefon na tvom mestu,pa jos neki koji toliko kosta,moji favoriti bi bili samo SE W810 (perfektna kamera,strava zvuk,512MB memorijska...) ili Nokia N70 (nesto skuplja doduse,ali je zato Symbian smartphone) jer su se oni pokazali i dokazali i ako bi hteo da me poslusas,sigurno NECES pogresiti!!!
Pozdrav 8)

loooooool
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od loooooool »

Imam izdvojeno ukupno 250e za mobilni, a taj SE W810 sam pre neki dan drzao u ruci i jednostavno mi se ne svidja...Stvar ukusa i nikad nisam voleo SE. Do sada sam bio samo na Siemensima, zato trazim pomoc za neki od ova 2 telefona, N70 bi uzeo rado, ali nemam dovoljno $$$ :(

Zaključana tema