E780 vs D520 vs D600?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nikisorer
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 21:10

E780 vs D520 vs D600?

Post od nikisorer »

E780 ili D520 ili D600?generalno kamera mi nije tako bitna više memorija i mogućnost proširenja karticama?nemojte me samo poslat na dosadne podatke nego mi trebaju utisci korisnika.Hvala svima na savjetima!

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

d600,ali zasto nekog mrzi da pogleda malo ostale proizvodjace pa da se uveri da za manje para ima bolji fon,nego kupuju tamo neki e730 ili d800 i sl za pare za koje mogu da izmu k750 i neki jos bolji fon,i sav se iznerviram kad cujem da neko kupi samsung bez kamere,mp3-ja,sa 2 mb za 140e ko moja drugarica,bacanje para... ljudi 6630 kosta manje od e730 i nemojte da pricate vazan je izgled,jer ni jedan fon nije ruzan da samo zbog tog nije vredan kupovine!!!

loooooool
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 31. Avg 2006. 01:48

Post od loooooool »

Evo ja sam kupio D600 i posto je zakljucan deo foruma gde smo diskutovali o njemu i Nikia 6270, ipak sam se opredelio za D600
1.Pravi odlicne slike (osim nocu iako ima blic (Opcija Flash ako gresim neka me neko ispravi,pa da ga i ja pronadjem ,mislim, na "pravi blic:))
2.Video zapis odlican kao i prateci ton
3.Baterija je dosta losa ( Posle prvog formiranja. izdrzala je jedan i po dan, posle drugog, jedva 22 sata iako nisam koristio ni mp3,ni video zapis, samo par slika i par poziva...VELIKI MINUS)
4.TransFlash memorija moze da se ubaci i kod mene konkretno kosta 1600-1800 din. 512mb
5. Sjajan i ostar zvuk i ovako i na slusalicama
6.Dobar slajder
7.Lak za rukovanje
8. Cekam da padne cena Nokie N70 pa da dam D600 i realno doplatim :) <---Sala ali ko zna
U sustini sam zadovaljan sa phonom osim te glupe baterije(VELIKA MANA) i zanima me koliko je fabricki trajanje, 2 dana i to ako ga dosta koristis, ja sam tako cuo, pa kako onda da je "PROBUDIM???!!!
Pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

loooooool napisao:3.Baterija je dosta losa ( Posle prvog formiranja. izdrzala je jedan i po dan, posle drugog, jedva 22 sata iako nisam koristio ni mp3,ni video zapis, samo par slika i par poziva...VELIKI MINUS)
Uf bre,po MILIJARDITI PUT,baterije se vec godinama,otkako su izbacene ni-cd i ni-mhd iz upotrebe,vise NE FORMIRAJU!!!
Pozdrav 8)

Odgovori