E780 vs D520 vs D600?
E780 vs D520 vs D600?
E780 ili D520 ili D600?generalno kamera mi nije tako bitna više memorija i mogućnost proširenja karticama?nemojte me samo poslat na dosadne podatke nego mi trebaju utisci korisnika.Hvala svima na savjetima!
d600,ali zasto nekog mrzi da pogleda malo ostale proizvodjace pa da se uveri da za manje para ima bolji fon,nego kupuju tamo neki e730 ili d800 i sl za pare za koje mogu da izmu k750 i neki jos bolji fon,i sav se iznerviram kad cujem da neko kupi samsung bez kamere,mp3-ja,sa 2 mb za 140e ko moja drugarica,bacanje para... ljudi 6630 kosta manje od e730 i nemojte da pricate vazan je izgled,jer ni jedan fon nije ruzan da samo zbog tog nije vredan kupovine!!!
Evo ja sam kupio D600 i posto je zakljucan deo foruma gde smo diskutovali o njemu i Nikia 6270, ipak sam se opredelio za D600
1.Pravi odlicne slike (osim nocu iako ima blic (Opcija Flash ako gresim neka me neko ispravi,pa da ga i ja pronadjem ,mislim, na "pravi blic:))
2.Video zapis odlican kao i prateci ton
3.Baterija je dosta losa ( Posle prvog formiranja. izdrzala je jedan i po dan, posle drugog, jedva 22 sata iako nisam koristio ni mp3,ni video zapis, samo par slika i par poziva...VELIKI MINUS)
4.TransFlash memorija moze da se ubaci i kod mene konkretno kosta 1600-1800 din. 512mb
5. Sjajan i ostar zvuk i ovako i na slusalicama
6.Dobar slajder
7.Lak za rukovanje
8. Cekam da padne cena Nokie N70 pa da dam D600 i realno doplatim
<---Sala ali ko zna
U sustini sam zadovaljan sa phonom osim te glupe baterije(VELIKA MANA) i zanima me koliko je fabricki trajanje, 2 dana i to ako ga dosta koristis, ja sam tako cuo, pa kako onda da je "PROBUDIM???!!!
Pozdrav
1.Pravi odlicne slike (osim nocu iako ima blic (Opcija Flash ako gresim neka me neko ispravi,pa da ga i ja pronadjem ,mislim, na "pravi blic:))
2.Video zapis odlican kao i prateci ton
3.Baterija je dosta losa ( Posle prvog formiranja. izdrzala je jedan i po dan, posle drugog, jedva 22 sata iako nisam koristio ni mp3,ni video zapis, samo par slika i par poziva...VELIKI MINUS)
4.TransFlash memorija moze da se ubaci i kod mene konkretno kosta 1600-1800 din. 512mb
5. Sjajan i ostar zvuk i ovako i na slusalicama
6.Dobar slajder
7.Lak za rukovanje
8. Cekam da padne cena Nokie N70 pa da dam D600 i realno doplatim

U sustini sam zadovaljan sa phonom osim te glupe baterije(VELIKA MANA) i zanima me koliko je fabricki trajanje, 2 dana i to ako ga dosta koristis, ja sam tako cuo, pa kako onda da je "PROBUDIM???!!!
Pozdrav
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Uf bre,po MILIJARDITI PUT,baterije se vec godinama,otkako su izbacene ni-cd i ni-mhd iz upotrebe,vise NE FORMIRAJU!!!loooooool napisao:3.Baterija je dosta losa ( Posle prvog formiranja. izdrzala je jedan i po dan, posle drugog, jedva 22 sata iako nisam koristio ni mp3,ni video zapis, samo par slika i par poziva...VELIKI MINUS)
Pozdrav