Nokia E50 ili N73 ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Nokia E50 ili N73 ?

Post od Green »

Planiram investiciju u neki Symbiancic,ova dva mi zapadose za oko,svidja mi se biznis pojava.Ajde nek srecni vlasnici napisu komentare i utiske(mogu i ljudi koji su cackali telefone u radnji)... :) Citao sam opis N73 na mr,ali oni traze dlaku u jajetu u sve jednom modelu,E50 je jos ganc nov,ali vec ga ima u prodaji u Srbiji.
Smorio me K750i vise,a dugo nisam radio sa Symbianom i Nokiom uopste.
Zahvaljujem unapred 8)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Green, da sam na tvom mestu uzeo bih n73, ali ipak 170e razlike..? :shock:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Green, ako ti je do kamere zna se...n73 a ako ti je do nekih ekstra biznis aplikacija onda e50 koji mene po izgledu neverovatno podseca na cuveni 3210 i jednostavan dizajn mi se bas svidja 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma koja crna E50,sto bacati pare na 6630 sa boljim ekranom i vise eksterne memorije (ajd da vidim da neko kaze da je Symbian 9.1 vec sad neka prednost) kad moze taj isti telefon (original tj. 6630) da uzme za 100 eura manje samo u drugacijem pakovanju i sa nesto starijim Symbian-om za koji ima 90% vise programa (i bice tako jos mesecima)!!
Pozdrav ,)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Hvala momci,N73 mi se svidja prvenstveno zbog dobre kamere i same pojave i mozda zato sto je blizu N80 koja je jos totalno nedostizna u ceni.
E50 mi je strava sto je tanak i uzan,podseca me na stare 6210 i 6310,a i biznis programcici...Iskreno 6630 mi se nekako bas ne svidja,a i dugo je vec na trzistu(imao sam 6600).Hteo bi ipak nesto novo da zamenim vec izgustirani K750i...,sacekacu jos da izadje E50 na australijsko trziste (ko zna kad,ovde telefoni kasne za Srbijom da je to cudo :smutny: )
Poshtujem svaki komentar,al jedan od ova dva sigurno...Thnx! :)

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

ako gledas da je e50 isto sto i 6630 sa mnogo boljim ekranom i vise interne memorije,i biznis aplikacijama ,mislim da ima i radio,onda je n73 isto sto i n70 sa boljom kamerom i boljim displejom...........razmislite koliko poboljsanja nudi realno n73 za tih 150e koliko je skuplja
nokia c7

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

N73 je mnogo brzi telefon nego sto su to do sada bile Symbian Nokie,ima autofocus sto je do skora bila misaona imenica kod Symbian Nokia,ima dosta jacu bateriju od vecine predjasnjih,BT v2.0,bolji ekran od svog prethodnika a takodje je i veci ekran,kamera je vece rezolucije... znaci nije bas isti kao prethodnik sa samo ekranom sa vise boja i vise interne memorije kao kod E50 u odnosu na 6630,to stvarno i nije bas neko poboljsanje pa da vredi 100 eura,a poboljsanja na N73 u odnosu na N70 ipak ima mnogo vise i vrede neke vece razlike u ceni a kad mu se za jos mesec dana smiri cena bice skuplja taman koliko je i bolja,a E50 ce biti skuplja koliko je i bolja kad bude skuplja od 6630 najvise 20-30 eura a to se nece desiti jos 6 meseci najmanje!
Pozdrav 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Narucio sam E50 ipak,jer je cena bila totalno luda,pa makar putovala iz Hong Konga! $375 dolara,oko 220 EUR plus troskovi postarine.Jos nije zvanicno stigla na australijski kontinent...
Mada bio sam se nalozio na N73 stvarno,ali cena je bila napaprcena nenormalno cak i za zapadne uslove.Da ne spominjem mozda N80,N91,N93 itd. :o :o Da imam vise love da bacim na fon,N73 milion % !!
Svidja mi se minimalisticki poslovni dizajn E50,tanak je,sto mi posebno odgovara...Kad stigne,javicu utiske.
Pozz 8) 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Stigla E50 konacno!Neke prve utiske sam izneo u odeljku Nokia...Pozz! :wink: :wink:.........................

Odgovori