Gde da kupim telefon?
- Symbian_OS
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 31. Avg 2006. 21:32
Gde da kupim telefon?
Zanima me gde u beogradu mogu da kupim Nokiju N93, ali sa chistim fabrichkim softverom, znachi da nije skidan sa mreze? POMOZITE ako neko zna!!! 

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Gde da kupis telefon,pa u radnji
Pa lepo uzmes halooglase i ovde zapise neke interesantne radnje i krenes da zoves i zapisujes lepo pitas da li je full oprema da li je sa mreze i cena,i tako vidis u kojoj radnji se najvise isplati

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Veoma bitno pitanje, iako se ne cini takvim!!
Opste je poznato da su telefoni u BG-u, verovatno najeftiniji u celoj Srbiji. Tako sam ja jednom prilikom, dolazeci u BG, svratio u jednu prodavnicu i kupio, 50-ak evra jeftiniju nego u Novom Sadu, novu Nokiu 6230. Kada sam se vratio u NS, igrom nekih cudnih slucaja, telefon nije hteo da se puni, pa sam misleci da je u pitanju punjac ili baterija otisao u jednu od boljih novosadskih prodavnica mobilnih telefona i pitao o cemu se radi i zasto su telefoni u BG-u toliko jeftiniji.
Odgovr je bio JAKO povezan sa kvarom zbog kog sam dosao u tu prodavnicu... "U BG-u se prodaju SKART telefoni pa su zato i jeftiniji"...!?
Dakle, Beogradjani, gde u BG-u da kupim dobar, originalan fon, al da nisu u pitanju "otimaci i beraci usiju"?
Opste je poznato da su telefoni u BG-u, verovatno najeftiniji u celoj Srbiji. Tako sam ja jednom prilikom, dolazeci u BG, svratio u jednu prodavnicu i kupio, 50-ak evra jeftiniju nego u Novom Sadu, novu Nokiu 6230. Kada sam se vratio u NS, igrom nekih cudnih slucaja, telefon nije hteo da se puni, pa sam misleci da je u pitanju punjac ili baterija otisao u jednu od boljih novosadskih prodavnica mobilnih telefona i pitao o cemu se radi i zasto su telefoni u BG-u toliko jeftiniji.
Odgovr je bio JAKO povezan sa kvarom zbog kog sam dosao u tu prodavnicu... "U BG-u se prodaju SKART telefoni pa su zato i jeftiniji"...!?
Dakle, Beogradjani, gde u BG-u da kupim dobar, originalan fon, al da nisu u pitanju "otimaci i beraci usiju"?
Sloba_ns,
.... skart telefonni u BG?! ..... pa da .... zato da bi najbolji primerci mogli da odu za Masuricu
....... da li cete da verujete u sve gluposti koje vam pricaju prodavci?! ..... Cene su verovatno nize zato sto u BG-u ima vise prodavnica (veca je konkurencija) i zato sto je BG bolje povezan sa mestima odakle se telefoni "dopremaju" ..... a isti telefoni se prodaju svuda .... i svuda imas dobre i lose radnje .... a taj 6230 koji si ti kupio je verovatno bio sklapan kod nas posto se za taj model prica da se "pravio" ovde od rezervnih i rashodovanih delova...
sto se proverenih radnji u BG tice vidim da mnogi hvale Telekom+ ..... ja licno sam imao dobra iskustva sa InterCom-om (valjda mogu da navedem imena radnji s obzirom da se njihovi cenovnici nalaze na ovom sajtu) ...
pozdrav...

sto se proverenih radnji u BG tice vidim da mnogi hvale Telekom+ ..... ja licno sam imao dobra iskustva sa InterCom-om (valjda mogu da navedem imena radnji s obzirom da se njihovi cenovnici nalaze na ovom sajtu) ...
pozdrav...
Sloba_ns, e pa to sto meni pise "Expert" ne znaci da ja to jesam
....... 6270 i 6280 nisam imao prilike da koristim ali posto su relativno svezi modeli mislim da nema opasnosti da se prave od delova ...... uvek je rizik kupovina starih modela (neki modeli se ne proizvode vec godinama, a ima ih u ponudi ..... satro novi...) ...
pozdrav...

pozdrav...
Eh, ovo je stvarno PRAVO pitanje! Ja hocu da kupim novu Nokiu ali se ne usudjujem da udjem ni u jedan od ovih mobil shopova. Dzaba sto su jeftiniji, ako su polovni, dekodirani... U Com Trade-u je provereno, ali razbijaju sa cenama (Nokia 6230i - 27000). Roaming na B.Brdu mi deluje ok, danas sam bila, 6230i - 22000 u Nokia kutiji, sa garancijom, slusalicama, memory card-om, sve tip-top.
P.S. Mislim da je ok da kazemo ovde bar u kojim radnjama smo imali poz iskustvo... pa valjda i tome sluzi ovaj sajt, da neko ne baci pare i prodje kao onaj sto je napisao 'Tuznu pricu'.
Thanks, pozdrav.
P.S. Mislim da je ok da kazemo ovde bar u kojim radnjama smo imali poz iskustvo... pa valjda i tome sluzi ovaj sajt, da neko ne baci pare i prodje kao onaj sto je napisao 'Tuznu pricu'.
Thanks, pozdrav.
ok,ali bez obzira na to u beogradu stvarno ima radnji u koje udjesh i dochekaju te ono,sa "sh'a 'ocesh?" fazonom,ili pak udjesh a unutra neka ribica sa "farovima" nema pojma o telefonima,ali ti kupish sve shto ti ona nudi,jer si zauzet blejanjem u farove
,a opet imash i radnji gde te ljudski dochekaju,kad pitash znaju da ti objasne i kad trazish da ukljuchish aparat ili vidish celo pakovanje,ne stide se da pokazu.ja sam imao iskustva sa radnjama u kojima kupim fon,dobijem garanciju rachun i "originalnu" kutiju na kojoj se imei poklapa,i za par dana mi murija oduzme fon jer je ukraden
a imao sam i sluchajeva gde kupim fon,i prodavac lepo kaze "ajde sad da sednemo pa da lepo popunimo jedan papiric gde lepo pishe da si ti kod mene kupio original nov ne kraden aparat i lepo ti imash primerak sa potpisom i pechatom,a i ja imam svoj,i nema problema".a pri tome cena telefona normalna.....dakle-ne treba se stideti,nego uci,poprichati s ljudima i traziti da pokazu i objasne sve moguce,pa prema tome prosuditi koliki su laici ili prevaranti,pa onda doneti odluku gde kupiti.
inache,uvek sam imao najvishe problea sa mestima gde su davane nemoguce dvogodishnje garancije i prichane slatke prichice o neverovatno brzoj usluzi u sluchaju servisa......pamet u glavu i crrash-course iz psihologije i to je to

inache,uvek sam imao najvishe problea sa mestima gde su davane nemoguce dvogodishnje garancije i prichane slatke prichice o neverovatno brzoj usluzi u sluchaju servisa......pamet u glavu i crrash-course iz psihologije i to je to