L7 ili SX1

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Peja zmaj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 12:07

L7 ili SX1

Post od Peja zmaj »

Koji telefon je bolji MOtorola L7 ili Siemens SX1. Ako imaju neke bagove zanima me koji su i sta to znaci da je blutut veze otvorena samo 60s da li to znaci da dok prebacujem ako prodje minut meni veza puca. Hvala

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

To za blutut je glupost,nisam video jos nijedan telefon da to radi sa svojim BT,a gde nadje SX1,to je odavno prevazidjen telefon,ima mnoooogo boljih!?
Pozdrav 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

SX1,prvi Siemens sa Symbianom ako se ne varam,nikom nije pokazao neku zainteresovanost,bar ne na duze vreme...Gledaj dalje jos malo... :) :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

pricha o bluetooth aktivaciji je donekle tachna.naime,kad ukljuchish svoj bt na fonu i zelish da te drugi nadju,morash kliknuti na "find me" opciju,i tada ce te svi drugi bt uredjaji u okolini naci.e taj "find me" status traje 60 sekundi.bt naravno radi i posle toga i pod uslovom da ste se spojili s nekim aparatom,sve normalno funkcionishe i moze se prebacivati shta god je potrebno.mislim da je odatle potekla ta fama o 60 sekundi o kojoj moram priznati mnogi prichaju.interesantno je kako se pogreshne informacije munjevito shire a kad hocesh da pomognesh ljudima,niko te ne slusha.....pokushavao sam mnogim ljudima odavde da objasnim te stvari,ali pola njih nije ni svesno shta je BT a kamoli da ga imaju na fonu....smejurija! :lol:

sad znash da ne treba da brinesh i da je to trach.a shto se izbora tiche,video sam i prochachkao l7 i to je jako dobart i kvalitetno odradjen aparat,tako da ako nemash prirodnu odbojnost prema motorola menijima mozesh slobodno da ga uzmesh!sx1 predivno izgleda i stvarno privlachi na prvi pogled,jeste da ima star symbian,ali opet i to ga chini mnogo upotrebljivijim nego l7...mislim da cesh se iznervirati zbog tastature kad ga budesh koristio.....plus je dzombast,pogotovo u odnosu na l7.....ako su samo ta dva izbor,onda definitivno motorola

pozdrav :wink:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Otkud ti to za"find me"opciju,koju ja nisam imao ni na jednom od desetak telefona sa BT-om koje sam imao pocev od T68i,samo mozes da odaberes da li si UVEK vidljiv ostalima da te nadju ili skriven,nema tih 60 sekundi!?Mozda samo trazenje drugih uredjaja traje 60 sekundi,pa onda dobijes rezultate za sve pronadjene uredjaje,nisam merio koliko to traje! :?
Pozdrav 8)

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

to za "find me" je jedino na motorolama!kod drugih fonova nema!i to nije bag nego je tako uradjeno i funkcionishe kako je araphel napisao! :lol: :lol:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

kao shto mixxx reche,to je standardna fora na motorolama.imao sam ih nekoliko pa mi to vec postalo normalno...chudna je ta americhka logika :D neznam zashto stavishe tako neshto ali ajde,nek im bude

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Cudna logika, nema sta... :P
Eh jos samo da Bin Laden kupi Motorolu sa Bluetooth-om :D :D :D...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

i josh da ga imenuje u "bin laden's phone"... :lol: :D

nego ovaj zmaj nestade netragom,i mi pojma nemamo shta je odluchio.....ja bih ishao na sx1 poshto sam sucker za dizajn.....ali realno je l7 mnogo bolji a takodje je lep telefon.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Da,slazem se i ja za dizajn,mada raspored tastera mi ne ide pod kapu nikako,ali ok,navikne se... :)
Ako se covek pali na Symbian,nek ipak uzme nesto Nokijino :wink: ,ako ne,Motorolica ce da odradi sve vrlo lako 8)

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

Green napisao:Eh jos samo da Bin Laden kupi Motorolu sa Bluetooth-om
HEHE, BlueLaden :D :D
A mozda ipak sx1? Mene odusevilo kako izgleda+kakav takav Symbian...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Ma ja ne bih preporucio SX1 nikako pored Nokia 6630,6680,N70 i ovih novijih ako decko ima lovu spremnu... :uhuh:
Ne javlja se da vidimo sta je odlucio...SX1 je kao bio konkurent ili sta vec Nokia-i 6600,mada je i taj model vec zastareo iako je jos uvek ok... :)

Odgovori