Nokia 6230i ili samsung e770?
- Andrejica
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 16:43
- Kontakt:
Nokia 6230i ili samsung e770?
Sta mislite o nokiji 6230i? Da li ga je neko imao? Kako se pokazao?
Isto tako,ista pitanja i za e770..
Za koji biste se telefon pre odlucili i zasto?
Isto tako,ista pitanja i za e770..
Za koji biste se telefon pre odlucili i zasto?
Svi koji imaju ili su imali 6230i su vise nego zadovoljni za ono sto pruza.Mozda nije zenski po obliku,ali ako ti se svidja,moja preporuka.Samsung je isto sasvim ok,nemam neko preterano dobro misljenje o ovom modelu.Ima neku opciju vibe tonez koja i nema neku svrhu,a i cena od 350 EUR...
Nokia ti je bolji izbor ako nisi za preklop telefon...

Nokia ti je bolji izbor ako nisi za preklop telefon...

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Imam n6230i oko 7 meseci i zadovoljan sam njom, sve sto pise da moze ona to stvarno i moze! Koristio sam je za slusanje muzike, radia, baterija traje oko dan ipo ali uz minimum pola sata razgovora dnevno i dosta sms-ova tako da bi nekome ko je ne drnda tako cesto trajala i duze. Nisam imao problema sa podesavanjima za gprs ili mms a cesto menjam 63 i 64 kartice u njoj i oba podesavanja prebacujes samo sa par poteza, stvarno ok odradjeno... Slike su na solidnom nivou! Kada ima dosta svetla, ne bi me bilo sramota da ih poredim sa nekim fotoaparatima, dok pri slabijem svetlu opada i kvalitet slike!
E sad na tvoje pitanje "Zasto su je onda menjali?" mogu ti reci da cu je ja promeniti kad skupim pare za neki symbian telefon, a inace za neki tel sa fabrickim softverom ne bih je menjao.
Ako ima nesto konkretnije da te interesuje u vezi nokia-e, da ja ne bih napamet pisao samo pitaj!
PozZ
E sad na tvoje pitanje "Zasto su je onda menjali?" mogu ti reci da cu je ja promeniti kad skupim pare za neki symbian telefon, a inace za neki tel sa fabrickim softverom ne bih je menjao.
Ako ima nesto konkretnije da te interesuje u vezi nokia-e, da ja ne bih napamet pisao samo pitaj!

PozZ
Andrejice,to je sasvim normalno da devojka ne zna mnogo o symbianu(bez uvrede),to ti je softwer sa dosta mogucnosti,kako bi tebi bilo lakse,za njega postoji mnogo programa,igrica,tema,ali i ostale stvari su mnogo bolje i prakticne(bar meni),sve u svemu da ti ne bi dao definiciju symbianaposto ti to ne bi razumela,mnogo bolje od obicnih telefona...............po meni,najbolje ti je da kupis 7370,sl75 ili d600,to su za tebe telefoni najbolji..............
PoZz

PoZz

Andrejice,.... Symbian(OS) je operativni sistem koji je daleko fleksibilnije od ovih fabrickih tako da imas veliki izbor programa koje mozes instalirati na telefon, a koji su dosta bolji od onih u Javi sa obicne telefone ...... ali su zato Symbian telefoni uglavnom sporiji od obicnih i cesto nude manje opcija "po difoltu"
....
.......ili, kao sto ljudi imaju obicaj da kazu, Symbian telefoni (smartphone) su "kao kompjuter u malom"
pozdrav...

.......ili, kao sto ljudi imaju obicaj da kazu, Symbian telefoni (smartphone) su "kao kompjuter u malom"

pozdrav...
Andrejica, najjednostavnije poredjenje bi bilo sa Windows operativnim sistemom za PC...... dakle, kao sto imas Windows na svom kompjuteru tako imas i Symbian na mobilnom telefonu ..... zamisli da ti je to osnova na koju nadogradjujes sve ostalo ..... kada instaliras Windows na kompjuter on sam ti ne nudi bas neke opcije (samo najosnovnije) ..... ako recimo hoces da kucas neki tekst instaliraces Microsoft Word, ako zelis da crtas instaliraces, recimo Corel itd...) ..... znaci Windows ti je samo osnova koja ti omogucava da instaliras druge programe za sta ti treba... isto je i sa telefonom koji ima Symbian, za koji takodje postoje najrazlicitiji programi za sve i svasta (za muziku, filmove, Office, e-mail, podsetnik..... da ne nabrajam...) ..... programi za "obicne" su dosta jednostavniji (mada ima i njih stvarno dobrih) .............. nadam se da ti je sada jasnije?...
p.s. ipak bih ti preporucio da za sada zaobidjes Symbian telefone ....... oni ipak zahtevaju odredjeno cimanje oko programa i svega, a veci su i sporiji od obicnih...
pozdrav...
p.s. ipak bih ti preporucio da za sada zaobidjes Symbian telefone ....... oni ipak zahtevaju odredjeno cimanje oko programa i svega, a veci su i sporiji od obicnih...
pozdrav...
- Andrejica
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 16:43
- Kontakt:
evo ovde pise: http://www.phone.co.yu/mobilni_telefoni ... model=E770
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
U principu ne fali im nista, jedino su manje fleksibilni na promene, tj dodavanje novih programa! U njih mogu da se dodaju samo programcici koji su pisani u programskom jeziku Java a njih nema bas mnogo, bar ne onih koji vrede. Tako da otprilike, ono sto dobijes prilikom kupovine telefona, to ti je...
PozZ
PozZ

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Pa, fali im Symbian!Andrejica napisao:dobro,a onda sta fali telefonima koji ga nemaju (symbian)?

Symbian "Smart" telefoni (mada se ovo odnosi i na telefone sa Windows Mobile sistemom) mogu biti prilično funkcionalniji od telefona koji nisu "Smart". Ali, ako tebi ne treba ništa više od funkcija koje ti nudi običan telefon, onda ti je Symbian potpuno nevažan.
● PRAVILA FORUMA ●