koji fon kupiti ????

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Sep 2006. 14:07

koji fon kupiti ????

Post od kica »

Sta uzeti Lg Chokoladu, Samsung E900, Motorolu V3x ili Nokiu 3250 ????

I jos nesto, na nekom sajtu sam procitao da Lg Chokolada ima jako dobru, kvalitetnu dodatnu opremu, pa me zanima u kojoj prodavnici mob. fonova dobijas bas takvu, ORIGINALNU, dodatnu opremu ???

Vasa misljenja.......

8) :o :D

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

uzmi čokoloadu pa nam daj po neki griz.šalu na stranu čikolada mi se dopada pa sam vidi. mislim da je lg napravio dobar fon
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

za opremu neznam ali cokolada definitivno 8) bices primecen iz aviona...ni samsung e900 nije za bacanje ali ipak :roll:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

nokiu 3250 :wink: 8) jeste da je cokola prelepa ali nokia je nokia(pa i bez lesnika :lol: :D )mada se uopste ne bih osvrtao(ne bih ni otvarao temu) na komentare jer ti znas koji ti tel najbolje lezi...podji u neku radnju pogledaj sva 3 i kupi onaj koji je po tebi najbolji :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa 3250 ili v3x,ja bih izabrao od ta 2 a ovaj LG uopste me ne privlaci ne znam zbog cega je toliko zanimljiv ali stvarno.Ali svako ima svoj ukus :) :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

3250 ili cokolada :)
V3x me tako podseca na standardan v3, a on je uzas zivi :disgust: :disgust:
5130+Koss the plug....

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@mikilegenda: ma kakva nokia 3250, sta da radi sa tom ciglom koja em je velika, em je spora, em ima slabu bateriju em nema neku specialnu kameru itd.... (da pishe npr. SE na njoj umesto NOKIA mogu da se kladim u sta god hocesh da je ne bi predlozio) i btw nisi dobro napisao, ne treba "nokia je nokia" nego "nokia je shit"! (pripazi malo vishe na kucanje :D ). Shalim se naravno..

@kica: poslusaj ti mene i uzmi lepo cokoladu (telefon je superishka), samsung e900 je bukvalno kopija cokolade (sa boljim specifikacijama) ali cokolada ostavlja veci utisak! (i jedan i drugi su jako dobar izbor, necesh da se prevarish ni sa jednim ni sa drugim). Na v3x zaboravi, a 3250 ima symbian, pa ako hocesh smartphone onda je to najbolji izbor ali ako ne zelish smartphone onda definitivno zaboravi na njega).

Najbolje je da odesh u neku prodavnicu, da trazish da ti izvadi sve te telefon i da ti oci i dusha biraju :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Dati onolike pare za jedan fancy telefon sa samo (doduse solidnom) internom memorijom i moliti boga da ti daju bar pola od originalne opreme je bezveze!Ako hoces Symbian fon,razmisli o N70 ili koju paricu vise do N72 (kvalitetnije izradjen,sira tastatura i nema onu beskorisnu prednju kameru) ili od dumbphonova pogledaj W810,mnogo vise nudi nego LG a isto je prelep telefon!
Pozdrav 8)

nosferato
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 11:15

Post od nosferato »

ma e900.Bolji je po karakteristikama.Ima bolju kameru i moze da ima vise memorije .

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Sta uzeti Lg Chokoladu, Samsung E900, Motorolu V3x ili Nokiu 3250 ????

E900 kao i svaka e serija samsunga nije bas najbolja,motorola v3x ima stvarno dobar ekran i nije lose resenje,ali ja ti preporucujem 3250 pogotovu ako volis symbian,a ako ne onda motorola koja je malo ozbiljnijeg izgleda.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Odgovori