Nokia 6111 vs. Samsung e530
Nokia 6111 vs. Samsung e530
Dvoumim se izmedju ova dva telefona pa ako mi mozete pomoci kojim savjetom, meni je nekako ljepsi nokia 6111 iako e530 ima vecu memoriju pa ako mi netko moze reci koji je bolji?
e530 mi je nekako ženski telefon, imao sam prilike više puta da radim sa njim. vratašca mi izgledaju kao da će svakog momenta da puknu na pola i sav je nekako osetljiv. koliko sam mogao da primetim, ne znam koliku ulogu tebi igra upotreba gprsa i mmsa, a verovatno da ti je to neophodno, mnogi se žale na nemogućnost primanja mms-a, ili čak i slanja. ja sam lično pokušavao da namesti gprs i mms jednoj ženi, posle toga što joj je telekom poslao konfiguracije, ali neuspešno. što se tiče 6111, on mi izgleda stabilnije, mada ja sam rekao više ne uzimam slajdere, zato što svako dođe na tu pametnu ideju da pomeri gore dole i posle mesec-dva ode ti flet. ali dobro, neko voli takve telefone, kao i ti, a onda moj savet ti je definitivno nokia 6111. prvo zato što je nokia i po meni ima daleko bolji softver od samsunga ( to je moje mišljenje ), a drugo zato što za 120e manje dobiješ i fm radio, spikerfon, isto kao i na e 530 262.144 boja, isto kao i na e530 1 mega pixela kameru sa video zapisom i blicom + ic i blutut (e530 nema ic, a 6111 ima oba) i sms, mms i edge (ovo poslednje nema na e530).
toliko, nadam se da sam ti pomogao.
toliko, nadam se da sam ti pomogao.

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10