Zeleo bih d akupim neki jeftiniji fon koji bih mogao da nosim sa sobom kada idem na sportske aktivnosti i ostale mogucnosti gde fon moze stradadti olako...Prvo sam mislio o 1100 i tako tim modelima...Ali vidim ja mpx200 je samo 30e skuplji a sta sve vise pruza...tako sam ja dosao do ova dva modela...
Interesuju me utisci korisnika oba modela...imao sam ngage obican ali sma ga pri prelasku na 6630 utopio...Sada se zbog toga kajem... O ngage ima govora zbog toga sto sto je gamepad konfiguracija dusu dala za kucanje sms-ova...I naravno zbog igrica!!!
O oba telefona znam skoro sve osim par stvari.
Kakva je tastatura na mpx200?Ne zelim odgovore kao pa najsavrsenija je i tako nego hocu razumno obrazlozenje i po mogucstvu poredjenje sa tastaturom nekog drugog modela...A da li je qd precenjen...mislim ipak 95e za telefon sa 4096 boja, i dosta osakacenim softverom...
Znaci velicinu nemojte komentarisati, svestan sma toga, samo me interesuje izdrzljivost(mislim da ne bude ups ispao mi s apola metra i crko...) i kvalitet tastature za kucanje poruka..
Nadam se da ste me razumeli sta pitam..
pozz
Ngage qd ili mpx200
Ngage qd ili mpx200
Black Sabbath!!!
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Meni je bluetooth velika prednost QD-a, ali mu je ona guma koja se skida (moj nije mjesec izdržao) veliki minus, iako ne neoprostiv... Nikad mi nije zasmetao "manjak" boja ekrana, čak i fotografije ne izgledaju toliko loše, za te pare je cool. Bolji je ekran nego na prvom modelu. Igre su, naravno, ekstra. Igram Pathway to Glory: Ikusa Islands konstantno ovih dana, odlična igra.
Toliko o QD iz prve ruke, ja sam zadovoljan, iako je 95€, ja sam ga uzeo kad je bio 79€, i to je ok cjenovni rang.
Toliko o QD iz prve ruke, ja sam zadovoljan, iako je 95€, ja sam ga uzeo kad je bio 79€, i to je ok cjenovni rang.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
mpx200 je moj izbor.bacam ga bez problema i još uvek radi. nema bt ali ima kabal. i ono dobar je za upotrebu. na drugoj strani imamo qd koji je osakaćena verzija običnog gagea tako da....
mpx200
mpx200
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Roy Fokker
- Entuzijasta
Da se razumijemo - stari Ngage je i sam sakat na mnoge načine: slaba podrška za memorijske kartice, lošiji ekran, debilno sidetalking telefoniranje, prevelik, vađenje baterije da se mijenja kartica... s obzirom da i kad se može naći nema ništa od dodataka koje mora da ima - nije ni QD tako loš.VeNoM napisao:na drugoj strani imamo qd koji je osakaćena verzija običnog gagea tako da....
MPx200 je odličan za te pare, zaista, ali mislim da je Windows manje atraktivan od Symbiana, pa i najstarijeg koji je na QD-u. Našao sam software za njega za skoro sve moguće upotrebe, i šljaka ko sat.
Haha... Roy Fokker! sidetalking je najbolje!!!ali ne zezam se...mnogo je bolje od obicnog nacina drzanja fona, npr ne umusavis ekran...JEDINA prednost qd-a nad obicnim je hot swap i to sto malo bolje radi sa vecim karticama...A za velicinu...Pa zar nisu svi symbiani takvi?!!
Mislim da cu se odluciti za ngage zbog os-a i zbog toga sto ne volim bas fonove na preklop...
Mislim da cu se odluciti za ngage zbog os-a i zbog toga sto ne volim bas fonove na preklop...
Black Sabbath!!!
- Roy Fokker
- Entuzijasta
To za ekran stoji ali je minoran problem uopšte gledano. QD privlači pažnju na ulici, ali u pozitivnom smislu, za razliku od običnog.Kuzman napisao:Haha... Roy Fokker! sidetalking je najbolje!!!ali ne zezam se...mnogo je bolje od obicnog nacina drzanja fona, npr ne umusavis ekran...JEDINA prednost qd-a nad obicnim je hot swap i to sto malo bolje radi sa vecim karticama...A za velicinu...Pa zar nisu svi symbiani takvi?!!
Nemoj tako za prednosti, razlika u ekranima (STN vs. TFT) je iznenađujuće očigledna, recimo...
Veličina - nisam mislio na masu i volumen: prvi N-gage je pljosnat i ima veliku površinu. Zato su pametno smanjili QD, ali je deblji i malo teži. To mi se jako dopalo u designu.